A GS család

A GS modellek több mint négy évtizede egyet jelentenek a kalandvággyal és azzal a csillapíthatatlan kíváncsisággal, amellyel az újabbnál újabb élményekre törekszünk – akár a világ végére vágyunk, akár csak a környékünket szeretnénk jobban megismerni. Az erőteljes hajtóművek pontosan azt a függetlenséget biztosítják, amelyre ismeretlen terepen hagyatkozni szeretünk. A legkorszerűbb technológia és a vezetési üzemmódok biztonságról, maximális tapadásról és optimális irányíthatóságról gondoskodnak bármilyen terepviszonyok közepette, bármilyen időjárásban. A semmihez sem hasonlítható elülső rész pedig a karakteres flyline-nal együtt a világ legeldugottabb sarkában is egyértelművé teszi: itt bizony egy GS közeleg.

+ További információk

GS modelljeink

R 1300 GS

Meghökkentően könnyű és maximálisan variálható: a nagy kalandmotorok csúcsmodellje. Let’s set the pace together.

R 1300 GS Adventure

Ilyen kényelmesen még soha nem indultál kalandozni: 30 literes hatótávolság, automatizált váltóasszisztens, optimalizált ergonómia és számos más funkció teszi ezt lehetővé.

R 1250 GS

Határtalan kalandvágy és a boxer erőteljes önállósága – mindez az összesen hét vezetési üzemmóddal kiegészülve tényleg bármilyen terepen beválik.

R 1250 GS Adventure

Egyetlen úti cél sincs neki túl messze, és tökéletesen felkészült: 30 literes tankméret, kormánymagasító és megbízható boxer biztosítja a függetlenséget és a dinamizmust a kalandok során.

G 310 GS

Kalandvágy minden nap: Az ikonikus GS ergonómia és a minőségi felszereltség zökkenőktől mentes, élvezetes utazást garantál a városban és a környező vidéken.

F 800 GS

A tökéletes társ spontán utazásokhoz és kalandokhoz. Bármit is rejtsen az út, erre a motorra bátran számíthatsz.

F 900 GS

A motor: erős. A karosszéria: karcsú. Ez a kompromisszumok nélküli offroad-használatra szabott motor tökéletes a következő kalandhoz.

F 900 GS Adventure

Mindegy, hogy hétvégi túrázás vagy országúti kirándulás, mindegy, hogy egyedül vagy párban. Ezzel a túraenduróval nyugodtan indulhatsz felfedezőútra.

Az XR maga a sportosság és a hosszú távú teljesítmény: nyers megjelenés és erőteljes motorok találkozása az ergonomikus kényelemmel és a legmodernebb vezetőtámogató rendszerekkel. Mindazoknak, akik folyamatosan új kanyarokat és kilométereket hajszolnak – akár napokon át.

+ További információk

Egyedülálló kaland – minden alkalommal

A nemzetközi GS Trophy esetében kétévente mérkőznek meg egymással a világ legjobb GS vezetői. A legtehetségesebbek először országos selejtezőkön bizonyítanak, hogy képviselhessék országukat. Ezután a világ leglenyűgözőbb motorkerékpáros úti céljai következnek, mint amilyen Új-Zéland, Kanada, Mongólia vagy Albánia. A nagy kihívást jelentő speciális tesztekkel járó intenzív napi szakaszok teljesítése során mindenekelőtt a csapatszellem, az ügyesség és a vezetési ismeretek számítanak. Emellett természetesen minden nemzetközi GS Trophy-n örök barátságok is köttetnek.

+ További információk

Motoros ruházat a következő kalandodhoz

Felszerelésünket a motorkerékpárjainkkal párhuzamosan fejlesztjük. Így tudjuk igazán kideríteni, hogy mi az, amire valóban szükség van útközben: A motorosfelszerelést a legapróbb részletekig teszteltük és átgondoltuk. Kimagasló védelmet, mozgásszabadságot és kényelmet nyújt bármilyen időjárás esetén.

+ További információk
A kollekcióhoz external-link-arrow-slim

Vágj bele most a kalandba

spinner