A BMW Motorrad magasra teszi a mércét – a motorkerékpárok és a szolgáltatások terén egyaránt. Annak érdekében, hogy meghibásodás esetén is igénybe vehesd ezeket a magas szintű szolgáltatásokat, számodra és BMW motorkerékpárod részére létrehoztuk a BMW Motorrad Mobilitási Garanciát-t, egy rendkívüli szolgáltatáscsomagot, amely egész Európában biztosítja a mobilitásodat.

Valamennyi, 2020. 01. 01. után forgalomba helyezett BMW motorkerékpár első és további tulajdonosai az első üzembe helyezéstől számítva a gyári jótállás lejártáig vehetik igénybe a BMW Motorrad Mobilitási Garancia szolgáltatásait.

+ További információk

Mindig a közeledben - Még akkor is, ha távol jársz!

A BMW Motorrad Mobile Care éjjel-nappal az év 365 napján rendelkezésére áll a következő telefonszámon:

MAGYARORSZÁGON: 06-1-814-95-07
KÜLFÖLDÖN: +36-1-814-95-07

A BMW MOTORRAD MOBILITÁSI GARANCIA ÁLTAL NYÚJTOTT SZOLGÁLTATÁSOK.

A BMW MOTORRAD MOBILITÁSI GARANCIA ÁLTAL NYÚJTOTT SZOLGÁLTATÁSOK.

A motorkerékpár menetképtelensége esetén a BMW Motorrad Mobilitási Garancia valamennyi szolgáltatása a rendelkezésedre áll. A BMW Motorrad Mobilitási Garancia a partnereivel együtt mindent megtesz annak érdekében, hogy BMW motorkerékpároddal minél hamarabb folytathasd az útad.

A legtöbb esetben speciális képzettségű munkatársaink már telefonon keresztül segítséget tudnak nyújtani Neked. Amennyiben szükséges, a kiválasztott szakszervizeken keresztül megszervezzük a számodra a helyszíni segítségnyújtást és viseljük ennek a költségeit (maximálisan 100 Euró értékig)

+ További információk

Mit tartalmaz a BMW Motorrad Mobilitási Garancia?

Szakképzett szerelők és javítás

A legtöbb esetben speciális képzettségű munkatársaink már telefonon keresztül tudnak segítséget nyújtani. Ha ez nem vezet megoldáshoz a kiválasztott szakszervizeken keresztül megszervezzük Számodra a helyszíni segítségnyújtást és viseljük ennek költségeit. (max. 100 Euró értékig) 

Amennyiben a probléma a helyszínen nem orvosolható, úgy megszervezzük a motorkerékpár legközelebbi BMW Motorkerékpár Márkaszervizbe történő beszállítását - költségmentesen.

 

Teljes mobilitás biztosítása

Amennyiben motorkerékpárod menetképtelen és azt egy BMW Motorkerékpár Márkaszervizbe szükséges szállítani, valamint a javítás a működésképtelenné válás napján nem fejezhető be, a BMW Motorrad Mobilitási Garancia a javítás időtartamára, belföldön maximum 3 munkanapra (plusz hétvége), külföldön maximum 5 napra (plusz hétvége) bérgépjármű használatát biztosítja.

Szállás szervezése

Ha a meghibásodás lakóhelyedtől 50 km-nél nagyobb távolságra következett be és emiatt szállásra lenne szükséged, akkor a BMW Motorrad Mobilitási Garancia átvállalja a motorkerékpár vezetőjének és utasának szállásköltségeit a javítás időtartamára, de maximum 4 éjszakára. (Legfeljebb 4 csillagos kategóriájú hotelben.)

Segítségnyújtás gumiabroncsdefekt esetén

Gumiabroncsdefekt esetén – amennyiben szükséges – a motorkerékpár tartózkodási helyén történik a segítségnyújtás. Amennyiben a motorkerékpár tartózkodási helyén nem végezhető el a javítás, akkor átvállaljuk a motorkerékpár szállítási költségét a legközelebbi BMW Motorkerékpár Márkaszervizig*.

 

*A szolgáltatás nem tartalmazza a cseregumiabroncs költségeit.

BMW Motorrad Márkaszervizek a közeledben

Világméretű szervizhálózatunkkal bárhol és bármikor készen állunk a rendelkezésedre állni. Keress egy BMW Motorrad szervizpartnert a közeledben, és élvezd szolgáltatási ajánlatainkat!

Márkaszerviz Keresése
spinner