Megjegyzés: A motorkerékpárokat a jogszabályokban szereplő kötelező felszerelésekkel szállítjuk (pl.: sárga fényvisszaverők a villaszáron – Euro 4). A honlapon található képeken és videókban nem minden esetben láthatóak ezek a kötelező felszerelések.
Kíváncsivá tettünk? Regisztrálj most és tudj meg többet!
„ 

Diktáljuk együtt a tempót!

 ”

A te BMW R 1300 GS motorod

Ne kövess senkit, hanem mutasd te az utat!

Együtt túllépünk önmagunkon. Itt kint a legjobban hozhatod ki magadból. Elöl haladsz. Minden emelkedőt és kanyart könnyedén veszel. Terepen sincs ellenfeled. Ami hajt téged: A bátorságod, a magadba vetett hited és az én lendületem. Együtt új mércét állítunk fel és megéljük a #SpiritOfGS szellemiségét.

+ További információk

A BMW R 1300 GS
Páratlan sokoldalúság

Nincsenek kompromisszumok: itt minden rád van szabva. Hogyan szeretnél ülni, miközben új személyes csúcsokat döntesz? Magasabban, alacsonyabban? Egyedül? Kettesben? Praktikusan és könnyen vagy sok csomaggal? Hosszú távokon kényelmesen, vagy sportosan a terepen? Az innovatív, moduláris vázkoncepció lesi a kívánságaidat. Nyugodtan nevezz a tökéletes túraendurónak – valószínűleg így is van.

Minden igényre felkészítve

Higgy magadban!

Nem várt könnyedség: Mindent kézben tartasz. Persze, hiszen csak 237 kiló* van alattad. A nagy célok elérése hirtelen könnyebbé válik. Útburkolattól függetlenül páratlan vezetési élményben lesz részed. Stabilan és céltudatosan haladhatsz az utadon. Dőlés, fékezés, gyorsítás – te kontrollálsz mindent. Tapasztalja meg a vezetés új könnyedségét a teljesen új fejlesztésű futóművel, például az új monocoque hátsó vázzal, az új EVO Telelever első felfüggesztéssel és EVO Paralever lengőkarral, valamint az új DSA (Dynamic Suspension Adjustment) rendszerrel és az innovatív adaptív járműmagasság-szabályozással.

*DIN szerinti üres tömeg esetén

+ További információk

Főbb jellemzők a csúcsteljesítményre vágyók számára

Előtted: A következő célod – jól megvilágítva az ikonikus mátrix-LED fényszóróval. Mögötted: Mérföldkövek. És a rövid monocoque hátsó rész, sokféle testreszabási lehetőséggel. Kétségtelen: A nagy kalandmotorok csúcsmodelljét vezeted. Fedezd fel a alapfelszereltségek széles körét:

+ További információk
Guiding Light: Mátrix-LED fényszóró
A BMW Motorrad R 1300 GS motorjának mátrix-LED fényszórója
Még nagyobb menetstabilitás: EVO Paralever
Az BMW Motorrad F 1300 GS motorjának hajtásegysége
Maximálisan multifunkciós: a vázkoncepció
A BMW Motorrad R 1300 GS motorjának vázkoncepciója
Utazási kényelem: Állítható szélvédő
A BMW Motorrad R 1300 GS motorjának állítható Sport szélvédője
Röviden: a hátsó rész
A BMW Motorrad R 1300 GS motorjának hátsó része utasüléssel
Kiváló kezelhetőség: EVO Telelever
Villahíd a BMW Motorrad R 1300 GS motorjának BMW EVO Telelever első felfüggesztésével
Markáns hang: a kipufogórendszer
A BMW Motorrad R 1300 GS alapfelszereltségű hátsó kipufogódobja
Igazán dinamikus: a GS flyline
Az BMW Motorrad F 1300 GS motorjának magával ragadó tank-ülés vonala

Lépj szintet!

Lépj szintet!

Mindent a te igényeid köré építettünk: a menetkomfort következő szintje. Az újszerű Telelever első felfüggesztés kiváló kezelhetőséget biztosít. A GS flyline az extra lapos tank-ülés vonallal együtt páratlan mozgásszabadságot, könnyű manőverezhetőséget és nyugodt ülőhelyzetet biztosít. A nagy ergonómiai variancia lehetővé teszi a legkülönbözőbb igényű vezetők számára, hogy bármilyen tereppel megbirkózzanak. Az opcionális Riding Assistant környezeti szenzoraival mindent szemmel tarthatsz.

+ További információk

A GS Spirit esszenciája

A GS Spirit esszenciája

Új kalandok felé. A Keyless Ride rendszernek hála csak felülsz és elindulsz. A 800 és 890 mm között változtatható ülésmagasságú, kényelmes, széria-vezetőülésen foglalsz helyet. Bekapcsolod a kézvédőbe integrált irányjelzőt és elindulsz a szabadság irányába. Minden méterrel tisztábban érzed: Egy egyedülálló gépen ülsz. Ennyire egyszerű lehet – az igazi nagyságnak nem kell nagyobbnak lennie. Itt nincs felesleges alkatrész, minden a GS motorozás esszenciájáról szól: a tiszta vezetési élményről.

