Safety 360°.

A biztonság cselekvést kíván, nem pedig szavakat.

Ahhoz, hogy valóban élvezd az utat, gondtalannak kell lenned. És egy motorkerékpáron kell ülnöd. A BMW Motorrádnál mindig olyan új megoldásokon dolgozunk, amelyek segítenek, hogy a szemed és a figyelmed a legfontosabbra összpontosíthasson: a gondtalan és élvezetes motorozás élményére.

Átfogó teljes körű biztonság (Safety 360) koncepciónk megad mindent, amire vevőinknek a biztonságos motorozáshoz szükségük lehet. Ez a következő három összefüggő területet fedi le: 

1. Élvonalbeli JÁRMŰTECHNOLÓGIA az aktív biztonságért magában a járműben.

2. Rendkívül innovatív és funkcionális VEZETŐI FELSZERELÉS.

3. A vezetőre, azaz rád és a te passzív biztonságodra összpontosít a valamennyi készségszintet és tereptípust lefedő minőségi VEZETÉSI TRÉNINGEK révén.

A teljes körű biztonság a legfontosabb a BMW Motorrad számára – hiszen a biztonság csakis rólad szól.

+ További információk

Járműtechnológia

Kezdve az 1937-es teleszkópvillától a digitális kor Connected motorozásáig: a BMW Motorrad az elmúlt 90 évben folyamatosan újradefiniálta a motorkerékpár-gyártás biztonsági normáit, és az elkövetkező években is ezt fogjuk tenni. Ez azért lehetséges, mert egy motorkerékpár addig nem kaphatja meg a BMW logót, amíg meg nem felel teljesítmény- és biztonsági szabványainknak egyaránt. Ezt az egyensúlyt egy sor tökéletesen integrált rendszer biztosítja, amelyek élvezetes és biztonságos élményt garantálnak az úton.

+ További információk

A járművezető felszerelései

A motorosfelszerelések kiterjedt kínálata tökéletesen szolgálja a passzív menetbiztonságot. Több mint 40 évig a BMW volt az egyetlen gáyrtó, amely a motorkerékpár-gyártási szakértelmét minőségi, biztonságis motorkerékpáros ruházat fejlesztésére szentelte.

+ További információk

A C.A.R.E.-koncepció.

A C.A.R.E.-koncepció.

A vezetés élménye már azelőtt elkezdődik, hogy felszállnál a motorkerékpárra: a C.A.R.E. szabványainak eleget tévő BMW Motorrad járművezetői felszerelésekkel kezdődik. C.A.R.E. – Concept of Advanced Rider Equipment BMW Motorra ígérete a maximális biztonságra, az az élvonalbeli innovációra, az optimális illeszkedésre és kényelemre, valamint a verhetetlen termékminőségre.

+ További információk

Vezetési tréning

A motorkerékpár csak annyira biztonságos, amennyire a vezetője biztonságban van.  Ezért kínálunk a legmagasabb színvonalat képviselő tréningeket már 1970 óta. Mára a BMW Motorrad olyan globális partner- és oktatói hálózattal rendelkezik, akik biztonságosan be tudnak vezetni a motorozás izgalmas világába, illetve akiknek a segítségével az ambiciózusabb motorosok magasan képzett motorkerékpárosokká válhatnak.

+ További információk

Mérföldkövek.

Innováció mindvégig.

Fokozott biztonság. Jobb vezetési élmény.

További információk

További történetek, amelyek érdekelhetnek.

spinner