A BMW Motorrad ConnectedRide dokkoló egészen egyszerűen rögzíthető a motor navigációs csatlakozójára. Az egyedileg állítható karoknak köszönhetően a legtöbb okostelefon-típussal kompatibilis. Miután a telefonod bluetooth-on keresztül kapcsolódott a BMW Motorrad Connected alkalmazáshoz, helyezd az okostelefont a tartóba, ettől kezdve az alkalmazás funkciói a kormányon levő multi-controllerrel vezérelhetők. És amíg úton vagy, az okostelefonodat a BMW Motorrad ConnectedRide dokkoló segítségével feltöltheted induktívan – vagy USB-C-kábellel.

+ További információk

BMW Motorrad Connected alkalmazás

BMW Motorrad Connected alkalmazás

A BMW Motorrad Connected alkalmazás a BMW Motorrad ConnectedRide dokkoló kulcsa. Ha megtörtént a kapcsolódás az alkalmazáshoz, akkor a multi-controllerrel elérhetők a funkciók. A navigáció a térkép- és útvonalnézetben a legjobb úton vezet a következő célhoz, és a megtett útvonalak később is hozzáférhetők. Továbbá a Bike Info menüben megtalálható minden fontosabb járműadat, mint például az abroncsnyomás, üzemanyagkijelző és a megtehető távolság.

+ További információk
A csomag tartalma
  • ConnectedRide dokkoló
  • Rövid útmutató
  • QR-kód a részletes útmutatóhoz
Kompatibilis modellek

A BMW Motorrad ConnectedRide dokkoló minden járműhöz használható a 272 opciós felszereléssel (Navigáció-előkészítés) vagy a navigáció-előkészítés utólagos felszerelésével. A navigátor 4 gombos dokkolójával a tartó nem kompatibilis.

Kompatibilis okostelefonok

Alapvetően minden okostelefon kompatibilis, amennyiben a méretei a 130,1 x 65,5 x 6,9 mm minimális és 162,5 x 78,1 x 8,8 mm maximális érték között van.

Tudjon meg többet
  • Ahhoz, hogy az alkalmazást a gépjármű kormányán lévő multi-controllerrel vezérelhesse, szükség van a kis energiájú bluetooth csatlakozásra. A párosítást a Connectivity extratartozékon a BMW Motorrad Connected alkalmazásban hajtod végre, és csak a kezdeti beállításnál szükséges. A következő menet során a készülékek a bekapcsoláskor automatikusan összekapcsolódnak.
  • Ahhoz, hogy az okostelefon biztosan illeszkedjen a BMW Motorrad ConnectedRide dokkolóba, kiviteltől függően előfordulhat, hogy el kell távolítani a tokot.
  • Az okostelefonok kis energiájú bluetooth kapcsolatának minimális verziószáma 4.2, hogy megfeleljenek a kapcsolatra vonatkozó biztonsági követelményeknek (Low Energy Secure Connections - kis energiájú biztonsági kapcsolat). A rendszer nem támogatja a régebbi bluetooth-verziójú okostelefonokat.

Bármikor indulásra kész

A BMW Motorrad ConnectedRide dokkoló első használatakor a BMW Motorrad Connected alkalmazás végigvezet az első beállítás fázisain. A TFT-kijelző, a multi-controller, a tartó és az alkalmazás működés közbeni összjátékát mutatják be a további How-to YouTube-videóink.

+ További információk
A YouTube lejátszási listához external-link-arrow-slim

Van még kérdésed a BMW Motorrad ConnectedRide dokkolóval kapcsolatban? Akkor nézz körül a GYIK oldalunkon.

Lépj kapcsolatba a motoroddal

Szerezd be a saját ConnectedRide konzolodat

Csak add hozzá a multifunkciós ConnectedRide konzolt a kívánságlistádhoz, majd vedd át kényelmesen a BMW Motorrad partnerednél.

Megrendelem

Tudjon meg többet a hálózatba kötött vezetésről

spinner