+ További információk

Tények a motorozási élményért

107
kW (145 LE), 7750 ford./percnél
149
Nm max. forgatónyomaték, 6500 ford./percnél
1.300
köbcentiméter hengerűrtartalom
237
kg saját tömeg
Levegő-/folyadékhűtéses, kéthengeres, négyütemű boxermotor

Nincsenek akadályok

Amikor minden működik, akkor rajtad áll minden. A te feladatot: nagyobbat álmodni. Az én feladatom: lendületet adni ahhoz, hogy az álmod valóra váljon. Az erőteljes 145 LE-s motor a jármű kis saját tömegével együtt biztosítja azt a teljesítményt, amire szükséged van. A legújabb generációs boxermotor karaktere minden fordulatszám-tartományban lenyűgözően érezhető. Tapasztald meg a kiemelkedő teljesítményt, amely lenyűgözően jól szabályozható, és alacsony fordulatszámokon még kiegyensúlyozottabb.

+ További információk

Ilyen a szabadságod hangja

3 év gondtalanul.

Motorozz tovább és tovább és tovább 3 év gyári jótállással!

Felár ellenében a jótállás meghosszabbítható 4 vagy 5 évre. 

Tudj meg többet

Sokoldalúbb, mint valaha

Könnyedén a csúcsra

Letisztult, egyszerű és lényegre törő. Az alapverzió dinamikus GS flyline vonalával, pontosan megrajzolt vonalaival és sportos megjelenésével a lényegre koncentrálunk: A te élményedre.

Lightwhite uni

A dinamizmus és a könnyedség találkozása. A szériafelszereltségű vezetőülése kétszínű huzattal van ellátva, amely világosszürke színben egy, a tanksapkától az utasülésig tartó funkcionális egységet alkot. A kontrasztos megjelenést az éjfekete színű öntött kerekek teszik teljessé.

Legyél összetéveszthetetlen

A visszafogott dizájn, az egyedülálló karosszéria, a könnyű alumínium tank: minden hatékonyan és szorosan kapcsolódik egymáshoz. Az öntött alumínium segédváz a végtelen lehetőségek alapja. A szériafelszereltséghez tartozó öntött kerekek, és az Avus fekete színű hajtáslánc a fő vázzal együtt sötét színnel határolják az alsó részt és markánsan elkülönülnek a világos karosszériaelemektől. A kompakt, alacsony első rész akadálytalan kilátást biztosít az útra. Az új szimmetrikus fényikon markáns szakítást jelent a formatervezési hagyományokkal és összetéveszthetetlen megjelenést kölcsönöz a motornak.

+ További információk

A még magasabb igényekhez

Még többre vágysz? Jó hozzáállás! Fedezd fel a testreszabási lehetőségeket! Találd meg a kívánságaidnak megfelelő ajánlatokat a különleges kivitelek és az eredeti BMW Motorrad tartozékok széles választékában. Vagy válaszd ki elsőre a saját karaktered: a GS Trophy kivitelt terepre, a Triple Black kivitel maximális kényelemmel és sokoldalúsággal, vagy a Tramuntana kivitelt az igazi exkluzivitásért.

+ További információk

A csúcsteljesítményű

Még többet még gyorsabban? Semmi gond! Ezzel a javasolt felszereltséggel még többet hozhatsz ki. Mindenekelőtt még több vezetési élményt – a Dynamic csomag lehetővé teszi ezt. De a biztonság és a túrakényelem terén is érezheted a fejlődést. Fedezd fel a javaslatunkat vagy konfiguráld saját változatod.

+ További információk
Tovább a konfigurátorhoz external-link-arrow-slim
Dynamic csomag

A Dynamic csomaggal teljesen kihasználod a sportos potenciált. A Pro váltóasszisztensnek és a Pro menetprogramoknak hála minden motorozás menetdinamikai élménnyé válik, egyedi beállítási lehetőségekkel. Ehhez a sportfék és a DSA elektronikus futómű optimális irányíthatóságot és biztonságot szavatol.

Headlight Pro

A Headlight Pro jobb láthatósággal és vonzó megjelenéssel győz meg. A menetfény, távolsági fényszóró és kanyarfényszóró LED-mátrix kivitelű. Modern világítási funkciók állnak rendelkezésre. Az útpályát így a vezetési helyzetnek megfelelően, optimális módon lehet megvilágítani.

Kézvédőtoldat

A kézvédőtoldat javítja a kezek és az alkarok széllel és időjárással szembeni védelmét. Ez nemcsak kényelmesebbé teszi az utazást, hanem a kevesebb zavaró hatás miatt biztonságosabbá is.

Csomagtartó lemez

Az ütésálló műanyag csomagtartó lemezre biztonságosan rögzíthetők a csomagok. A lemez az utasülés csatlakozását használja és egyszerűen rögzíthető. Vario dobozokkal kombinálva egy széles és sík rakfelületet biztosít. A hasznos teher 5 kg, míg oldalt rögzített csomagokkal 20 kg teher szállítható.

Minden igényre felkészítve

További csemegék neked

spinner