A BMW K 1600 Grand America

Együtt még intenzívebbek az élmények

Amikor ketten vagytok úton, akkor minden kilométer dupla élményt jelent. Ez tulajdonképpen logikus is, nem? A K 1600 Grand America azonban minden alkalommal még több élményt tartogat számodra. Szuverén hathengeres kialakításának köszönhetően kényelmesen tarthatsz – vagy tarthattok – a láthatár felé: a lábtartók, a háttámlás topcase és a magas szélvédő tökéletes felszereltséget jelentenek. Úgyhogy a nap végén mindig nehéz lesz kiválasztani, hogy melyik volt az út legszebb pillanata. Viszont az egyes kilométerekhez kapcsolódó történetek legalább duplán lesznek különlegesek. Ezúttal is teljesen a #RideAndShare szellemében

A legfontosabb jellemzők áttekintése

Kiváló hangzásvilágot kínáló 2.0-s audiorendszer
Fókuszban a K 1600 Grand America TFT-kijelzője és boxai.
Szuverén hathengeres blokk
Középpontban a hathengeres motor.
Praktikus topcase
Fókuszban a K 1600 Grand America topcase doboza és LED-es hátsó lámpája.
Integrált okostelefon-töltőrekesz
Integrált rekesz telefonnal.
Egyedülálló fényezések
Az Ionic Silver metallic fényezés
Erős fényű első fényszórók
Fókuszban a LED-fényszórók.
Lenyűgöző, 10,25″ méretű, színes TFT-kijelző
Fókuszban a színes kijelző a BMW Motorrad indítóképernyőjével.
Elérhető kedvenc gombok
Fókuszban a négy számozott kedvenc gomb.

A K 1600 Grand America jóvoltából minden kilométer intenzívebb élményt tartogat számodra. De az élményekből sosem elég: Az alapfelszereltséghez tartozó kiegészítő fényszóróknak és az adaptív kanyarvilágítást biztosító Full-LED fényszórónak köszönhetően az éjszakai motorozás is olyan biztonságos és magától értetődő lesz, mint még soha. A dönthető izzók stabilan egy irányban világítanak, és a funkció tökéletesen alkalmazkodik a dőlésszöghöz. Hiszen nincs is csodálatosabb, mint amikor még sötétben is a láthatárra szegezzük a tekintetünket, ugye? Az alapfelszereltségnek szintén részét képező 2.0-s audiorendszer is új dimenziókba repít. Az intuitív menüfelépítés és a rengeteg hangprofil kivételével azonban más nem is nagyon zavarja a tekintetet: a beépített antennák ugyanis láthatatlanok. Ezzel szemben a hangzásvilág annál feltűnőbb. Tulajdonképpen pontosan olyan, mint amilyet szeretnél.

+ További információk

3 év gondtalanul.

Motorozz tovább és tovább és tovább 3 év gyári jótállással!

Felár ellenében a jótállás meghosszabbítható 4 vagy 5 évre. 

Tudj meg többet

Mutasd meg a motorodat – megmondom, ki vagy

Teret adunk a stílusodnak

Nagyobb kényelem, exkluzívabb kivitel, lenyűgözőbb megjelenés – főként ez utóbbi fogalmazódhat meg mindazokban, akik akár csak egy pillantást is vetnek K 1600 Grand America járgányodra. Mire vársz? Utad éppen itt veszi kezdetét.

Exclusive

A Manhattan metallic matt színvilág elegánsan, mégis dinamikusan fejezi ki személyiségedet – méghozzá a legapróbb részletekig: az első kerék sárvédőjének fényezett elülső részétől a Night black uni matt fényezésű motorspoileren át egészen a Blackstorm metallic szélterelő szárnyak borításáig.

Blackstorm metál

A Blackstorm metallic fényezésű K 1600 Grand America kihangsúlyozza egységes formavilágát: letisztult vonalak és pontosan meghatározott élek gondoskodnak az egyszerre tiszteletet parancsoló, mégis dinamikus összbenyomásról.

Option 719 Casablanca

A K 1600 Grand America egy csipetnyi luxust sugároz az Ionic Silver metallic fényezéssel és a fekete kézi csíkozással. A stílusos megjelenést az Option 719 ülés és az Option 719 Classic kovácsolt kerekek teszik teljessé.

Még messzebbre, még jobban

Még messzebbre, még jobban

Az utazás neked is azt jelenti, hogy megmutasd, honnan jöttél és merre tartasz? A rengeteg speciális felszereléssel és eredeti BMW Motorrad tartozékkal K 1600 Grand America modelledet még jobban személyre szabhatod. Opcionális lehetőségként kínáljuk például az átfogó komfortcsomagot a még kellemesebb utazáshoz. Az Option 719 ülés, valamint a kovácsolt kerekek viszont a legprofesszionálisabb kézműves szakértelemről és különleges ízlésről tanúskodnak. A laza megjelenést a kovácsolt kormány teszi teljessé. Emellett további két inspiráló változatot állítottunk össze számodra: látni fogod, hogy mindig van hova továbbfejlődni.

+ További információk

A lényegre koncentrálunk: Rád

A K 1600 Grand America új tervezésű műszerfala a 10,25 hüvelykes, színes TFT-kijelzővel, a letisztult kialakítással és az edzett, tükröződésmentes fedőüveggel már önmagában tökéletesen megfelel az általad elképzelt motorozási élménynek. De mi a helyzet az összbenyomással? A jellegzetes bagger stílus áramvonalas kialakítása az alacsonyabban fekvő farrésszel eleganciát, erőt és exkluzivitást sugároz. A magas szélvédő, a kényelmes lábtartók és a háttámlával ellátott topcase azonban egyértelművé teszi: Itt a közös utazás nyugodtan tarthat a megszokottnál kicsit tovább is. Méghozzá teljes körű kényelemben – ami voltaképpen magától értetődő.

+ További információk

Szuverén, hathengeres, soros motor

1649
cm3 hengerűrtartalom
111,5
literes csomagtároló kapacitás
180
Nm max. forgatónyomaték, 5.250 ford./percnél
750
mm ülésmagasság
Olaj-/vízhűtéses, négyütemű, hathengeres, soros motor

A K 1600 Grand America motorja szívesen pörög két személynek is. Ennek során pedig olyannyira precízen és magabiztosan teljesíti parancsaidat, hogy minden kanyarnál és minden egyenes szakaszon már előre örülsz az előtted álló út további részének: ilyen érzés a legendás önállóság, gördülékenység és teljesítmény. Az átdolgozott motorvezérlésnek köszönhetően most még gyorsabban érzed a gázt és a motorozás örömét: a 160 lóerős névleges teljesítményt ugyanis mostantól kereken 1000 fordulat/perccel korábban élvezheted, a 180 Nm-re megnövelt maximális forgatónyomaték pedig 5250 fordulat/percnél biztosított. Így egyetlen csuklómozdulattal magad mögött hagyhatod a tájat. Az íveltebb nyomatékgörbe ezenfelül még kellemesebb haladást tesz lehetővé. Ehhez a motor csúszási nyomatékának szabályozása (MSR) és a Dynamic ESA együttesen gondoskodik a szükséges stabilitásról és biztonságról. Ráadásul most a menetprogramokat is még gondosabban alakítottuk ki. Az érezhetően kellemesebb utazásért – akár egyedül, akár kettesben.

+ További információk

#rideandshare – az utazás folytatódik

spinner