R 1300 GS Adventure Trophy | R 1300 GS Adventure

A konfigurátorhoz

Az egyes motívumok hátterét mesterséges intelligenciával dolgoztuk fel.

   

„ 

BÁRMI IS ÁLLJON ELŐTTED

 ”

A BMW R 1300 GS Adventure motorod

Szereted a kihívásokat

A cél elérése iránti elszántságod arra ösztönöz, hogy a legjobb teljesítményt nyújtsd. A terepjárásra is alkalmas ergonómia tökéletes tartást biztosít. Nem számít, milyen terep- és időjárási körülmények várnak rád. A tartálytartókon és hűtőburkolatokon található puha csomagtáskákban mindent megtalálsz, amire út közben szükséged van. A kőfelverődések elleni védelem, a feltűnő csíkok és a sportos színek világossá teszik, hogy számodra mi a fontos: Saját utadon szeretnél járni.

+ További információk

TÖRTÉNJEN BÁRMI IS

Letisztult és sportos:
Ezüstszínű üzemanyagtartály csíkozással + alumínium tartálytartó
Védelem terepen:
Nagy hűtőburkolat és hűtőrács
Robusztus kialakítás:
Rácsborító
Csapatkalandra készen:
Magas vezetőülés + sport utasülés (rallye-ülés kinézet)
Sportos és stabil:
Kovácsolt enduro kerekek
Az off-road használathoz:
Pro enduro csomag
Tökéletes ellenőrzés:
Sportfék + terepgumiabroncsok
Közelebb a kalandhoz:
Sport szélvédő

MAXIMÁLIS TELJESÍTMÉNYRE SARKALL

107
kW (145 LE), 7750 ford./percnél
149
Nm max. forgatónyomaték, 6500 ford./percnél
1300
cm3 lökettérfogat
269
kg önsúly
Lég-/folyadékhűtéses, kéthengeres négyütemű boxermotor

Kompromisszumok nélkül a terepen

A Racingblue metál színösszeállítás és a szemet gyönyörködtető csíkok bizonyítják: Sportosan kedveled a terepen. A magas ülésen te és az utas jól meg tudtok kapaszkodni. A sport szélvédő, a kiegészítő fényszórót takaró rácsok és a sportos kapaszkodók világossá teszik: Csak akkor vagy elégedett, ha elérted a kitűzött célt. A nagy, 145 lóerős boxermotor purista keresztküllős kerekeken visz a célba. Vigyázz, kész, indulj!

+ További információk

ILYEN A KALAND HANGJA

MINDEN FELLÉPÉS EGY KIJELENTÉS

Színes kalandjaid

Válaszd ki a megfelelő dizájnt az R 1300 GS Adventure motorod számára, és dönts amellett a változat mellett, amely minden szempontból megfelel a kalandhoz fűződő elképzelésednek.

GS Trophy

A sportos karakter a Racing Blue metál színezéstől a Light White uni és Racing Red színű csíkokig terjed. A magas fekete-piros vezetőülést a szintén piros kézvédő-kiegészítők egészítik ki.

Racing Red uni

Kalandozásra tervezve az ezüstszínű üzemanyagtartálytól a fekete-piros ülésig. A piros kézvédő-kiegészítőkkel, valamint a fekete kormánnyal és felnikkel ez a változat valóban szemet gyönyörködtető.

Triple Back

Ennek a változatnak az eleganciája a kormánynál kezdődik és a fekete felni szalagig tart. A Tinted Clear Coat színű üzemanyagtartály, valamint a fekete-szürke színű komfortülés és az ezüstszínű betétekkel ellátott motorlengyelek vizuálisan is kiemelik a Triple Black motort.

Option 719 Karakorum

Az exkluzív Aurelius Green metál kivitel az aranyszínű vonalakkal és a tartályburkolaton elhelyezett "Option 719" jelvénnyel elegáns kontrasztot képez. A kiegészítő fényszórókon a rácsok és a fekete-szürke komfortülés teljessé teszik ennek a változatnak a megjelenését.

