M csomag

Akár egy rövid pillantás is elég. Minden M csomag kizárólag ikonikus M színeket visel magán: világoskéket, sötétkéket és pirosat. Az M logóval együtt mindig is a megalkuvásnélküliséget és a tökéletesítés iránti elköteleződést jelképezték. Az M Carbon kerék is ezt az igényt hangsúlyozza. Rendkívül könnyű és merev konstrukció: a maximális agilitást és a dinamikát az M sportülésben irányításod alatt tarthatod, és bármikor növelheted.

+ További információk

Modelljeink M csomaggal

M Performance – sportosság

Mindenkinek, aki többre vágyik

Mindenkinek, aki többre vágyik

Az M Performance Parts tervezése során az volt a célunk, hogy tovább növeljük motorod teljesítményét –  teljesen az igényeidhez igazodva: hogy egy másodperccel hamarabb célba érj, vagy néhány fokkal nagyobb szögben dönthesd meg a motort. Ennek érdekében számos alkatrészt karbonból készítünk vagy egy darabból marunk: a nagyobb stabilitás, súlymegtakarítás és dinamika jegyében. A kiválasztott M Performance Parts védi a motorodat, az optimális ergonómia és a beállítási lehetőségek pedig több érzést, irányíthatóságot és kényelmet biztosítanak számodra.

+ További információk

M Performance – versenypálya

A következő lépés

A következő lépés

Következetesen a motorsportra összpontosítva: ez nemcsak a motorod alkatrészeire vonatkozik. A vezetés iránti szenvedély és a professzionális teljesítményre törekvés már a boxutcában is megmutatkozik. Röviden: mindig ott, ahol a motorodat használod. Hiszen pontosan itt készülsz elő a döntő másodpercekre, pontosan itt teszel szert a szükséges meggyőződésre és énképre megannyi kihívás elfogadásához. Újra és újra. És pontosan ebből a megfontolásból kompromisszumok nélküli, komplett csomagot kínálunk számodra.

Vedd figyelembe, hogy egyes alkatrészek a közúti közlekedéshez nincsenek engedélyezve, és csak a versenypályákon használhatók.

+ További információk

M Performance – versenyprofik

Versenysport – csakis a versenyzés, és semmi más

Versenysport – csakis a versenyzés, és semmi más

A teljesítménykoncepció abszolút fokozása: A teljesítményfokozó átépítést a BMW Motorrad Motorsport Race Support biztosítja számodra. Ugyanazok a szakemberek dolgoznak majd neked, akik a WorldSBK és a FIM EWC gyári motorjait összeszerelik. Itt a géped tiszta versenymotorrá válik, és csak a versenypályán való használatra lesz alkalmas: a közúti forgalomban nem lesz megengedett a használata.

+ További információk

További kérdéseid vannak az M Performance Parts kapcsán? GYIK-portálunkon mindenre megtalálod a választ.

Még több teljesítménnyel kapcsolatos téma

spinner