#SoulFuel

Az R 18 család

Legszembetűnőbb jegye a boxer – ez a maga 1802 köbcentiméterével a legnagyobb hengerűrtartalmú, amelyet a BMW Motorrad valaha megalkotott. A duplacsöves váz, a teleszkópos villa, a csepp formájú tank, de a kettős vonal is történelmünk ikonikus dizájnelemei.

+ További információk

R 18 modelljeink

R 18

Soul is all that matters: egy karakteres cruiser alacsony, egyenes flyline-nal.

R 18 Classic

Ikonikus, nosztalgikus, élettel teli: az első túrázásra alkalmas cruiserek ihlették.

R 18 Roctane

A lezserség megtestesülése: Az R 18 Roctane a legmenőbb Grand Tourer a kínálatunkban egy Custom Factory Hot Rod személyiségével.

R 18 B

A nyers erő és a tiszta lélek találkozása: tipikus bagger megjelenés karakteres áramvonalasítással, kormányra rögzített burkolattal és fix táskákkal.

R 18 Transcontinental

Grand Touring Big Boxerrel: exkluzív, fényűző és kényelmes, ráadásul teljes mértékben a kétszemélyes utazásra lett kialakítva.

Az R nineT család

A leegyszerűsített formanyelvet 100 év motorgyártási tapasztalata és a boxer motor iránti olthatatlan szenvedélyünk határozza meg. A klasszikus Roadster dizájn a kompakt tankkal és az egyenes ülőhelyzettel világosan középpontba helyezi a minőségi anyagokat és a jól ismert stílusjegyeket.

+ További információk

Az R 12 család

A legendák tovább élnek. Az R 12 modellek egyszerűsített formanyelve és egyedi Roadster dizájnja félreismerhetetlen látványt nyújt az úton. A motorkerékpárokat a bevált boxermotor új evolúciós szintet képviselő változata hajtja. Ezen kívül viszont a fejlesztés során gyakorlatilag minden csavar megújult. A motor testre szabást ideálisan támogató gerincét egy teljesen új fejlesztésű, klasszikus csőrácsos váz alkotja. Figyeled a kihívást? Éld meg az egyediséged!

+ További információk

R 12 modelljeink

R 12 nineT

Kompromisszummentes Roadster összetéveszthetetlen arányokkal és stíluselemekkel. Az R 12 nineT szívesen áll a középpontban, és az utat a Te fellépéseid színpadává varázsolja.

R 12

Lezser Cruiser motor ikonikus formatervvel, alacsony ülésmagassággal és lenyűgöző formavilággal. Ez a motor a #soulfuel érzést csaknem minden másnál jobban közvetíti: Life is easy az R 12 nyergében.

Ruházati termékeinket ugyanolyan szenvedéllyel készítjük, mint motorkerékpárjainkat. És ugyanolyan elkötelezettséggel a minőséggel szemben: az egyszerű, klasszikus szettekről nem is gondolnánk, mennyire praktikusak és védelmet adóak. Ugyanakkor a hétköznapokban is teljes mozgásszabadságot biztosítanak.

+ További információk
A kollekcióhoz external-link-arrow-slim

A motorkerékpárokon túl

A BMW R 18 The Wal

Az átépítéssel foglalkozó Kimura Sinja egy R 18 modellből páratlanul egyedi darabot hozott létre, amelynek a The Wal nevet adta. Műhelyében mesteri kézműves munkával ötvözte a japán esztétikát a Big Boxer 1802 köbcentiméterének nyers erejével.

+ További információk
Ugrás az R 18 The Wal motorhoz external-link-arrow-slim

Éld át a Heritage élményt testközelből

spinner