Dirt Devil

Tökéletes felszereltség terepre

A GS Trophy Design és a terepgumik egyértelművé teszik: Ezzel a motorral nem sokáig maradsz aszfalton. A következő kihajtó: a vadon. Csak te és a motorod: Az egyszemélyes ülésen csak egy ambíciónak van hely. A Sport Titan hátsó kipufogódob hangja elkísér. A tökéletes off-road kivitelhez tartozik az enduro csomag, benne sportfutóművel. A kézikarok és pedálok állíthatók, hogy minden tökéletesen illeszkedjen hozzád. Az ezüst enduro oldaltámasz és a fekete motorvédő keret extra védelmet ad. A ConnectedRide okostelefon dokkoló a legambiciózusabb célok elérésében is támogatni fog.

+ További információk
Tovább a konfigurátorhoz external-link-arrow-slim
ConnectedRide Navigator és navigációs előkészítés

A BMW ConnectedRide Navigator segítségével minden túrád és terved folyamatosan veled lehet. A BMW ID alapján a tervezett útvonalak és felvételek szinkronizálhatók a BMW Motorrad alkalmazással. Az 5,5 hüvelykes érintőkijelző még közvetlen napfényben is könnyen leolvasható. A kezelés intuitív módon, a multikontrollerrel történik. 

A „Előkészítés navigációs készülékekhez” utólagos felszereléssel a navigációs előkészítés nélküli motorok is alkalmassá tehetők navigációs készülékek fogadására.

Állítható kézikarok és pedálok

Az állítható, feketére eloxált alumínium kézikarok kihangsúlyozzák az egyedi és sportos megjelenést. A markolatok szélessége 5 fokozatban állítható, és a beállítás kesztyűben, szerszám nélkül elvégezhető. A fékpedál és a váltókar két-két pozícióban rögzíthető. A váltókarnak még a magassága is állítható.

Fekete egyszemélyes ülés

A fekete egyszemélyes ülés kiemeli a gép sportos karakterét. Ugyanakkor szükség esetén további poggyászok elhelyezését is lehetővé teszi.

Sport Titan hátsó kipufogódob

A titán borítású hátsó kipufogódob megnyerő és telt hangzást ad, és optikailag és akusztikailag egyaránt markánsan jelzi a motorkerékpár sportosságát.

Ezüst enduro oldaltámasz

Az ezüst enduro oldaltámasz nagy felfekvő felületével puha vagy laza talajon is stabil megtámasztásról gondoskodik.

Motorvédő keret, fekete

A fekete, fényes bevonatú rozsdamentes acél motorvédő keret csökkenti a motorkerékpár sérüléseinek kockázatát.

A felfedező

Készen áll a következő expedícióra

Ezzel a változattal bejárhatod a világot és élvezheted a határtalan szabadságot. Okostelefonod a ConnectedRide okostelefon dokkolóval integrálhatod a motorodba, és máris minden csatlakoztatva van. Az alumínium dobozok rengeteg tárolóhelyet kínálnak, így minden szükséges dolgot magaddal vihetsz. Társasággal utaznál? Utasod számára extra lábtartó áll rendelkezésre. A sötétített, magasabb szélvédő maximális utazási kényelmet kínál a jobb időjárás elleni védelemmel, a nagyobb szélvédelemmel és a kisebb zajjal hátul. Érkezéskor a kitámasztó gondoskodik a stabil állásról.

+ További információk
Tovább a konfigurátorhoz external-link-arrow-slim
Poggyászrendszer: Ezüst alumínium doboz, 36 – 44l és ezüst alumíniumdoboz-tartó

A tökéletes megoldás a túrázást kedvelők számára, akik igazán igényesek magukkal és az anyagokkal szemben: Az alumínium dobozok 36 és 44 literes tárolóhelyet kínálnak. A masszív szállítórendszer porzáró. A számos praktikus részlet szélsőséges körülmények között is meggyőzően teljesít. 

A stabil doboztartók lehetővé teszik az alumínium dobozok egyszerű és biztonságos elhelyezését. És: Még inkább hangsúlyozzák a motorkerékpár off-road megjelenését

ConnectedRide dokkoló

A ConnectedRide dokkoló egy olyan tartó, amelynek segítségével az út során navigációs eszközként használható az okostelefon. A BMW Motorrad Connected alkalmazáson keresztül a navigációs térkép és a járműadatok a multikontroller segítségével mindig szem előtt tarthatók. A tartóban a legkülönfélébb méretű okostelefonok is elférnek, amelyek induktívan vagy kábellel egyaránt tölthetők.

Magas, sötétített szélvédő

A magas, sötétített szélvédő nagyobb sebességeknél érezhetően csökkenti a felsőtestre ható szélnyomást, növelve ezzel a kényelmet.

LED-es segédfényszóró

A nagy teljesítményű LED-es segédfényszórók rossz látási viszonyok között is garantálják a szükséges láthatóságot.

Kitámasztó

A kitámasztó megkönnyíti a motorkerékpár ápolási és karbantartási munkálatait, emellett biztonságos és helytakarékos leállítást tesz lehetővé.

Ezüst enduro oldaltámasz

Az ezüst enduro oldaltámasz nagy felfekvő felületével puha vagy laza talajon is stabil megtámasztásról gondoskodik.

Utas-lábtartó

A recézett felületű utas-lábtartók optimális tartást szavatolnak még nagy profilú vagy erősen szennyezett csizmák esetén is. A korrózióálló acélöntvény lábtartók rozsdamentesek. Egyedül utazva a lábtartók egyszerűen felhajthatók.

Alkosd meg saját F 900 GS motorod

Van még ötleted? Válassz a széles felszereltségkínálatból és az eredeti BMW Motorrad tartozékprogramból, és állítsd össze a motorodat a saját kívánságaidnak megfelelően.

Tovább a konfigurátorhoz
spinner