A BMW S 1000 XR

Maximális teljesítmény – maximális kitartás

A BMW S 1000 XR a hosszútávú használhatóság és a sportos teljesítmény tökéletes ötvözete. Kanyarról kanyarra bármeddig - te döntöd el, mikor ér véget az utazás. A kulcsfontosságú területeken továbbfejlesztett motorkerékpár most 170 lóerős maximális teljesítmény biztosít, és a széleskörű beállításoknak köszönhetően nagyobb kényelmet kínál. Az S 1000 XR-rel megtapasztalhatja a sportos és magabiztos vezetési élményt, akár hosszabb távokon is. Mire vársz még? Elégítsd ki az adrenalinéhséged, és mutasd meg mindenkinek, mit tudsz: #NeverStopChallenging.

 

Hosszútávú teljesítmény

Az út maga a cél

A nagyobb kényelemért, még hosszú utakon is: az optimalizált ülésgeometria nagyobb mozgásszabadságot biztosít menet közben a használható üléshossz és -szélesség növekedésének köszönhetően. Az ülés háromféle magasságban kapható, esztétikus megjelenése pedig vonzza a szemet. A hátsó rész is megújult: a motorsportból ismert légbeömlők frissebb külsőt kölcsönöznek neki.

+ További információk

Az agilitás találkozása a exkluzivitással

Az agilitás találkozása a exkluzivitással

Az első alkalommal használt M Carbon kerekek, amelyek az M csomag részeként és külön-külön is rendelhetők, a forgó tömeg csökkentésével különösen jó kezelhetőséget biztosítanak a gépnek. Két személlyel és csomagjaikkal együtt használhatók, és a szériafelszereltséghez tartozó felnimatricáknak pedig igazán szemet gyönyörködtetővé teszik őket. 

 

+ További információk
227
DIN szerinti üres tömeg kg-ben, M Lightweight akkumulátorral, túra- és dinamikus csomaggal
114
Nm max. forgatónyomaték, 9250 ford./percnél
125
Teljesítmény kW/170 LE 11 000 ford./percnél
999
ccm lökettérfogat
A négyhengeres soros motor

Növelt teljesítmény a hosszabb távokhoz

A különböző optimalizációknak köszönhetően az S 1000 XR teljesítménye 5 lóerővel növekszik. Ez 170 lóerős csúcsteljesítményt jelent. A négyhengeres soros motor továbbra is a sportos hosszút távú utazások magabiztos erőforrása. Emellett a motor mostantól megfelel az EU5+ károsanyag-kibocsátási szabványnak. A Pro váltóasszisztens szoftvere különböző funkciókkal bővült, amivel optimálisabban csillapítja a fokozatváltáskor jelentkező terhelésváltozásokat.

 

+ További információk

Így szól az S 1000 XR

Az S 1000 XR főbb jellemzői

Három szín, egy üzenet

Az S 1000 XR színváltozataival már a megjelenésed is feltűnő lehet. A színek határozottan és precízen hangsúlyozzák a gép karakterét a legapróbb részletig.

Blackstorm metallic 2

Az utak meghódítása: a sötét Blackstorm metallic 2 fényezés kiemeli az S 1000 XR dinamikus megjelenését, és maradandó benyomást kelt.

Gravityblue metallic

Az izgalmas és lendületes S 1000 XR az összetéveszthetetlen Gravityblue metallic fényezéssel minden kihívásnak kész megfelelni.

Lightwhite uni / M Motorsport

Egy színkombináció, amely egyaránt jelent ígéretet és kötelességet. Itt jutnak az S 1000 XR génjei leginkább érvényre — a versenypályáról közvetlenül az utcára. Kizárólag az M csomagban.

Feltűnő megjelenés

Feltűnő megjelenés

A technikai tartalom mellett a megjelenésben is sok minden változott: Az S 1000 XR szívócsonkja új dizájnt kapott, az orr-rész pedig most először a járműnek megfelelő színre van festve. Az új színösszeállítás és az exkluzív csíkozás még karakteresebbé teszik a motorkerékpár megjelenését. Az elülső oldalidomokat is fekete szemcsés bevonattal optimalizáltuk.

 

+ További információk
Karakteres elülső rész
Az S 1000 XR karakteres elülső része
Tartozékok széles választéka
Tartozékok széles választéka
Túracsomag
A túracsomag
Dynamic ESA Pro
Dynamic ESA Pro
TFT kijelző Connectivity funkcióval
TFT kijelző Connectivity funkcióval
Optimalizált tömeg
Optimalizált tömeg
M csomag
Az M csomag
Erőforrás és teljesítmény
Az S 1000 XR motorja

3 év gondtalanul.

Motorozz tovább és tovább és tovább 3 év gyári jótállással!

Felár ellenében a jótállás meghosszabbítható 4 vagy 5 évre.

Tudj meg többet

Túracsomag

A túracsomaggal hosszabb utazásokhoz optimalizálhatod a motorod. A csomag része a csomagtartósín, a kitámasztó, a navigációs készülék előkészítés, a kézvédő, az RDC és a fűtött markolatok.

 

Dynamic csomag

A Dynamic csomag kihangsúlyozza az S 1000 XR sportosságát, és extra teljesítményt és kényelmet biztosít. A csomag része a Dynamic ESA Pro, a Pro váltóasszisztens és egy sebességszabályozás.

 

M csomag

Az M csomag kiemeli az S 1000 XR sportos jellegét. Az exkluzív Lightwhite uni / M Motorsport fényezést csak ez a csomag tartalmazza, és lenyűgöző megjelenést biztosít. A csomag tartalma: M sportülés az optimális tartásért kanyarvételnél, M Lightweight akkumulátor, M kovácsolt kerekek vagy opcionálisan súlyoptimalizált M Carbon kerekek, M Endurance lánc, az M GPS Laptrigger, sportkipufogó, sötétített Sport szélvédő és karakteres fekete tanksapka.

 

M Carbon csomag

A kiváló minőségű Carbon csomag tovább fokozza a motor superbike-os megjelenését. A csomag tartalma: M Carbon oldalpanelek a jobb és bal oldalon, M Carbon sárvédő az első keréknél, M Carbon burkolat, valamint a gyújtáskormányzár.

 

Mart alkatrész csomag

Az M mart alkatrész csomag kiváló minőségű alkatrészekkel és az exkluzív M jelöléssel emeli ki a gép sportos karakterét. A csomag tartalma: M lábtartórendszer, M utas-lábtartók, behajtható fék- és kuplungkar.

 

Testreszabás

Az S 1000 XR színtiszta sportosságot és hosszú távú teljesítményt kínál neked. A speciális felszerelések és az eredeti BMW Motorrad tartozékok széles választékával az S 1000 XR motort pontosan a saját igényeidre szabhatod.

A testreszabáshoz

További témák

spinner