Az Option 719 mindig passzol.

Már a kezdetektől fogva a jármű átfogó megjelenési képébe történő harmonikus integráció volt a cél, hogy minden alkatrész tökéletesen illeszkedjen a járműkoncepcióhoz, egységes és exkluzív megjelenést kölcsönözve a motorkerékpárnak. Így válik a motorod a hagyományos kézi vonalazásnak és a kézzel csiszolt alumínium üzemanyagtartálynak köszönhetően teljesen egyedi darabbá. Vagy pedig mart alkatrészekkel teszed egyedivé a motorkerékpárodat, például hengerfejburkolattal, olajbetöltő csavarral, motorelőlappal, állítható kézikarral és kiegyenlítőtartály-fedéllel. Az adott modellhez a teljes választékot a konfigurátorban találod.

+ További információk

Fényezés.

Az Option 719 fényezéssel különleges ragyogást kölcsönözhetsz a motorodnak. Az ultramodern fényezési technológia a kifinomult részletekkel párosítva igazi látványossággá teszi a motorkerékpárodat az utcán.

+ További információk

A motorod megkoronázása.

A motorod megkoronázása.

Csak a különleges képességekkel rendelkező, csúcskategóriás vonalazók képesek a tökéletes ecsetvonások kivitelezésére. A minőségi kézi munka során egyedülálló élmény születik: Az elegáns vonalazás felteszi a koronát az R 1250 RT, K 1600 GT és K 1600 GTL motor üzemanyagtartályára és oldalrészeire. A motorod egyedivé válik. A valódi kézi munka találkozik az ultramodern motorkerékpárral. Ez a szenvedélyből és a jó hagyományokból táplálkozó vonalazás, amelyet már 1923 óta alkalmaznak a BMW Motorradnál.

 

+ További információk

Kézi csiszolás perfekcionistáktól.

Kézi csiszolás perfekcionistáktól.

A kész Option 719 fényezéshez vezető minden egyes műveletet szakemberek és perfekcionisták végzik, az elképzelhető legnagyobb gondossággal – és ez részben kézi munkával történik. Ahogy például a Blackstorm metallic/Vintage fényezés esetében is, amely az R nineT motorodat egyedi darabbá teszi. A kézi csiszolású alkalmazások a motorkerékpárodnak vintage megjelenést kölcsönöznek, és minden egyes motornak egyediséget biztosítanak. Így mindegyik üzemanyagtartály más, mint a többi.   

+ További információk

Különleges felszerelés.

Az Option 719 választékában a megjelenést formáló különleges felszereléseket, például exkluzív, változatos formatervezésű, mart alkatrészcsomagokat találsz. Te döntheted el, hogy inkább letisztult és elegáns, eredeti és erős, vagy egyedi és sportos megjelenést választasz.

+ További információk

Finom kovácsolt kerekek lenyűgöző kivitelben.

Finom kovácsolt kerekek lenyűgöző kivitelben.

Forgácsok röpködnek a levegőben. A marófúró technikai precizitással vágja át magát a fényezésen, és a legfinomabb alumíniumstruktúrákat teszi láthatóvá. Azonnal megakad a szemed a ragyogó ötvözeten. Tökéletes kontraszt. Az Option 719 kovácsolt kerék a legmagasabb minőségi követelmény kifejeződése. Minden kézmozdulat és minden munkaművelet a legnagyobb gondossággal történik – egy szilárd alumíniumtömbből igényesen kidolgozott kovácsolt kerék jön létre.   

 

+ További információk

Tökéletes ülés elegáns megjelenéssel.

Tökéletes ülés elegáns megjelenéssel.

Érzed a minőséget és azt, hogy odafigyeltek a részletekre: nem csoda, hiszen az első vágástól az utolsó öltésig a legjobb szakemberek dolgoznak a legnagyobb precizitással az Option 719 ülésen. Így érhető el a legmagasabb szintű minőség, a gyártás művészetének igazi mesterműve. Mi több, az ülés felülete teljesen ellenáll az időjárás viszontagságainak. A rombuszmintás díszvarrásnak és a hímzett modellnévnek köszönhetően pedig igazán elegáns jelenség.

 

+ További információk

Részletesen megmunkált, mart alkatrészek

Részletesen megmunkált, mart alkatrészek

Semmi kétség: a minőségi alkatrészek munkaigényes folyamatokat igényelnek. Szabad szemmel is látható a mart alkatrészcsomag kiváló minősége. A gyártás során megvalósul a precizitás találkozása a filigrán megjelenéssel. És a különösen teherbíró alumíniummal is – a kézikarok és a lábtartók marása egyetlen alumíniumtömbből történik, a hengerfejburkolatok és a szíjvédő burkolatok egyetlen kovácsolt nyersdarabból készülnek. A BMW szigorú minőségi iránymutatásainak megfelelően lettek kifejlesztve, és mindig tökéletesen illeszkednek. Így a legmagasabb szintű minőséget biztosító gyártásból származó, egyedi motort kapsz – egyenesen a gyárból.   

+ További információk

HP Parts

High Performance – mindenkinek, aki az abszolút maximumot keresi. A HP Parts alkatrészekkel motorodat még sportosabbá teheted – méghozzá gyárilag. Minőségi karbon, titán és alumínium alkatrészeket kapsz, amelyek egyedi jellegűvé teszik motorkerékpárodat.

A HP sportkipufogó még jobb, még erőteljesebb hangzást biztosít. A HP Parts alkatrészek egyedi és extravagáns megjelenést kölcsönöznek motorodnak.A HP sportkipufogó még jobb, még erőteljesebb hangzást biztosít. A HP Parts alkatrészek egyedi és extravagáns megjelenést kölcsönöznek motorodnak.

+ További információk

Make it your bike.

spinner