A kéthengeres boxermotorok új generációja.

Majdnem 100 éves – és még csak most éri el a csúcspontját.

Az új kéthengeres boxermotor már az első pillanattól kezdve lenyűgöz sokrétű felhasználhatóságával. Karaktere összetéveszthetetlen minden fordulatszám-tartományban. Nagyobb teljesítményt és sima „járást“ biztosít alacsony fordulatszámnál. A BMW ShiftCam változó szelepvezérlés nagyobb nyomatékot szavatol a teljes fordulatszám-tartományban, így biztosítva a jobb kezelhetőséget minden helyzetben. Az erő veled lesz bármikor is legyen rá szükséged. Nagyobb lökettérfogata és teljesítménye ellenére is hatékoknyabb. A nagy teljesítmény és a ritkább sebességváltás még nagyobb élménnyé teszi a motorozást. A mérnöki szaktudás mesterműve.

TELJESÍTMÉNY ADATOK

143
18 Nm-rel megnövelt maximális forgatónyomaték
100
8 kW-tal megnövelt maximális teljesítmény
1.254
84 cm3-rel megnövelt hengerűrtartalom
4
Az energiahatékonyság százalékos növekedése

HALLGASD MEG AZ ÚJ BOXERMOTOR HANGJÁT!

Egy ikon újragondolva.

Egy ikon újragondolva.

A BMW ShiftCam változó szelepvezérléssel szerelt egyedi hajtásrendszernek köszönhetően az új generáció erőteljesebb bármelyik elődjénél. Az innovatív technológia észrevehetően nagyobb szuverenitást és lenyűgöző motorozási élményt szavatol - mindezt még nagyobb hatékonysággal - a forgatónyomaték jelentős növekedésének jóvoltából még az alacsony fordulatszám-tartományban is. Függetlenül attól, hogy a városban, az országúton vagy  terepen vagy, az új boxermotor egyedülállóan sokoldalú és tökéletes motorozhatóságot biztosít.

+ További információk

A boxer modellpaletta

Egy motor sok arccal.

Az új 1250 köbcentiméteres BMW kéthen-geres boxermotor kiemelkedik so-koldalúságáért és a BMW ShiftCam válto-zó szelepvezérlésnek köszönhetően min-den motorozási helyzetben és minden terepen figyelemreméltóan jól kezelhető. Az új boxermotor az R 1250 sorozat min-den modellje számára jobb irányíthatóságot és gyorsulást, nagyobb szuverenitást, kifinomultabb motor „járást“ és nagyobb teljesítményt biztosít. Fedezd fel az új modellgeneráció előnyeit!

BMW R 1250 GS

A teljes fordulatszám-tartományra jellemző kiváló motorozhatóságnak köszönhetően kalandod során minden akadályt könny-edén vehetsz.

BMW R 1250 GS Adventure

A sima futás és a nagy nyomaték minden sebességtartományban biztosítják a kifinomultabb motor „járást“ minden hosszú távú utazás során.

BMW R 1250 RT

Az új boxermotor bőséges erőtartaléka nyugalmat ad következő túrád során.

BMW R 1250 R

Az új boxermotorral minden helyzetben megvan a szükséges teljesítmény.

BMW R 1250 RS

Az erőteljes gyorsulás felejthetetlenebbé teszi a következő túrádat.

A BMW Motorrad szíve.

A BMW Motorrad szíve.

Már az első BMW motorkerékpár is boxermotoros volt. Ez az alap gén határozta meg a mai napig tartó sikersztorit. Az igazán karakteres kéthengeres boxermotor mindig is a tipikus BMW-s sajátosságot testesítette meg. Úgy tekintenek rá, hogy ez a tökéletes motorblokk egy motorkerékpárhoz, a szakértők pedig megnyerő nyomatékrugalmassága miatt értékelik nagyra.

+ További információk

Az új boxer modellek

spinner