Személyre szabás gyáron belül – és azon kívül is

Személyre szabás gyáron belül – és azon kívül is

Kezdettől fogva nagy figyelmet fordítunk a jármű átfogó megjelenési képébe történő harmonikus illeszkedésre, így minden alkatrész tökéletesen beépíthető a járműkoncepcióba, a motornak egységes és exkluzív megjelenést kölcsönözve.

A BMW Motorrad által képviselt fejlesztői szakértelem és a komplex gyártási folyamatok kölcsönhatása, kézenfogva a nagy hagyományokkal rendelkező kézműves munkával új szintre helyezi az értékeket és az exkluzív megjelenést. Konfigurátorunk segítségével a legmagasabb szintre helyezheted motorkerékpárodat a speciális kiegészítőkkel, és közvetlenül azoktól kapod meg összeszerelve a motort, akik azt a legjobban ismerik. Tőlünk.

+ További információk

Option 719 fényezések

Az új Option 719 fényezésekkel különös ragyogást adhatsz motorkerékpárodnak. A szeretetteli részletekkel párosított ultramodern festési technológia az utak kiemelkedő szereplőjévé teszi motorodat. A hagyományos, kézzel festett vagy kézzel csiszolt alumínium tartályoknak köszönhetően minden motorkerékpár egyedivé válik. És ami a legjobb: az Option 719 fényezések tökéletesen illeszkednek az összes Option 719 kiegészítőhöz.

+ További információk

Kézi csiszolás perfekcionistáktól

Kézi csiszolás perfekcionistáktól

A kész Option 719 fényezéshez vezető minden egyes műveletet szakemberek és perfekcionisták végzik, az elképzelhető legnagyobb gondossággal – és ez részben kézi munkával történik. A kézzel csiszolt alkalmazások minden motort egyedivé tesznek.

+ További információk

Option 719 speciális felszereltségek

Az Option 719 bemutat egy darabot a BMW Motorrad történelméből. Ezt a kódot berlini üzemünkben mindig a személyre szabott termékekhez használtuk. Az Option 719 jelzés alatt olyan speciális felszerelések találhatók, mint például az exkluzív mart alkatrészkészletek vagy a kiváló minőségű kovácsolt kerekek, amelyeket már opcióként is meg lehet rendelni.

+ További információk

HP alkatrészek

Nagy teljesítmény – azoknak, akik az abszolút maximumra törekednek. Karbonból, titánból és alumíniumból készült kiváló minőségű alkatrészek tesznek minden egyes motorkerékpárt egyedivé. Az első osztályú és teljesítmény növelő összetevők egyéniséget és extravagáns megjelenést kölcsönöznek.

+ További információk

Megmunkált alkatrészek

Ha már rendelkezel egy BMW motorkerékpárral, de a végső simításokat saját magad akarod elvégezni, akkor a személyre szabást a Roland Sands által tervezett megmunkált alkatrészekkel tudod kivitelezni.

 

+ További információk

#Tűnjki

Minden motoros különbözik. Tulajdonságokban, ambíciókban és első sorban abban, hogy miért is akarnak motorozni. És egyszerűen megjelenésükben is. Mindannyian egyéniségek vagyunk. Nem vagyunk klónok. Mindegyikünkből csak egy van. Így miért kellene mindannyiunknak ugyanolyan motorkerékpárt vezetni? Az Option 719 segítségével az úton is megmutathatod saját egyéniséged.

+ További információk

Mindig úton.

Mindig úton.

Hing Yeung 12 motorkerékpárt használ.

Célvonalra, vigyázz, készüljön fel a kalandra, rajt: Ha Hing megtehetné, akkor mindig úton lenne. Utazás, utazás és még több utazás. A 12 motorkerékpárjának egyikén. Nem meglepő: Hing mindenütt otthon érzi magát, mindig nyitott a világra. Hong Kongban született, Hollandiában nevelkedett és most a kaliforniai Long Beachen él és dolgozik.    

+ További információk

Egy édesanya osztja meg a történetét.

Egy édesanya osztja meg a történetét.

Jennifer McCann imád motorozni.

Jennifernek elege lett. Mindig csak a motorkerékpár hátsó ülésén ülni, az nem az ő stílusa. Rá a cselekvés a jellemző. Ő a maga módján teszi a dolgát. Néhány évvel ezelőtt spontán módon tanult meg vezetni, hogy bármikor fel tudjon pattanni a saját motorjára, amikor úgy érzi, hogy indulnia kell. Időt akart szánni magára – teljesen egyedül. Elmenekülni a telefonok, technológia és munka elől.

+ További információk

Az ember rengeteg megtett kilométerrel.

Az ember rengeteg megtett kilométerrel.

Brian Tinkler sokat motorozik.

Pozőrök. Briannek nincs sok ideje az ilyen típusú motorosokra. „Ha engem kérdez, akkor túl sok a kényeskedés", mondja a 60 éves dél-kaliforniai nyugdíjas. Nem látszik rajta, hogy mennyire tud motorozni, és nincs szüksége arra, hogy dicsekedjen a képességeivel. Brian egyáltalán nem beszél a motorozásról. Ö csak csinálja. „A motorozás az, ami számít", mondja. Elsősorban a gyors motorozás.

+ További információk

Nem egy öreg, begyepesedett ember.

Nem egy öreg, begyepesedett ember.

Kelsey Coppetti szereti a szelet és a motorozás szabadságát.

A felismeréssel kezdődött. Kelsey még San Franciscóban élt, amikor észrevette, hogy egyre több és több nő közlekedik motorkerékpárral. Azok az idők elmúltak, amikor még csak a férfiak közlekedtek két keréken a városban. Miért nem vásárolt még mindenki egy motorkerékpárt? A motorkerékpár vásárlásának gondolata nem hagyta őt békén.

+ További információk

Mint az olajozott istennyila.

Mint az olajozott istennyila.

Nick Huber a száguldó démon.

Gyengéi a BMW klasszikus motorok. Mindig szakít időt a motorozásra. Megáll egy kis étkezde előtt, leállítja a motort az ablak előtt, és bedob egy hamburgert, miközben hosszasan csodálja hű társát. Nick mindig is imádta a sebességet, és nagyon sok motor nyergében élvezte az őrült száguldást. Barátai nem véletlenül ragasztották rá a „Villám” becenevet. „Egy száguldó démon vagyok” – tartja magáról.

+ További információk

Szerezd meg!

spinner