Az M RR

A versenypályán született

A tiszta teljesítmény és az állandó törekvés arra, hogy még egy ezredmásodpercet lefaragjunk: az M RR motorsportos génjei minden körben érezhetők. Mert az M RR fejlesztése és megépítése a versenysport alapján történt. Ez a versenysport-technológia és a superbike VB-motorokkal való rokonság minden részletében felismerhető. Mindegy, hogy az utcán vagy a versenypályán használod – az M RR már alapkivitelében is tökéletesen átfogó csomagot kínál. 

M Competition csomaggal

Szem előtt a különlegességek

Az M RR támogat téged a legnagyobb teljesítményre törekvésben és a versenysport-technika iránti szeretetedben. Válogatott M mart és karbon alkatrészek hangsúlyozzák az ellenállhatatlan, sportos megjelenést. Az alkatrészek különleges textúrája és megmunkálása révén egyenes út vezet a kompromisszumoktól mentes teljesítményhez. És ami látszik: A legnagyobb élmény a legjobb köridő elérésében maga a küzdelem. 

M mart alkatrészek

Az M mart alkatrészek a kiváló minőségű komponensekkel és az exkluzív M márkajelzéssel hangsúlyozzák a motor sportos karakterét. Az eloxált alumíniumból készült mart alkatrészek, köztük a felhajtható és állítható kuplungkar és fékkar, az M fékkar-védő, az M utaslábtartó és az M motorvédő kimagasló értéket hoznak létre.

M karbon alktrészek

Az M karbon alkatrészek kihangsúlyozzák a sportos vágyakozást, és hozzájárulnak a minőségi megjelenéshez.

Eloxált alumínium lengővilla ezüst színben

Az eloxált alumíniumból készült, ezüst színű lengővilla 220 g-mal könnyebb, mint a széria lengővilla, és nemes kinézetről gondoskodik.

M Endurance lánc 

Nagyobb teljesítmény a hátsó keréken:
Az M Endurance lánc a DLC-bevonatú görgőkkel kisebb súrlódásával és kevesebb karbantartási igényével tűnik ki.

Utas csomag és utasülés-borítás

Dupla motorozási élmény mindazok számára, akik együtt szeretnék élvezni a menetszelet. A BMW utas csomagja utasüléssel és hozzáillő lábtartóval teszi ezt lehetővé.

Az ugyancsak beszerezhető, ütésálló és UV-álló műanyagból készült elegáns utasülés-borítás gondoskodik a sportos megjelenésről, ha éppen egyedül motorozol.

M Laptrigger engedélyező kód

A versenypályára készült M köridőmérő lehetővé teszi a köridők automatikus mérését a kijelzőn keresztül.

Ambiciózus pályaversenyzőknek

Olyan személyes, mint a köridőd

Alkatrészről alkatrészre közelebb a versenypályához. Harci szellemed a részletekben is megnyilvánul. Állítsd össze M Performance alkatrészekkel és további tartozékokkal saját M RR-ed egyedileg és teljesen a saját igényeid, motorozási stílusod és elvárásaid szerint! Mert te tudod a legjobban, hogy mire van szükséged, és mi az, amit elvársz.

M ülés - magas és alacsony

A pályaversenyzéshez kialakított M ülés magas, ill. alacsony kivitelben jobb tapadást és nagyobb támogatást biztosít a sportos motorozáshoz.

M olajbetöltő csonk

A fekete eloxált alumíniumból és fehér lézergravírozott M logóval készült M olajbetöltő csonk hangsúlyos részletként járul hozzá a motor sportos megjelenéséhez. A zárófedél három furata gondoskodik a versenypályához alkalmas, biztonságos rögzítésről.

Színezett szélvédő

A színezett szélvédő hangsúlyozza a motorkerékpár sportos megjelenését. A karcálló bevonat hosszú távon biztosítja az áttetszőséget.

M távolságbeállító a fékhez

Az M távolságbeállítót a versenypályákhoz fejlesztettük ki, és lehetővé teszi a féknyomáspont távolról történő átállítását motorozás közben.

Térdtámaszok az üzemanyagtartályhoz

Az üzemanyagtartályra felhelyezhető öntapadó térdtámaszok javítják a motoros testtartását motorozás közben, és megóvják a tank oldalait a ledörzsölődéstől.

A versenypályához

Körről körre

Neked csak egy idő számít: a legjobb köridő. Ebben nem ismersz kompromisszumot. Magadból és a motorjaidból is ki akarsz hozni mindent. Az M RR pontosan erre lett kifejlesztve. Már apró kézmozdulatokkal felkészülhetsz a tisztán versenypályán történő használatra.

