Megjegyzés: A motorkerékpárokat a jogszabályokban szereplő kötelező felszerelésekkel szállítjuk (pl.: sárga fényvisszaverők a villaszáron – Euro 4). A honlapon található képeken és videókban nem minden esetben láthatóak ezek a kötelező felszerelések.
A gyártó nem kötelező érvényű ajánlott ára Németországra vonatkozóan, amely tartalmazza a törvény által előírt áfát, a szállítási és csomagolási költségeket azonban nem. A változtatás jogát fenntartjuk.

A BMW F 900 GS

Éhes a kihívásokra

Éppen itt kezdődik: a következő kalandod, amely oda vezet, ahol még alig járt más. Kivéve téged és a GS motorod. Köveken és kavicsokon át, szélben és vízben, mély árkokban és a legmagasabb dombokon. Öröm a szívben, homok a fogak között, adrenalin a vérben – itt lehetsz igazán elemedben és a #SpiritOfGS flowban. 

Erre az egyedülálló élményre építettük az F 900 GS-t. A motor, a karosszéria – mindent úgy optimalizáltunk, hogy maximálisan erős, mégis könnyed legyen. Itt van tehát: A tökéletes Enduro motorod.

Az F 900 GS főbb jellemzői

Minimális karbantartást igénylő M Endurance lánc
A BMW Motorrad F 900 GS modellje M Endurance lánccal
Állítható Showa villa
A BMW Motorrad F 900 GS modellje Enduro Pro csomaggal, benne sportfutóművel.
Enduro kézvédő fém merevítéssel
Enduro kézvédő fém merevítéssel az F 900 GS motor GS Trophy felszereltségével
Kiegészítő kormánymagasító
Kormánymagasítóval ellátott kormány a BMW Motorrad F 900 GS motorjához
Markáns GS logó
A markáns GS logó a BMW Motorrad F 900 GS motorján
Állítható rugóstag
Az állítható rugóstag része a BMW Motorrad F 900 GS motorjához kapható Enduro Pro csomagnak
Állítható váltókar és fékkar
Az állítható váltókar és fékkar alapfelszereltség a BMW Motorrad F 900 GS modelljén
Akrapovič hátsó kipufogódob
A BMW Motorrad F 900 GS motorja Akrapovič hátsó kipufogódobbal

Mintha neked gyártottuk volna

Az F 900 GS ergonómiai háromszögét terepes használatra optimalizáltuk: magasabb kormány, alacsonyabb lábtartók. A fékpedál szintén magasabb, így könnyebben elérhető, részben az alacsonyabb lábtartóknak köszönhetően. A behajtható fellépő szintén hozzájárul a kényelmes felszálláshoz. Az állítható váltókarok lehetővé teszik, hogy megtaláld a tökéletes pozíciót, akár országúti, akár off-road csizmával, akár állva, akár ülve motorozol. Így a motor elég kényelmes lesz ahhoz, hogy elhagyd a saját komfortzónád.

+ További információk

Jól felszerelt minden terephez

Jól felszerelt minden terephez

Az F 900 GS karosszériáját nemcsak a megjelenés és a technika, de a kényelem és a biztonság terén is továbbfejlesztettük. A kézvédők még nagyobb biztonságot szavatolnak. Ez az alapkivitelben műanyagból készült elem fokozott védelmet nyújt a széllel és az időjárással szemben. A fém merevítős Enduro kézvédők további védelmet nyújtanak, különösen az F 900 GS Trophy kalandvágyóbb vezetőinek. Az opcionális navigációseszköz-előkészítéssel a BMW navigációs készüléke vagy más eszközök, például egy akciókamera biztonságosan rögzíthető a motorkerékpárhoz.

+ További információk

Sosem veszíted szem elől a célt

Sosem veszíted szem elől a célt

A ConnectedRide Navigator áttekinthetően megjelenít mindent, amit útközben tudnod kell. A fontos járműinformációk mellett aktuális forgalmi információkkal is megjeleníti, és a rendszeres térképfrissítéseknek köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy mindig célba érsz. Masszív hardvere szinten bármivel megbirkózik. És a BMW Connected alkalmazással okostelefonod tartalmait is integrálhatod.

+ További információk
„ 

Hungry for more adventure

 ”

3 év gondtalanul.

Motorozz tovább és tovább és tovább 3 év gyári jótállással!

Felár ellenében a jótállás meghosszabbítható 4 vagy 5 évre. 

Tudj meg többet

Érett teljesítmény

77
kW (105 LE), 8500 ford./percnél
93
Nm max. forgatónyomaték, 6750 ford./percnél
895
ccm hengerűrtartalom
14,5
literes tank
Négyütemű, kéthengeres soros motor

Kisebb tömeg, nagyobb függetlenség

Az F 900 GS elképesztően könnyű. Különösen akkor fogod észrevenni, hogy mindössze 219 kg* tömegű, amikor az út melletti homokon ásod át magad, kavicson szántasz vagy hegyet mászol. A kis tömeget többek között olyan új alkatrészek biztosítják, mint a műanyag tank, az akkumulátor, a hátsó rész és az Akrapovič hátsó kipufogódob. A viszonylag alacsony tömeg a kiváló kezelhetőségben és a nagy teljesítményben érződik.

