A BMW K 1600 GRAND AMERICA.

Túl a horizonton.

A nyílt utca. Még ez sem elég számodra. Mindig újabb kihívásokra vágysz, mert még soha nem érezted, hogy ennyire összeforrtál az utakkal. A Grand America nyergében ellazulhatsz, és élvezheted a végtelen utazást. A teljesen felszerelt, luxus kategóriájú túramotor a legnagyobb vezetési élményt és a gondtalan motorozás kényelmét nyújtja. A legendás 6 hengeres soros motor páratlanul gördülékeny működésével és lenyűgöző teljesítményével hódít. Mindig készen áll az újabb kilométerek megtételéhez. Még a sziluett is más szintet képvisel: a magas szélvédő, az egyedi hátsó rész, a könnyen használható topcase és háttámla a bizonyíték. Mindez innovatív technológiával és – különösen két személy számára – tágas térrel egészül ki. Csak egy karnyújtásnyira Tőled: a Grand Americával a látótér végtelennek, és mégis nagyon közelinek hat.

A K 1600 Grand America dizájnja

Válaszd ki a stílusod!

Három színben kapható a megkülönböztetett megjelenésért. Mindegyik más és más karakterrel ruházza fel a K 1600 Grand America modellt, az elegánstól a sportosig. Eldöntheted, melyik illik a leginkább hozzád és motorozási stílusodhoz.

Piros (Mars red metallic)

A feltűnően csillogó piros (Mars red metallic) festéssel a K 1600 Grand America minden tekintetet magára vonz.

Hockenheim silver tmetallic

Az új Hockenheim silver metallic szín a K 1600 Grand America-nak erőteljes, mégis elegáns megjelenést kölcsönöz.

Fekete (Blackstorm metallic)

A fekete szín hangsúlyozza a hathengeres motorkerékpár impozáns megjelenését.

A szabadság formálta.

Semmi kétség: az ikonikus lejtős vonal és az úttal párhuzamosan elhelyezett acél kipufogó révén ez a bagger luxuskategóriájú túramotor szinte eggyé válik az úttal. Az ellenállhatatlan első rész, a LED-es jelzőfényekkel borított feltűnő hátsó rész, továbbá a dobozokba épített fékek révén kiemelkedik társai közül. A fekete storm metálszínen kívül az exkluzív Austin sárga metálszín a végtelen tájat jelképezi. A masszív fekete, 6 hengeres dizájn nem hagy teret a kételkedésnek: élvezd a korlátlan szabadságot, amelyet a mindig elérhető, standard fekete színű, csőszerű kormány biztosít számodra. A motor tankján található, kiváló minőségű lemezek teljesen megfelelnek a célnak, egyúttal a Te céljaidnak is: ez a K 1600 Grand America modell.  

+ További információk

6-hengeres, soros motor

1,649
cm³ hengerűrtartalom
175
Nm max. nyomaték 5250 ford./percnél
750
mm ülésmagasság (alacsony ülés)
125
Nm 1500 ford./percnél, ami a max. nyomaték 70%-ának felel meg
Olaj-/vízhűtéses, négyütemű, hathengeres, soros motor

Nagyot szeretnél álmodni? Ennek semmi akadálya.

A Te túrád, a Te álmaid. Törj magadnak utat a hathengeres, soros motorral, és élvezd az 1649 cm3-es hengerűrtartalom nyújtotta előnyöket. A dinamikus élmény és a rendkívül gördülékeny működés jegyében. 175 Nm maximális nyomatéka és 118 kW (160 LE) teljesítménye összehasonlíthatatlan és erőfeszítésektől mentes löketet nyújt. 1500 ford./percnél már a nyomaték 70%-át a magadénak tudhatod. Csak egy laza csuklómozdulat, és már érezheted is a nagyszerű teljesítményt és a motor erőteljes, megnyugtató előrehaladását. A hátramenet-asszisztens funkció gondtalan manőverezést biztosít, ha szünetet tartasz motorozás közben. Az út hátralévő részében folytathatod az ellazulást. A kulcs nélküli indítás funkciónak köszönhetően ugyanis újra gyorsan és könnyedén száguldozhatsz az úton.

 

+ További információk

TAPASZTALD MEG A K 1600 Grand America HANGJÁT

A K 1600 Grand America legfontosabb jellemzői

Motorvédő.
K 1600 Grand America
Prémium minőségű krómozott embléma.
K 1600 Grand America
Topcase háttámlával.
K 1600 Grand America
Hangrendszer.
K 1600 Grand America
Hátramenet-asszisztens.
K 1600 Grand America
Hangrendszer, melynek részei a navigációs beállítások.
K 1600 Grand America
Lábtartók.
K 1600 Grand America
Vágott szélvédő.
K 1600 Grand America

Csak tovább és tovább.