Vedd figyelembe, hogy egyes alkatrészek a közúti közlekedéshez nincsenek engedélyezve, és csak a versenypályákon használhatók.

M adatrögzítő  GPS köridőmérővel**

Az M adatrögzítő az előre meghatározott start-/célvonalaknak köszönhetően lehetővé teszi a köridők automatikus gyűjtését több mint 300 versenypályán világszerte. Ezenkívül 80 vezetési paraméter határozható meg és menthető pendrive-ra. Így a legjobb személyes időket körről körre lehet elemezni és optimalizálni.

*Kizárólag versenypályára. Csak versenypályán történő használatra. Közúti forgalomban nem használható.

M Cover Kit*

Annak, aki fel akarja készíteni motorját a versenypályára, nincsen szüksége sem tükrökre, sem rendszámtáblára. A BMW Motorrad M burkolatkészletének kiváló minőségű, pontosan illeszkedő paneljeivel a leszerelés után maradt karosszérianyílások megfelelően lezárhatók. Így az elülső idom rögzítése újra optimális.

*Kizárólag versenypályára. Csak versenypályán történő használatra. Közúti forgalomban nem használható.

Hűtőrács

A BMW motorkerékpár hűtőrácsa megóvja a hűtőt a versenypályán a gumik és az oldalról ható ütközések okozta ledörzsölődésektől és károsodásoktól.

M abroncsmelegítő

Az M abroncsmelegítők utcai forgalomhoz engedélyezett sportabroncsok és slick gumik esetén is biztosítják a tökéletes üzemi hőmérsékletet. Ezzel nemcsak a gumik élettartama nő, hanem a tapadás és a sebesség is. A maximális élvezetért már az első méterektől.

Az M abroncsmelegítők használatához kiegészítő konzol szükséges.

Profi versenyzőknek

Életed versenypályája

Tiszta versenysport: Amikor életritmusodat a versenypálya irányítja, akkor az M Performance Race alkatrészekkel az előzősávban jársz. A teljesítménynövelő átépítést a BMW Motorrad Motorsport Race Support biztosítja számodra. Itt a te M RR motorod a forgalmi engedély nélküli versenymotorhoz.

KIT Motor*

A Kit motorok a berlini üzemben ugyanazoknak a szakértőknek az alkatrészeiből készülnek, ugyanolyan részletpontosan összeszerelve, mint azok a gyári motorok, amelyeket a Superbike gyorsasági VB-n és a FIM Endurance VB-n használnak. A maximális teljesítményt biztosítják a sikerhez. És különböző felszereltségi szintek szerint a mindenkori érvényes szabályozás követelményeinek megfelelő állapotban kaphatók.

*Kizárólag vesenypályára. Csak versenypályán történő használatra. Közúti forgalomban nem használható.

KIT elektronika*

Az elektronikai teljesítménycsomagokkal szembeszállhatsz a versenypályák minden kihívásával. A mindent magába foglaló Plug-and-Play készletrendszer egyedi beállítási lehetőségeket kínál a menetstabilizálás, a futómű-szabályozás, a motorfék és sok más tekintetében. Ezenkívül figyelmeztető jelzések és a diagnosztikai lehetőségek további biztonságot nyújtatnak.

*Kizárólag versenypályára. Csak versenypályán történő használatra. Közúti forgalomban nem használható.

Te döntöd el, hogy hol kezdődik a boxutca

Motoros szőnyeg

Motoros szőnyeg

Exkluzív állóhely a saját motorod számára: A motoros szőnyeg nemcsak vonzó megjelenésével  hívja fel magára a figyelmet, hanem a talajt is megbízhatóan védi az olaj- és benzinfoltoktól. További előnye a csúszásgátló és tűzgátló anyagösszetétel. A praktikus alátét szőnyeg 250 x 105 cm-es méretre szabva áll rendelkezésre.

+ További információk

Sport állvány M konzollal

Sport állvány M konzollal

A Sport állványokkal a motorkerékpár gyorsan és biztonságosan megemelhető az első és a hátsó keréknél is.

A mart és kétszer eloxált M láncfeszítő az alumínium munkaállványkonzollal különösen sportos megjelenést kölcsönöz a motorkerékpárnak.

+ További információk

Alakítsd ki egyedi M RR motorodat

Legyen szó a pályáról vagy közútról. Formáld sajátoddá az M RR-ed!

Konfiguráld most
spinner