JELENTKEZZ TESZTMOTOROZÁSRA

Végy egy mély levegőt, indítsd be a motort és indulj! Szállj szembe a városi dzsungellel, törj ki, vedd át az irányítást és hagyd magad mögött a világot, kanyarról kanyarra üldözve a szabadságot! Járatlan utak, lenyűgöző tájak és teljes felszabadultság vár. Tökéletes társaid az ismeretlenbe: a BMW Motorrad Roadster modellek, amelyek két világ legjavát kínálják: korlátlan szabadságot az úton és kezes agilitást a rád váró kihívásokhoz. Mi készen állunk, és te?

+ További információk

A MEGÁLLÍTHATATLAN

G 310 R

BMW G 310 R

Kövesd az álmaidat, csak még gyorsabban: a BMW G 310 R készen áll bármely kihívásra. Az intuitív, agilis motor könnyen kezelhető és irányítható, az optimalizált erőforrás pedig a Ride by Wire rendszerrel és a csúszó kuplunggal minden kanyarban gondoskodik róla, hogy a teljesítmény az aszfalton érvényesüljön. Akár a városi dzsungel felfedezésére vágysz, akár az attól távolabbi célokra – mire vársz még?

KONFIGURÁTOR Jelentkezz tesztmotorozásra

A KIHÍVÓ

F 900 R

BMW F 900 R

A versenyzés a vérünkben van – kövesd a szívedet és ismerd meg az F 900 R-t! Bármi is legyen a következő úti célod, az odavezető úton számtalan élmény vár. A dinamikus roadster kívánja a kihívásokat, amelyekre olyan precízen és pontosan válaszol, mintha egyenesen a gondolataidat változtatná a motorozás élményévé. Kíváncsi vagy? Indítsd be az adrenalint!

KONFIGURÁTOR Jelentkezz tesztmotorozásra

A MERÉSZ

S 1000 R

BMW S 1000 R

Hogyha a végtelen erőnek neve lenne, úgy hívnák: S 1000 R. A teljesítmény mellett ráadásul a tökéletes kontrollt is biztosítja minden pillanatban. A dinamikus S 1000 R Roadster DNS-e a Superbike géneket hordozza, ami segít kihozni a maximumot minden kihívásból. Ultra precíz, ultra agilis és ultra élvezetes. Tedd próbára – ha mered!

KONFIGURÁTOR Jelentkezz tesztmotorozásra

A MULTITALENTUM

R 1250 R

BMW R 1250 R

A motorozás élvezetes pillanataiban csak úgy repül az idő. De ki lesz a tökéletes társad az új kihívásokban? Egy motor, ami nem ismer kompromisszumot. Az R 1250 R tökéletes választás a nyugodt cirkálásra vagy a sportos kiruccanásokra. Az innovatív technológiát, az időtálló dizájnt és az erőteljes motort kombinálja – egyetlen testben. Ne fecséreld az időt!

KONFIGURÁTOR Jelentkezz tesztmotorozásra

A megfelelő ruházat

spinner