*(DIN szerinti üres tömeg esetén)

+ További információk

A szabadság hangja

Megfelelő lendülettel minden elérhető

Megfelelő lendülettel minden elérhető

Akár az egyenesekben, akár terepen: Az F 900 GS parallel twin motorja maximális vezetési élményt nyújt minden úton. A soros kéthengeres motor még nagyobb csúcsteljesítményt kínál, tökéletesített nyomatékgörbével. Optimalizált teljesítménygörbéjének köszönhetően az F 900 GS 77 kW (105 LE) csúcsteljesítményt ad le 8500-as fordulatszámon. A szélesebb nyomatékgörbe csúcsa 93 Nm  6750-es fordulatszámon.

+ További információk
„ 

Egy teljesen új motor, tiszta GS génekkel.

 ”

Tipikus GS: a dizájn

Karakteres és magabiztos

Már a GS dizájnja is egyértelművé teszi: Itt jön valaki, akit nem tartanak vissza az akadályok. A háromféle fényezés a kifejező csíkozással saját személyiséget kölcsönöz minden F 900 GS-nek. Melyik illik hozzád?

Blackstorm metallic

Erőmű, amely ellenállhatatlan erőt sugároz. Az ülés: fekete. A hátsó keret: fekete. A hűtőidomok Blackstorm metallic fényezésűek piros csíkozással.

Passion

Minden terepen szemet gyönyörködtető: hűtőidomok São Paulo Yellow fényezéssel és piros csíkozással. A fekete ülés a piros hátsó keret felett helyezkedik el.

GS Trophy

Kalandkedvelő és kifejezetten sportos: a hűtőidomok Lightwhite fényezéssel és kék/piros csíkozással. A fehér hátsó keret és az aranyszínű keréktárcsák kiváló kontrasztot adnak.

Új és mégis ismerős: a karosszéria

Az F 900 GS minden részletében készen áll arra, hogy új utakra induljon. Karosszériájának formája kifejezetten sportos. A tankburkolat és a hűtőidomok extra karcsúak. A vázidomok szoros kapcsolatot engednek meg a járművel, különösen állva vezetve. A szélvédő alapfelszereltségként optimális nagyságú az enduro használathoz. A kis méretű, mégis hangsúlyos GS orr-rész bátran mutatja az utat a következő kihívás felé. A GS logó azt mutatja, hogy elöl haladsz.

+ További információk

Könnyű és karcsú: Hátsó rész a tank

Könnyű és karcsú: Hátsó rész a tank

Nemcsak a súlyoptimalizálás, hanem a jármű kialakítása szempontjából is mérföldkő a könnyű műanyag tank. 62%-kal könnyebb, mint egy acéltank, viszont 14,5 literes, így elegendő üzemanyagot biztosít a kalandokhoz. A hátsó rész összességében karcsú és a GS ennek köszönhetően könnyű lett. Ide könnyen rögzíthetsz puha táskákat, hátizsákokat vagy alumínium dobozokat.

+ További információk

Az ideális teljes csomag

Enduro Pro csomag

Az Enduro Pro csomag optimális fejlesztés mindenki számára, akik a terepet részesítik előnyben az aszfaltutak helyett. Része egy fekete kormány, kovácsolt alumínium kormánymagasítóval. Ezzel a kormány 24 milliméterrel magasabbra kerül, mint a szériakormány. Szintén a csomag része: a sportfelfüggesztés 45 mm-es, teljesen állítható arany Showa villával és teljesen állítható Sachs lengéscsillapítóval, amihez kiegyenlítő tartály tartozik. Az Enduro Pro csomagot a robusztus M Endurance lánc teszi teljessé, amely kötelezően választandó a csomag mellé. 

Dynamic csomag

A Pro menetprogramokat és a Pro váltóasszisztenst tartalmazó Dynamic csomag fokozott biztonságot és sportosságot szavatol. Minden helyzethez kiválaszthatod az optimális menetprogramot: „Rain” vagy „Road” nedves vagy száraz útpályához. A „Dynamic” programmal mindent kihozhatsz az F 900 GS-edből. Az „Enduro” programmal terepre tökéletes beállításokat adhatsz motorodnak. A Pro váltóasszisztenssel még jobban kontrollálhatod a váratlan helyzeteket.

Minden a te elképzelésed szerint

Biztosan van egy határozott elképzelésed a motorodról. Hogyan nézzen ki a F 900 GS ahhoz, hogy tökéletesen megfeleljen a te elképzeléseidnek? Tekintsd meg a mi javaslatainkat és meríts azokból ötleteket.

Tovább a testreszabáshoz

Még több #SpiritOfGS

spinner