A BMW K 1600 GT

Teljes dinamika, meggyőző benyomások

Az számít tökéletes utazásnak, ha már az első kanyarban meg tudsz feledkezni minden problémádról. Amikor a legkisebb ösztönzés is ellenállhatatlanul repít előre. Röviden: Ha mindened megvan, amire csak szükséged lehet, és ez még nem minden! Több kényelmet, nagyobb teljesítményt is elvárhatsz járművedtől. A legendás hathengeres K 1600 GT nyergében nagyobb élmény lehet számodra a motorozás, mint valaha. Ennek megfelelően az új vezérlőpult teljes mértékben a Te igényeidhez igazodik. Egyedülálló teljesítménytúrára indulhatsz, és közben olyanok társaságát élvezheted, akik ugyanarra vágynak, mint te. Teljesen a #RideAndShare szelleme elevenedik meg.

A K 1600 GT főbb jellemzői

Dynamic ESA
Fókuszban a Dynamic ESA érzékelői.
Beépített okostelefon-töltő
Integrált töltőrekesz telefonnal.
Sport
A K 1600 GT Lightwhite uni / Racingblue metallic / Racingred uni fényezéssel.
Legendás motorblokk
Középpontban a hathengeres motor.
Ragyogó 10,25” TFT
Fókuszban a K 1600 GT TFT-kijelzője.
Konfigurálható kedvenc gomb
Fókuszban a négy számozott kedvenc gomb.
Full-LED első fényszóró
Fókuszban a LED-fényszórók.
Erőteljes hangzású 2.0-ás audiorendszer
Fókuszban a TFT-kijelző és a K 1600 GT boxai.

A K 1600 GT – a teljesítménytől kezdve a kényelmen át egészen a kezelhetőségig – a legapróbb részletekbe menően az utazási élményedet hivatott fokozni. Még az éjszakai szakaszokat is sokkal dinamikusabban hagyhatod magad mögött, mint valaha. A Full-LED fényszóró szinte nappali fényt biztosít éjszakai túráidhoz. Az adaptív kanyarvilágítás több motorozási élményt és nagyobb biztonságot garantál számodra, mivel a beveendő kanyarok szinte teljes megvilágításban pompáznak. Bárhová is igyekszel, nem vagy egyedül: a pompázó fény végigkíséri utadat. Ezenkívül az opcionális 2.0-ás audiorendszer kiváló interakcióval és vételi minőséggel hódít, és tökéletes hangzásélményt nyújt a napfelkeltéhez a sötétben való motorozás után.

+ További információk

3 év gondtalanul.

Motorozz tovább és tovább és tovább 3 év gyári jótállással!

Felár ellenében a jótállás meghosszabbítható 4 vagy 5 évre. 

Tudj meg többet

Egyedülálló, akárcsak az utazásod

Egy motor – számos lehetőség

A K 1600 GT vezetőiben van valami közös: Mindannyian odavannak a dinamikáért és a kiváló színvonalat nyújtó utazásért. A színválasztás azonban már teljesen egyedi.

Sport

A Sport stílus a lenyűgöző Racing kék metál színű karosszériájával remekül példázza, hogy milyen sportos kinézete is lehet egy túragépnek úgy, hogy a luxus jellege is megmarad.

Blackstorm metál

Mennyi színt igényel a kényelem, a dinamika és a luxus? A Blackstorm metál fényezésű K 1600 GT egyértelmű választ ad erre a kérdésre: az alváztól az ülésen át egészen a szélterelő szárnyakig.

Option 719 Antigua

A BMW K 1600 GT Option 719 Antigua vonalazott Blue Ridge Mountain metál fényezése csak úgy ragyog. Kinek támad még rögtön kedve átutazni az Appalache-hegységen, amikor ezt a színváltozatot olvassa?

Mindig egy kicsit többet nyújt

Mindig egy kicsit többet nyújt

A speciális felszerelések széles tárházának és az eredeti BMW Motorrad tartozékoknak köszönhetően még inkább a saját igényeidhez és utazásodhoz igazíthatod járművedet. Gyári extraként a komfortcsomagot és a túracsomagot is felkínáljuk számodra: az előbbihez tartozik például a Pro váltóasszisztens, amely tengelykapcsoló használata nélküli sebességváltást tesz lehetővé. A túracsomag a 2.0-ás audiorendszernek és a LED kiegészítő fényszóróknak köszönhetően audio- és vizuális élményt is kínál. És persze az utóbbi még inkább érvényes a speciális felszerelésekre, jelesül az Option 719 ülésre és az Option 719 kovácsolt kerekekre.

+ További információk

Tökéletesen előkészítve

Tökéletesen előkészítve

A további testreszabási ötletek ösztönzésére – szemléltetésképpen – két járművet készítettünk elő számodra: a „Dinamikus” és a „Stílusos” változatot. Elsősorban a K 1600 GT dinamikájára és dizájnjára összpontosítottunk.

+ További információk

Így még soha nem utaztál: a 10,25” méretű, színes TFT-kijelző a Connectivity funkcióval együtt lehetővé teszi, hogy teljes képernyős módban tanulmányozhasd a térképeket. A tökéletes olvashatóság és az áttekinthető menünavigáció minden információt teljessé tesz. Az okostelefon-alapú navigáció a mindennapi életben megszokott kezelési kényelmet garantál számodra: a tökéletes dizájnba és az abszolút szuverenitásba ez is beletartozik. Olyan tulajdonságok, amelyek már tükröződnek a K 1600 GT dinamikus, sportos megjelenésében.

+ További információk

Impozáns hathengeres, soros motor

1.649
ccm hengerűrtartalom
64
literes rakodótér-tárolókapacitás
180
N m max. forgatónyomaték, 5250 ford./percnél
810
mm Ülésmagasság
Olaj-/vízhűtéses, négyütemű, hathengeres, soros motor

A K 1600 GT nyergében elég egy apró csuklómozdulat, és kiderül, hogy a táj suhan el lazán melletted, vagy Te viharzol át a tájon. A legendás hathengeres jármű átalakított motorvezérlése még nagyobb intenzitásról gondoskodik minden területen. Így a teljesítmény és a forgatónyomaték még erőteljesebben érezhető. A 160 LE névleges teljesítményt már 1000 ford./perccel korábban, 6750 ford./percnél elérheted. A motor csúszási nyomatékának szabályozása (MSR) és a Dynamic ESA funkció stabilitást és biztonságot garantál, és tökéletesen illeszkedik a most még emocionálisabbra tervezett menetprogramokhoz: az intenzív teljesítménytúrához.

+ További információk

#RideAndShare – az utazás folytatódik

spinner