Egy édesanya osztja meg a történetét.

Jennifer McCann imád motorozni.

Jennifernek elege lett. Mindig csak a motorkerékpár hátsó ülésén ülni, az nem az ő stílusa. Rá a cselekvés a jellemző. Ő a maga módján teszi a dolgát. Néhány évvel ezelőtt spontán módon tanult meg vezetni, hogy bármikor fel tudjon pattanni a saját motorjára, amikor úgy érzi, hogy indulnia kell. Időt akart szánni magára – teljesen egyedül. Elhúzni oda, ahova kedve van. Elmenekülni a telefonok, technológia és munka elől.

Egy családot irányítok. És motorozom. #MAKEITSPEZIAL ”

Ki a városból.

Ki a városból.

Édesanya. Amikor a lánya így nevezi őt, akkor Jennifer szíve megtelik büszkeséggel. Az édesanya mindent a felügyelete alatt tart: „Teljes munkaidőben dolgozó nő és anya vagyok. És olyan gyakran utazom és motorozom, amilyen gyakran csak megtehetem," magyarázza magabiztosan. A szervezés a kulcs. De azt nem szeretné, hogy szuper nőként tekintsenek rá.

+ További információk

Jennifer motorkerékpárja éppen olyan eredeti, mint ő maga. Az édesanya egy retró twin motort vezet, amelyet az Egyesült Államokban csak rövid ideig lehetett megvásárolni. „A motorja viszonylag kicsi – különösen azt figyelembe véve, hogy milyen intenzíven használom, és milyen messzire utazom". Szeret utazni, élvezi a nyugodt vezetési stílust, előnyben részesíti a vidéki utakat – távol a kaliforniai Ventura Citytől, és a változó táj mindig boldoggá teszi.

+ További információk

Lehet, hogy nem mindenki érti meg. De Jennifer egyértelmű prioritásokkal rendelkezik - biztonság az első: „Soha nem szállnék fel a motoromra bukósisak, bőrkabát és a csizma nélkül." Amikor megszólal a rádióban a Fleetwood Mac „Gipsy" című száma, akkor semmi sem tarthatja őt vissza, felveszi a felszerelését és útra kel. A dal hatására nem csak gázt akar adni. Ez a múltjára is emlékezteti. Az összes korábbi utazására. Salt Lake Cityben született, de gyakran költözött máshova, élt Jakartában, New York Cityben, Bostonban és Los Angelesben is.

+ További információk

Egyértelmű az édesanya számára: Nem adja fel a motorozást csak azért, mert anya lett belőle. Ellenkezőleg. Sokkal valószínűbbnek tartja, hogy ösztönözni fogja a gyermekeit, hogy ők is élvezzék ezt az életet és hozzáállást. Jennifer majd megmutatja a lányának, hogy milyen nagyszerű érzés motorkerékpáron utazni. 

+ További információk

További történetek, amelyek érdekelhetik.

Tegye a magáévá

spinner