R 1300 GS Adventure Triple Black | R 1300 GS Adventure

A konfigurátorhoz

Az egyes motívumok hátterét mesterséges intelligenciával dolgoztuk fel.

   

„ 

KÉNYELMESEN A KELLEMETLENNEL

 ”

A BMW R 1300 GS ADVENTURE motorod

Kövesd elképzeléseidet egészen a célig.

Mielőtt felülnél biztos lehetsz benne: Kitérők nélkül célba érsz. Sem az útviszonyok sem a mostoha időjárás nem állhatnak utadba. Nehéz helyzetekben is nyugodt maradsz. Mert a Triple Black R 1300 GS Adventure változatod minden helyzetben támogat, és tudja, mi kell ahhoz, hogy eljuss oda, ahová menni szeretnél.

+ További információk

EZ A TELJESÍTMÉNYRŐL SZÓL

Még több elegancia:
Alumínium üzemanyagtartály
Jobb időjárás elleni védelem:
Magas szélvédő
Rugalmasság utazáskor:
Tanktáska rögzítő
Meleg és kényelmes:
Komfort vezetőülés és komfort utasülés ülésfűtéssel
Szélárnyék gombnyomásra:
Elektromosan állítható szélvédő
Okos érzékelők:
Riding Assistant radarrendszer
Biztonság manőverezéskor:
Hátsó ütközési figyelmeztetés
Elegáns és stílusos:
Fekete színséma fekete részletekkel

ANNYIRA TELJESÍTŐKÉPES, MINT TE

107
kW (145 LE), 7750 ford./percnél
149
Nm max. forgatónyomaték, 6500 ford./percnél
1300
cm3 lökettérfogat
269
kg önsúly
Lég-/folyadékhűtéses, kéthengeres négyütemű boxermotor

Tedd valósággá

A megjelenésed azonnal elárulja rólad: Tudod, mi a célod, és nem ismersz határokat. Az automatikus magasságszabályozástól a váltóasszisztensen keresztül a kerékfigyelmeztető rendszerekig: Ezzel a motorkerékpárral tökéletesen fel vagy készülve. Az alumínium hűtőburkolatok, a csomagtartósínek, a tárolók és dokkolóelemek amellett, hogy rugalmasságot biztosítanak, jól fel is készítenek az egyéni kalandra. A nagy teljesítményű, 145 lóerős boxermotorral kényelmesen eléred célodat. A nagy szélterelőkkel ellátott nagy szélvédő mögött kényelmesen ülhetsz a fűtött, fekete-szürke komfortülésen, közvetlenül a sötétített Clear Coat fényezésű alumínium üzemanyagtartály mögött.

+ További információk

ILYEN A KALAND HANGJA

MINDEN FELLÉPÉS EGY KIJELENTÉS

Színes kalandjaid

Válaszd ki a megfelelő dizájnt az R 1300 GS Adventure motorod számára, és dönts amellett a változat mellett, amely minden szempontból megfelel a kalandhoz fűződő elképzelésednek.

Triple Black

Ennek a változatnak az eleganciája a kormánynál kezdődik és a fekete felni szalagig tart. A Tinted Clear Coat színű üzemanyagtartály, valamint a fekete-szürke színű komfortülés és az ezüstszínű betétekkel ellátott motorlengyelek vizuálisan is kiemelik a Triple Black motort.

Racing Red uni

Kalandozásra tervezve az ezüstszínű üzemanyagtartálytól a fekete-piros ülésig. A piros kézvédő-kiegészítőkkel, valamint a fekete kormánnyal és felnikkel ez a változat valóban szemet gyönyörködtető.

GS Trophy

A sportos karakter a Racing Blue metál színezéstől a Light White uni és Racing Red színű csíkokig terjed. A magas fekete-piros vezetőülést a szintén piros kézvédő-kiegészítők egészítik ki.

Option 719 Karakorum

Az exkluzív Aurelius Green metál kivitel az aranyszínű vonalakkal és a tartályburkolaton elhelyezett "Option 719" jelvénnyel elegáns kontrasztot képez. A kiegészítő fényszórókon a rácsok és a fekete-szürke komfortülés teljessé teszik ennek a változatnak a megjelenését.

