Expedition Leader

A BMW Off-Road Tour Guide túravezetők új generációja

A BMW Expedition Leader túravezetők arra vannak kiképezve, hogy biztonságosan végigvezessenek személyes kalandodon. 

Ők már mindannyian sikeresen elvégezték mind a közúti túravezetői, mind a terepi oktatói képzést, és most a következő szintre emelték szakmai tudásukat. Ők azok, akik csapattá kovácsolnak egy vezetőkből álló csoportot. Ha BMW Motorrad által tanúsított Expedition Leader túravezetővel utazol, biztonságos, sportos és garantáltan izgalmas útban lesz részed, mert ezek a túravezetők értik a terepet, a technológiát és értenek: téged.

 

A te BMW R 1300 GS motorod

Nem véletlen, hogy a BMW R 1300 GS motort használjuk az Expedition Leader túravezetők képzéséhez. Hiszen egyetlen más motorkerékpár sem hoz ki olyan sokat a vezetőjéből, és képes ugyanakkor bővíteni a vezető komfortzónáját. A sokoldalú ergonómiai lehetőségek a legkülönbözőbb típusú vezetők számára érdekessé teszik ezt a járművet, ugyanakkor kitartást tesznek lehetővé. 237 kg-os önsúlyával könnyen kezelhető, és az intelligens felszereltségnek köszönhetően újfajta egyszerűséggel nyűgöz le a vezetési élmény tekintetében. Még poggyásszal is mindig célirányosan utazhatsz, legyen szó akár egyenes szakaszokról, akár döntött helyzetről vagy fékezésről.

+ További információk

8 Expedition Leader a világ minden tájáról

A világ minden tájáról érkeztek tanúsított oktatók, hogy belevágjanak az Expedition Leader túravezetői kalandba. Az ausztrál, a tajvani, a mexikói és az európai résztvevők ugyanolyan sokszínűek, mint maga az Expedition Leader túravezetői képzés. 8 nemzet, 7 férfi és egy nő: A közös nevező? Mindannyian aktívan dolgoznak túravezetőként és oktatóként a saját országukban. A BMW Motorrad velük és a BMW Motorrad partnereivel szoros együttműködésben motoros túrákat kínál, melyeket te lefoglalhatsz, hogy megvalósíthasd életed kalandját.

+ További információk

Challenges Accepted

A tapasztalat minden kihívással megbirkózik

Az Expedition Leader túravezetők rendelkeznek a szükséges fizikai, mentális és műszaki képességekkel ahhoz, hogy minden egyes motorosból kihozzák a benne rejlő lehetőséget. A képzés során a legnehezebb körülmények között megtanulják kezelni az összes olyan helyzetet, mely terepi túrázás során, a civilizációtól távol előfordulhat. A fizikai erőfeszítéstől a kedvezőtlen időjáráson át a baleseti helyzetekig, ill. a spontán javításokig – az Expedition Leader túravezetők tökéletesen felkészültek a legrosszabbra.

+ További információk

Erő és állóképesség

Erő és állóképesség

A civilizációról távol nincs se pihenőhely, se fagylaltozó. Aki ilyen helyen túrázik több napig, annak a teljes koncentráció mellett kitartással, valamint erővel és megfelelő technikai know-how-val is kell rendelkeznie. A mély homokon, kavicson és sáron átvezető többnapos túrák a képzés részét alkotják. Így készítjük fel az Expedition Leader túravezetőket a közös túrákra, és olyan készségekkel vértezzük fel őket, melyek lenyűgöznek téged.

+ További információk

A nyugalom megőrzése

A nyugalom megőrzése

Baleset távol a civilizációtól? Mélyponton a motiváció? Elzárt utak? Az igazi kalandok során számos lehetőség adódik a mentális terhelhetőség határainak felfedezésére. Az Expedition Leader túravezetők kifejezetten ilyen eseményekre részesültek oktatásban, és mindig tudják, mit kell tenni. 

+ További információk

Nyomás alatt a csavarok

Nyomás alatt a csavarok

A BMW GS modellek megbízhatóságukról ismertek. Ha azonban váratlanul műszaki meghibásodás fordul elő a kihívást jelentő terep miatt, az Expedition Leader túravezetők tökéletesen felkészültek erre. Az Expedition Leader túravezetőket terepi szerelővé képezzük ki a képzés során. Kevés szerszámmal képesek elvégezni a BMW R 1300 GS szükséges javításait a vadon kellős közepén. Különösen a gépnek és a vezetőnek kihívást jelentő, durva terepeken kell csapatként reagálnotok a műszaki problémákra.  

+ További információk

BIZTONSÁGOS KALAND

Biztonságos kezekben a kalandod

Expedition Leader túravezetőink professzionális képzésben részesültek. Különböző típusú fizikai, mentális és műszaki kihívásokon mennek keresztül. Arra vannak felkészülve, hogy elkerüljék a vészhelyzetet. És ha a dolgok mégsem mennek teljesen jól, pontosan tudják, hogyan segíthetnek neked. Velük az egész kalandod során biztonságos kezekben leszel. Függetlenül attól, hogy milyen élményt foglalsz le a BMW Motorrad vagy egyik utazási irodánk kínálatából: Teljes egészében a kalandra koncentrálhatsz, az Expedition Leader gondoskodik minden másról.

+ További információk

VÁGJUNK BELE

spinner