Csak tovább és tovább.

Kényelmes motorozás, tágas tér: a Grand America nyergében soha nem akarod, hogy véget érjen az utazás. A standard Dynamic ESA funkció a lehető legjobb kezelhetőséget és vezetési dinamikát testesíti meg – a „CRUISE” üzemmód még gördülékenyebb előrehaladást biztosít. Helyezd a lábadat a standard lábtartóra, és  lazulj el: mint az amerikaiak. A 7 cm-rel csökkentett utasülés-magasság még jobb hozzáférhetőséget biztosít a motorodhoz, különösen az össze- és szétszerelési munkálatoknál –  a lábtámaszok ugyancsak lejjebb kerültek. A standard motorvédő csík és a hangrendszer a navigáció-előkészítéssel együtt lenyűgöző hatást kelt. Az utazás folytatódik. Helyezd magad még jobban kényelembe a kiegészítőként megrendelhető kartámasznak köszönhetően.

+ További információk
„Intelligens vészhívás”: baleset esetén és vészhelyzetben gyors válasz a BMW Motorrad ECALL rendszerével.

A kellemes közérzet állandó kísérőd a motoros út során.

A BMW Motorrad az első gyártó, amely gyárilag biztosítja az „intelligens vészhívás” opciót: egy kormányra erősített rendszert, amely vészhelyzetben automatikusan képes aktiválni a mentési láncot, ezáltal meggyorsítva a mentőszolgálat munkáját. Az „intelligens vészhívás” könnyű vagy súlyosabb baleset bekövetkezése után automatikusan aktiválódik. A vezető gombnyomással maga is kiválthatja a vészhívást, ha szemtanúja egy balesetnek. A rendszer automatikus vagy manuális aktiválása után a helyszín GPS-adatait és a motor menetirányát a rendszer mobiltelefonos kapcsolaton keresztül a BMW hívásközpontba továbbítja. Innen aktiválódik a mentési lánc. A gyors, precíz segítségnyújtásért. Nagyszerű érzés minden túrán.

Dinamikus elektronikus futóműállítás: egyenetlen sík terület.

A legjobb úttartásért.

A standard, dinamikus elektronikus futóműállítás jelentős mértékben tovább növeli a K 1600 Grand America első osztályú motorozási kényemét. Biztosítja a legjobb hajtást, a biztonságot és a legmagasabb fokú kényelmet: a dinamikus elektronikus futóműállítás a motorozási körülményektől és manőverektől függően, a felismert körülményekhez automatikusan igazodva vezérli a felfüggesztést. Így jelentősen javítja az út és a gumi közti tapadást, még a motor bedöntése közben is. Biztosítja a motorozási körülmények állandó stabilitását, valamint tovább javítja a kényelmet és a biztonságot – különösen a hosszú utakon.

 

Hátramenet-asszisztens: manőverezés és kiállás a parkolóból erőfeszítés nélkül.

Egyszerű hátramenet.

A kényelmes nyomatékszabályozó asszisztenssel (TCA) nem jelentenek problémát a meredek utak és a szűk helyek a népszerű kilátópontokon vagy parkolóhelyeken. Parkolás és manőverezés mosolyogva. Tegye üresbe a motort, majd a bal oldali kezelőkaron lévő gombbal kapcsolja be a kezelő funkciót. Ezzel aktiválja a hátramenet-asszisztenst. A kijelzőn megjelenő R jelzés nyomásával a parkolóból való kigurulás egyszerűen megoldható, és a következő célállomásra nagy lendülettel lehet indulni.

Az egyéniség magasabb fokú kifejeződése

Speciális felszerelések és tartozékok.

A speciális felszerelések és az eredeti BMW Motorrad tartozékok széles választékával egyéni preferenciáidhoz igazíthatod a K 1600 Grand Americát.

Fedezz fel még többet

Tourer Concept 101

Elegáns izomkolosszus.

A BMW Motorrad bemutatja a Concept 101 túramotort.

A végtelen országút, a szabadság érzése és a teljes függetlenség által ösztönözve a BMW Motorrad tervezői csapat egy teljesen új túramotor, a Concept 101 ötletével állt elő: egy elegáns, exkluzív, extrovertált és tiszta teljesítménnyel jellemezhető motorról van szó.

További információk

Túrázásra alkalmas ruházat

Még több tourer

spinner