Képzési tapasztalat.

Felejthetetlen élmények két keréken.

Felejthetetlen motorozási élményre vágysz? A „BMW Motorrad hivatalos partnerei” a kiválasztott partnerekkel együtt túrákat és nem kötelező jellegű tesztmotorozásokat kínálnak a világ legjobb motoros útjain. Esetleg nagyobb fokú magabiztosságra vágysz motorod nyergében – terepen, az úton vagy a versenypályán? Lehetsz kezdő vagy haladó, képzési partnereink a megfelelő képzéseket és motorokat kínálják minden szinthez igazodva. Mindenre ügyelünk, hogy csak a képzésre kelljen összpontosítanod, ahol rengeteg vezetési élmény és felejthetetlen tapasztalatok várnak rád.

KÉPZÉSEK

Legyél egyre jobb a legjobbaktól tanulva.

Tanulj gyakorlott képzési partnerektől, a BMW Motorrad minősített oktatóinak útmutatásai szerint – országúton és terepen egyaránt. Csakúgy mint a motorokra, a legjobb minőségre is gondot fordítunk.  

+ További információk

Terepen történő képzés.

Terepen történő képzés.

Lehet, hogy az útról levezető ösvény csábít, esetleg egy nagy túrára készülsz. Beleveted magad a kalandokba, függetlenül attól, milyen meredek és poros tereppel kell megküzdened? Akkor a megfelelő helyen vagy.  

+ További információk

Biztonságos képzés.

Biztonságos képzés.

A vezetési élményhez vezető út első lépcsője a biztonság. Biztonság és magabiztosság a közlekedésben, még veszélyhelyzetben is: kellő gyakorlattal képzett motoros válhat belőled. 

+ További információk

Versenyre felkészítő képzés.

Versenyre felkészítő képzés.

Újra kívánod értelmezni a határaidat és kiélni a motorsport iránti szenvedélyedet? Az oktatók eligazítanak, hogyan tudod a legjobb köröket futni a versenypályán.

+ További információk

A BMW Motorrad hivatalos partnere

Tanuljon a legjobbaktól. A legújabb modelleken.

A BMW Motorrad hivatalos partnereinek köszönhetően jó kezekben vagy. Ugyanis a képzési terület valamennyi partnere rendelkezik olyan minősített oktatóval, aki teljesítette a BMW Motorrad International Instructor Academy (IIA) képzést.

Az utazási ágazatban partnereink túravezetői is rendelkeznek minősítéssel; ők az International Tourguide Academy (ITA) képzést teljesítették.

+ További információk

Utazás és tesztmotorozás

Partnerajánlatainknak köszönhetően a világ bármely részén átélheted a motoros kalandot. A saját motoroddal, bérelt motoron vagy professzionális szervezésű túrák keretében a világ leggyönyörűbb helyeire látogathatsz el.  

+ További információk

Utazás.

Utazás.

Álom egy két keréken esedékes túráról. A világ legszebb útvonalainak egyike. A kiválasztott partnerek a BMW motorok révén a legjobb kalandtúrákat vagy élményutazásokat kínálnak szerte a világon. Felejthetetlen élmények, a legújabb BMW motorok és prémium szerviz.

+ További információk

Tesztmotorozás.

Tesztmotorozás.

A legújabb BMW Motorrad modellek készen állnak arra, hogy kipróbáld őket az Alpok legvonzóbb útvonalain, és csak Rád várnak partnereink garázsában. 

+ További információk

További történetek, amelyek érdekelhetnek.

spinner