MINDEN KALANDRA FELKÉSZÜLVE

A sportos

Ezzel a felszereltséggel a nehéz akadályokat is könnyedén veszed. A Dynamic csomag minden helyzethez a megfelelő vezetési üzemmódot kínálja, a Pro váltóasszisztens vagy az automatizált váltóasszisztens pedig tökéletes sebességváltási folyamatokat tesznek lehetővé. A sportfék, a Pro enduro csomag és számos off-road alkatrész elengedhetetlen ajánlat a felhőtlen kalandozás számára.

+ További információk
A konfigurátorhoz external-link-arrow-slim
Dinamikus csomag

A dinamikus csomaggal e vezető teljesen kihasználhatja a gép sportos potenciálját. A Pro váltóasszisztensnek és a szabadon konfigurálható Pro vezetési módoknak köszönhetően mindegyik út hatalmas élményt jelent. A sportfék ezenkívül kitűnik a sportos kinézetével, valamint az optimális irányíthatóságával és biztonságával.

Kovácsolt enduro kerekek

A kovácsolt enduro kerekek rendkívül könnyűek és a szériafelszereltség kerekeinél jobb terepjáró képességet biztosítanak. 1,8 kg súlymegtakarítást jelentenek és sportos megjelenést garantálnak. A kiváló minőségű eloxált felületet egy BMW Motorrad márkajelzés díszíti.

Pro enduro csomag

A Pro enduro csomag növeli a gép off-road képességeit. A kormány ütközésvédelme növeli a védelmet a terepen való használat során. A kormánymagasító, a rövidített kézi karok és az állítható magasságú Enduro Vario vezetői lábtartók szintén javítják az ergonómiát. A szorosan illeszkedő irányjelzők fokozzák a terepjáró jelleget.

Terepgumiabroncs

A terepgumiabroncs a megfelelő választás az ambiciózus off-road felhasználáshoz. A durva futófelülettel ellátott terepabroncsok lenyűgöző terepélményt nyújtanak, különösen az opcionális Enduro Pro menetprogrammal kombinálva. Így a gép még a legnehezebb tereppel is képes megbirkózni.

Magas komfort-vezetőülés

A magas komfort vezetőülésen a magas motorvezetők igen kényelmesen utazhatnak akár hosszabb útszakaszokon is. Az ülésfűtés is szabadon választható fokozatokban állítható. Ezenkívül az ülésmagasság állításával könnyen megtalálhatja az ideális üléspozíciót.

Légterelő szélvédő

A sötétített szélterelők könnyen felszerelhetők, és hatékonyan védik a kezét a széltől és az időjárástól. Hozzájárulnak a kerékpár sportos megjelenéséhez.

Hűtőrács

Abszolút kötelező minden off-road motoros számára: Az ütésálló műanyagból készült védőrácsok hatékonyan védik a hűtőt a terepen a felcsapódó kövek vagy bokrok által okozott sérülésektől. A hasznos extrák könnyen felszerelhetők, és emellett a gép robusztus enduro megjelenését is hangsúlyozzák.

Alumínium topcase doboz

37 literes fekete alumínium topcase doboz elektromos funkciókkal

A felekete eloxált alumínium topcase doboz egy hű útitárs. 37 literes űrtartalmával elegendő helyet biztosít kisebb csomagok vagy egy sisak számára. A hasznos világítás mellett USB-C töltési lehetőséget is tartalmaz, például okostelefonok vagy táblagépek számára.

 

Fekete alumínium topcase doboz háttámlapárna


Az alumínium felsődobozhoz kapható háttámlával útitársad nagyobb kényelmet élvez úgy a rövid, mint a hosszú túrákon.

ConnectedRide Navigator

A BMW ConnectedRide Navigator segítségével minden túrád és terved folyamatosan veled lehet. A BMW ID alapján a tervezett útvonalak és felvételek szinkronizálhatók a BMW Motorrad alkalmazással. Az 5,5 hüvelykes érintőkijelző még közvetlen napfényben is könnyen leolvasható. A kezelés intuitív módon, a multikontrollerrel történik.

Válaszd ki a számodra legjobb változatot

SZINTÉN IZGALMAS

spinner