#SoulFuel

Az R 18 család

Kollázs a BMW R 18 családról.

Legszembetűnőbb jegye a boxer – ez a maga 1802 köbcentiméterével a legnagyobb hengerűrtartalmú, amelyet a BMW Motorrad valaha megalkotott. A duplacsöves váz, a teleszkópos villa, a csepp formájú tank, de a kettős vonal is történelmünk ikonikus dizájnelemei.

+ További információk

R 18 modelljeink

R 18

Soul is all that matters: egy karakteres cruiser alacsony, egyenes flyline-nal.

R 18 100 Years

A limitált kiadású modell a BMW Motorrad 100. évfordulójára. #SoulFuel a legexkluzívabb formájában.

R 18 Classic

Ikonikus, nosztalgikus, élettel teli: az első túrázásra alkalmas cruiserek ihlették.

R 18 Roctane

A lezserség megtestesülése: Az R 18 Roctane a legmenőbb Grand Tourer a kínálatunkban egy Custom Factory Hot Rod személyiségével.

R 18 B

A nyers erő és a tiszta lélek találkozása: tipikus bagger megjelenés karakteres áramvonalasítással, kormányra rögzített burkolattal és fix táskákkal.

R 18 Transcontinental

Grand Touring Big Boxerrel: exkluzív, fényűző és kényelmes, ráadásul teljes mértékben a kétszemélyes utazásra lett kialakítva.

Az R nineT család

Kollázs a BMW R nineT családról.

A leegyszerűsített formanyelvet 100 év motorgyártási tapasztalata és a boxer motor iránti olthatatlan szenvedélyünk határozza meg. A klasszikus Roadster dizájn a kompakt tankkal és az egyenes ülőhelyzettel világosan középpontba helyezi a minőségi anyagokat és a jól ismert stílusjegyeket.

+ További információk

R nineT modelljeink

R 12 nineT

Egy legenda evolúciója. A Retro Roadster új generációja a testreszabás rajongói számára – rövidesen elérhető.

R nineT

Klasszikus, hamisítatlan, szenvedélyes: Ez a tökéletesen letisztult, klasszikus Roadster ikonikus boxer motorjával és a dupla végdobos kipufogórendszerrel nyűgöz le.

R nineT 100 Years

A limitált kiadású modell a BMW Motorrad 100. évfordulójára. #SoulFuel a legexkluzívabb formájában.

R nineT Pure

Letisztult, visszafogott, magabiztos: A név maga a koncepció. A tudatos egyszerűsítés a motorkerékpár eredeti formája előtt tiszteleg.

R nineT Scrambler

Erőteljes, robusztus, kreatív: gumiharmonikával ellátott teleszkópos villa, megemelt kipufogórendszer és laza ülőhelyzet határozza meg a lázadó Scrambler megjelenést.

R nineT Urban G/S

Autentikus, feltűnő, kiegyensúlyozott: ez a formatervezés az első G/S modelleket veszi alapul. Feltűnő megjelenés laza, egyenes ülőhelyzettel.

A motorkerékpárokon túl

SummerRide dzseki.

Ruházati termékeinket ugyanolyan szenvedéllyel készítjük, mint motorkerékpárjainkat. És ugyanolyan elkötelezettséggel a minőséggel szemben: az egyszerű, klasszikus szettekről nem is gondolnánk, mennyire praktikusak és védelmet adóak. Ugyanakkor a hétköznapokban is teljes mozgásszabadságot biztosítanak.

+ További információk
A kollekcióhoz external-link-arrow-slim
Felvételek az R 18 The Wal motorról.

A BMW R 18 The Wal

Az átépítéssel foglalkozó Kimura Sinja egy R 18 modellből páratlanul egyedi darabot hozott létre, amelynek a The Wal nevet adta. Műhelyében mesteri kézműves munkával ötvözte a japán esztétikát a Big Boxer 1802 köbcentiméterének nyers erejével.

+ További információk
Ugrás az R 18 The Wal motorhoz external-link-arrow-slim

Éld át a Heritage élményt testközelből

spinner