A 2024-es Nemzetközi GS Trophy

Namíbia téged vár

Megvan a 2024-es Nemzetközi GS Trophy verseny helyszíne: Az offroad-kaland ezúttal Namíbiában folytatódik. Miután a Nemzetközi GS Trophy bejárta a világ összes földrészét, oda tér vissza, ahol az egész történet kezdődött: Afrikába. Namíbia többek között lenyűgöző szépségű tájaival, a „Big Five”-val és számos egyéb állatfajjal kápráztatja el az ide látogatókat. A forró napok itt mélyvörös naplementékkel érnek véget. Éjszaka pedig a káprázatos, csillagos égboltban lehet gyönyörködni. Ez a namíbiai utazás egyedülálló élménynek ígérkezik, ahonnan nem hiányozhat a #SpiritOfGS. Már alig várjuk.

Once in a lifetime

Természetesen a 2024-es Nemzetközi GS Trophy pontos útvonalai egészen az indulásig szigorúan titokban maradnak. Egyet azonban már most megígérhetünk: Felejthetetlen élmény lesz, amelynek során a résztvevők embert próbáló kihívások alkalmával bizonyíthatják vezetési képességeiket és tudásukat. 

A verseny mindenekelőtt az ügyességről és a csapatszellemről szól. Minden mennyiségben lesznek ugyan homokos szakaszok, de az útvonal Namíbia hegyei közé is elvezet bennünket, tehát köves utakra is számítani kell. Namíbia még a gyakorlott Enduro-motorosoknak is olyan egyedülálló kalandot ígér, amelyet nem egykönnyen fognak elfelejteni.

Nemzetközi Női Selejtező

Meggyőző női erő Spanyolországban

Meggyőző női erő Spanyolországban

2014. január 26. és 27. között Malagában 14 nemzetközi női csapat bizonyította tehetségét az R 1300 GS motor kezelésében. A spanyolországi 2024-es Nemzetközi GS Trophy-n 17 ország 28 hölgye ismét megmutatta, hogyan tud enduró motort vezetni. Összesen nyolc feladatot kellett teljesíteni különböző speciális szakaszokon, hogy eldőljön, kik lesznek a 2024-es nemzetközi GS Trophy végső résztvevői, és kik utazhatnak Namíbiába. Mostanra véglegessé váltak a csapatok, amelyek szeptembertől Afrikában küzdenek majd a bajnoki címért. Gratulálunk!

+ További információk

A visszaszámlálás megkezdődött

A 2024-es Nemzetközi GS Trophy hivatalos kezdetéig még várnunk kell egy kicsit. De az országos és regionális selejtezők már most ízelítőt adnak belőle. Világszerte 15 országos és regionális, valamint egy nemzetközi selejtezőre kerül sor, amelyeken az ügyes endurósok bizonyíthatnak. Akik a legjobban birkóznak meg a GPS-es navigációs gyakorlatokkal, a terepvezetéssel vagy a technikai feladatokkal, helyet kapnak a 22 országos csapat egyikében. Az országos szinten győztesen kikerülő női csapatok elutazhatnak a nemzetközi női selejtezőre. Ott végül összesen 6 női csapat kap lehetőséget arra, hogy a 16 férfi csapattal együtt elutazhasson erre a várva várt versenyre Namíbiába. 

A nemzetközi selejtező

A nemzetközi selejtező

De azoknak sem kell szomorkodniuk, akik az országos vagy regionális selejtezők listáján nem találják saját országukat. Ugyanis a BMW Motorrad Days keretében először biztosítunk lehetőséget egy nemzetközi selejtezőre, hogy még több lelkes endurós kapjon esélyt a 2024-es Nemzetközi GS Trophyn való részvételre.

+ További információk
spinner