Univerzális kialakításának köszönhetően a rendszer könnyen felszerelhető a legtöbb BMW Motorrad sisakra. És az egyszerűen felszerelhető hangszórók pedig nem csak kényelmes viseletet, hanem kiváló, HD minőségű hangélményt is nyújtanak.

A kesztyűbarát kezelés teljesen intuitív módon történik a ConnectedRide Com U1 négy gombja segítségével vagy alternatív módon a rendszer saját Com U1 alkalmazásán keresztül. A „Hey Sena” segítségével még előre meghatározott hangparancsokat is aktiválhatsz. Ha pedig okostelefonodat közvetlenül a kommunikációs rendszerhez csatlakoztatod, akkor a szokásos módon használhatod okostelefonod hangutasításait.

+ További információk

Kommunikáció Bluetooth-on vagy Mesh 2.0 rendszeren keresztül

Kommunikáció Bluetooth-on vagy Mesh 2.0 rendszeren keresztül

A ConnectedRide Com U1 rendszerrel két csatlakoztatási mód közül választhatsz: A Bluetooth a legjobb választás, ha egy távolabbi beszélgetőpartnerrel szeretnél beszélni, és ez szabad területen akár 2 km-es hatótávolságot biztosít számodra. A Mesh segítségével a kommunikáció akár 8 km-ig is lehetséges – amennyiben legalább hatfős csoportban utaztok.

A Mesh kapcsolat azonban még ennél is többet tud: A Group Mesh Intercom akár 24 résztvevős, privát, zárt csoportokat is támogat. A Multi Channel Open Mesh ezzel ellentétben végtelen számú résztvevőből álló, nyílt csoportokat támogat, akik a hatótávolságon belül vannak.  Itt bárki, aki ugyanazon a csatornán van, előzetes párosítás nélkül kommunikálhat a csoporttal. Mindig van lehetőséged arra, hogy egy gombnyomással válts a privát és a nyílt csoport között.

+ További információk

Szól a zene

Szól a zene

A ConnectedRide Com U1 segítségével könnyedén megoszthatod lejátszási listádat az útitársaddal és az ő ConnectedRide Com U1 rendszerével: Így útközben ugyanazokat a dalokat hallgathatjátok. A beépített FM rádió akár 10 adót képes tárolni, és nagyon egyszerűen, egy gombnyomásra be- és ki lehet kapcsolni.

+ További információk
A csomag tartalma

Könnyű kezelhetőség és egyszerű telepítés: A ConnectedRide Com U1 kevés alkatrésszel kínál sok kommunikációt.

  • Kezelőegység
  • Töltő- és adatkábel
  • Hangszóró, 40 mm
  • Kengyeles mikrofon
  • Kábeles mikrofon
Kompatibilis sisakok

A ConnectedRide Com U1 szinte minden BMW Motorrad sisakkal kompatibilis. A különösen egyszerű telepítés és a legjobb akusztikai eredmények érdekében a következő sisakokat ajánljuk:

  • StreetX
  • GS Pure
  • Sao Paulo
  • XOMO
További előnyök

A ConnectedRide Com U1 képes egy Fit-for-All vagy egy V3 kommunikációs rendszert bevonni a Mesh-csoportba. A V3 kommunikációs rendszert azonban először a ConnectedRide Com U1 rendszerrel együtt az alkalmazáson vagy a Device Manager eszközkezelőn keresztül be kell állítani.

Az üzemmódtól függően különböző funkciókat kezelhetsz hangvezérléssel. Angol, francia, német, spanyol, olasz, kínai, japán és orosz nyelveken elérhető.

Egy LED tájékoztatást nyújt számodra az akkumulátor töltöttségi állapotáról, és egy automatikus hangjelzés figyelmeztet az akkumulátor alacsony töltöttségi szintjére. A Bluetooth Intercom üzemideje maximum 13 óra, a Mesh Intercom rendszeré pedig legfeljebb 8 óra.

A gyorstöltési funkciónak köszönhetően a rövid szüneteket is jól használhatod: hiszen mindössze 20 perc töltési idő elegendő, hogy 3,5 óráig üzemeltesd a Mesh Intercom rendszert és 6 órát a Bluetooth Intercom rendszert.

Ilyen egyszerű lehet a kommunikáció

A következő videóban megtudhatod, hogy milyen egyszerű és magától értetődő a kommunikáció a ConnectedRide Com U1 segítségével.

+ További információk

Útmutató

Rövid útmutató a ConnectedRide Com U1 rendszerhez
PDF   |   1.12 MB   |   német
This is disclaimer text for gpx download files.

Szerezz be egy ConnectedRide Com U1 rendszert

Szerezz be egy ConnectedRide Com U1 rendszert

Oszd meg a benyomásaidat és utazás közben szerzett élményeidet. És élj meg minden kiruccanást még intenzívebben. Rendeld meg most a Com U1 rendszeredet.

És hogy a jövőben is mindig kapcsolatban maradj, mindig a legfrissebb szoftverfrissítéseket kínáljuk neked letöltésre.

+ További információk

Van még kérdésed a BMW Motorrad ConnectedRide Com U1 rendszerrel kapcsolatban? Akkor nézd meg a GYIK portálunkat.

Tudjon meg többet a hálózatba kötött vezetésről

spinner