Make Life a Ride. Ez az életérzés meghatároz bennünket. És Téged is. Ezért fejlesztettük ki a C.A.R.E.-t. A C.A.R.E. a Concept of Advanced Rider Equipment rövidítése. Amikor ezt a címkét látod egy motorosfelszerelésen, biztosan tudhatod, hogy az eleget tesz a biztonsággal, az innovációval, a kényelemmel, a minőséggel és a fenntarthatósággal szembeni szigorú elvárásainknak.

+ További információk

Innováció

Az innováció nem magától értetődő dolog. A mi hagyományainknak azonban szerves részét képezi. Ami nálunk mindig a középpontban áll: kimagasló minőség és biztonság mind a motorok, mind pedig a motorosfelszerelés terén. Erre mindig kihívásként és megbízásként tekintünk – és a siker nem marad el. Így fejlesztettük ki a világ első felhajtható sisakját, kezdtünk el használni kevlármegerősítést motoros ruházaton, vagy alkalmaztunk elsőként GORE-TEX anyagot motoros öltözékeknél. Ezek a ma már maguktól értetődő innovációk jelentik a motivációt ahhoz, hogy továbbra is ebben a szellemben folytassuk munkánkat.

+ További információk

Kényelem

Csak akkor tudsz gyorsan reagálni, biztonságosan és lelkesen motorozni, ha bármilyen időjárás mellett és minden helyzetben jól érzed magad. Ezért fejlesztjük a motorosfelszerelést a motorjainkkal párhuzamosan – hogy a lehető legnagyobb kényelmet biztosítsuk az adott alkalmazási célhoz. Ennek során odafigyelünk az ergonómiára, a klímára és az akusztikára – így jönnek létre a különösen „csendes” sisakok, az innovatív szellőző- és membrános rendszerek, valamint az olyan anyagok, mint amilyen például a hidrofób bőr. Hiszen nekünk fontos, hogy minden egyes kilométer még nagyobb élmény legyen a számodra.

+ További információk

Biztonság

A C.A.R.E. eleget tesz a legszigorúbb biztonsági szabványoknak. Motorszakértőink saját műhelyeinkben és laborjainkban fejlesztik és tesztelik a motorosfelszereléseket. Például egy saját fejlesztésű bukásszimulátorral próbára tesszük a bukás során érintett pontok kopásállóságát. Az így kapott eredményeket pedig hajthatatlanul meg is valósítjuk: Például a BMW Motorrad összes ruházata dupla vastagságú és duplán varrott a bukás által érintett részeken, emellett pedig a legújabb generációjú CE-protektorokkal láttuk el őket – a maximális biztonság érdekében.

+ További információk

Minőség

A változatlan minőségnek és a tartósságnak köszönhetően minden egyes C.A.R.E. termék hosszú évekig társ tud maradni számtalan kilométeren át. A termékek számos tesztkilométeren és szélcsatornában töltött napon vannak túl, emellett élesben is teszteljük őket olyan kíméletlen körülmények között, mint amilyenek a GS Trophyn adódnak. Ráadásul olyan szigorú szabványoknak felelnek meg, amilyeneket egyetlen másik gyártó sem tűz ki maga elé. De ügyfeleinktől is rengeteg visszajelzést kapunk – nemcsak a hozzád hasonló motorosoktól, de a különféle nemzetközi hatóságok bevetési egységeitől is.

+ További információk

Fenntarthatóság

Az önfeledt szórakozáshoz még soha nem volt szükség ekkora felelősségtudatra, mint napjainkban. Ez a motorozás élményére is igaz. Motorosfelszereléseink esetében ez a gondolat egyfelől az olyan anyagokban mutatkozik meg, mint a biopamut vagy az újrahasznosított textilszál, másfelől viszont ügyelünk a termékek hosszú élettartamára és az ehhez kapcsolódó erőforrás-kímélő megoldásokra is. Ennek megfelelően egy javításokra és átalakításokra irányuló átfogó szervizszolgáltatás gondoskodik arról, hogy a hőn szeretett darabok esetenként több mint 20 éven át használatban tudjanak maradni.

+ További információk

További információk a motorosfelszerelésekről

spinner