A TE IGÉNYEIDHEZ FEJLESZTVE

A csúcsteljesítményű

Ez a kiviteljavaslat feleslegessé teszi a kompromisszumokat. A dinamikus csomag biztosítja a tökéletes sebességváltási folyamatokat, és a megfelelő vezetési üzemmódot kínálja minden helyzetben. Az innovációs csomag intelligens vezetőtámogató rendszerei figyelmeztetnek és támogatást nyújtanak bármilyen helyzetben. A hétvégi kiruccanásoktól a világutazásokig: A doboztartót magában foglaló túracsomagnak, az elektromos szélvédő-beállításnak és a ConnectedRide Navigator opciónak köszönhetően ezzel a felszereltséggel könnyen célba érsz.

+ További információk
A konfigurátorhoz external-link-arrow-slim
Túra csomag

A túra csomag alkalmassá teszi a GS-t a kisebb és nagyobb túrákra. A doboztartónak köszönhetően alumínium csomagtartódobozok szerelhetők fel. Ezenkívül a gép elő van készítve a BMW Motorrad Navigator számára. A szélvédő fokozatmentesen állítható a kormányon a multi-billentyűvel. A krómozott kipufogócsonk nem utolsó sorban egy optikai élmény.

Dinamikus csomag

A dinamikus csomaggal e vezető teljesen kihasználhatja a gép sportos potenciálját. A Pro váltóasszisztensnek és a szabadon konfigurálható Pro vezetési módoknak köszönhetően mindegyik út hatalmas élményt jelent. A sportfék ezenkívül kitűnik a sportos kinézetével, valamint az optimális irányíthatóságával és biztonságával.

Innovációs csomag

Az innovációs csomag intelligens biztonsági technológiákat tartalmaz a gép számára. A Riding Assistant radaros érzékelőkkel pásztázza a környezetet, megteremtve az alapot az olyan funkcióknak, mint az ACC, a sávváltás-figyelmeztetés és a hátsó ütközési figyelmeztetés. A továbbfejlesztett mátrix főfényszóró minden vezetési helyzetben optimális megvilágítást biztosít.

Alumínium üzemanyagtartály 1

Az alapfelszereltséghez tartozó alumíniumtartályt egy bonyolult csiszolási eljárásnak vetették alá, majd sötét színű átlátszó bevonattal látták el. Ennek a különleges megjelenésnek a neve „Tinted Clear Coat“.

Komfort vezetőülés

A komfort vezetőülésen igen kényelmesen lehet utazni akár hosszabb útszakaszokon is. Az ülésfűtés is szabadon választható fokozatokban állítható. Ezenkívül az ülésmagasság állításával könnyen megtalálhatja az ideális üléspozíciót.

Komfort utasülés

A fűtött utasülésen igen kényelmesen lehet utazni akár hosszabb útszakaszokon is. Ezenkívül a GS továbbra is maximálisan rugalmas: Egy rögzítőmélyedéssel a hevederekkel továbbra is biztonságosan rögzíthetők a csomagok.

Sötétített szélvédő

A sötétített szélvédő kiemeli a gép sportos karakterét. Megtestesíti a kiemelkedő aerodinamikát és az időjárás elleni kiváló védelmet. A karcmentes bevonat mindkét oldalon növeli a tartósságot. Az „ACC” felirat tökéletesíti a az egyedi megjelenést.

Titán fekete kettős hangtompító

A titánból/nemesacélból készült dupla fekete kipufogó sportos kinézetével és markáns hangjával győz meg. A látható karbonszálas idomok szemet gyönyörködtető hangsúlyt adnak a kétutas kipufogórendszernek.

Alumínium csomagtartódoboz

36,5 + 37 literes fekete alumínium csomagtartódoboz elektromos funkciókkal

A robusztus eloxált alumíniumdobozok több mint 73 liternyi tárolóhelyet biztosítanak. A praktikus részletekkel, mint pl. az USB-C töltőaljzattal, az oldalanként akár 10 kg-os hasznos terheléssel és elegendő hellyel egy sisak számára mindenek előtt a hosszú utakon rendkívül előnyösek.

Alumínium topcase doboz

37 literes alumínium topcase doboz elektromos funkciókkal

Az alumínium topcase doboz hűséges útitársad. 37 literes űrtartalmával elegendő helyet biztosít kisebb csomagok vagy egy sisak számára. A hasznos világítás mellett USB-C töltési lehetőséget is tartalmaz, például okostelefonok vagy táblagépek számára.
 

Fekete alumínium topcase doboz háttámlapárna

Az alumínium felsődobozhoz kapható háttámlával útitársad nagyobb kényelmet élvez úgy a rövid, mint a hosszú túrákon.

Backrest pad, aluminium topcase, black

The backrest pad for the aluminium topcase offers added comfort for the passenger, both on short trips and on long tours.

Válaszd ki a számodra legjobb változatot

SZINTÉN IZGALMAS

spinner