For the fast and the curious

AJÁNLATKÉRÉS

#NEVERSTOPCHALLENGING

#NEVERSTOPCHALLENGING

Szereted az izgalmakat és a nyers erőt? Keresed a különleges pillanatokat és a kihívásokat? Ha igen, akkor az új BMW F 900 R és F 900 XR modelleket neked találták ki. 

Az új, 895 köbcentiméteres motorblokk 92 Nm-es maximális forgatónyomatékát 6500-as fordulatszámon adja le. Az F 900 R erőteljes és agilis roadster, az F 900 XR pedig szavatolja a sportos motorozást és az élvezetes kanyarvadászatot. 

Rendeld meg most F 900 R vagy F 900 XR motorkerékpárod, hogy az elsők között lehess, akik élményeket gyűjtenek velük!

+ További információk

DINAMIKUS, PROGRESSZÍV ÉS INTUITÍV - BMW F 900 R.

DINAMIKUS, PROGRESSZÍV ÉS INTUITÍV - BMW F 900 R.

Az F 900 R dinamikus és erőteljes motorkerékpár, ugyanakkor pontosan irányítható és teljesítménye könnyedén kezelhető. Ne várj a tökéletes pillanatra - itt a tökéletes alkalom hogy rendelj egyet!

2 998 000 Ft-tól

39 900 Ft havi induló lízingdíjjal és 5,58% induló THM-el*

+ További információk

MAGASABBRA, GYORSABBAN, MÉG TOVÁBB - BMW F 900 XR.

MAGASABBRA, GYORSABBAN, MÉG TOVÁBB - BMW F 900 XR.

Az F 900 XR kompromisszummentes dizájnja és teljesítménye révén sosem szeretnéd abbahagyni a kalandod. Élvezd a napi adrenalin adagod vagy keresd a következő nagy kihívást - most azonnal!

3 988 000 Ft-tól

52 900 Ft havi induló lízingdíjjal és 5,58% induló THM-el*

+ További információk

*A hirdetésben megadott havi induló lízingdíj és THM új BMW F 900 R vagy BMW F 900 XR motorkerékpár alábbiak szerinti finanszírozása esetén érvényes. A finanszírozás forint alapú, változó kamatozású, zártvégű pénzügyi lízingkonstrukcióban történik, ahol a futamidő 60 hónap, a bruttó vételár 2 998 000 forint BMW F 900 R és 3 988 000 forint BMW F 900 XR esetében és a bruttó vételár 30%-ának megfelelő összegű saját erő figyelembevételével került kalkulálásra. A Lízingbevevőnek a finanszírozáshoz kötelező olyan teljes körű casco biztosítást kötni a motorkerékpárra az általa kiválasztott biztosítóval, ahol a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint Lízingbeadó, amely biztosítás költségét ekként a fentebb meghatározott THM nem tartalmazza. A Lízingbevevőt a futamidő alatt a Referenciakamat (3 hónapos BUBOR) változásától függően kamatkülönbözet fizetési kötelezettség terhelheti. A Referenciakamat mértékéről, a kamatkülönbözet fizetési kötelezettség és a finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. Gépjármű Zártvégű Pénzügyi Lízing Üzletszabályzatból és Hirdetményekből tájékozódhat, amely megtekinthető a Merkantil Bank Zrt. honlapján vagy székhelyén. Az ajánlatban meghatározott THM értéke tájékoztató jellegű, a THM meghatározása a fentebb ismertetett feltételek figyelembevételével került sor, mely feltételek változása esetén a THM %-os mértéke is módosulhat. A THM magadott értéke nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát. A kalkuláció tájékoztató jellegű, nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. A Merkantil Bank Zrt. a kondíciók változtatásának jogát fenntartja. További részleteket megtalálja a hivatalos BMW motorkerékpár márkakereskedésekben.

+ További információk
spinner