Mindig úton.

Hing Yeung 12 motorkerékpárt használ.

Célvonalra, vigyázz, készüljön fel a kalandra, rajt: Ha Hing megtehetné, akkor mindig úton lenne. Utazás, utazás és még több utazás. A 12 motorkerékpárjának egyikén. Nem meglepő: Hing mindenütt otthon érzi magát, mindig nyitott a világra. Hong Kongban született, Hollandiában nevelkedett és most a kaliforniai Long Beachen él és dolgozik.

Nem mosom a motorkerékpáromat. Esőben is motorozom. #MAKEITSPEZIAL ”

Mindig útra kész.

Mindig útra kész.

Kalandvágya már 25 országba vitte el a motorkerékpárján. Délkelet-Ázsia, Kolumbia, Marokkó, Nyugat-Európa, Egyesült Államok és Mexikó, csak néhány ezek közül. Példaképe: a norvég Helge Pedersen. Ez a világjáró tíz év alatt 250 000 mérföldet motorozott és 77 országban járt.

+ További információk

Hing Yeung és Helge Pedersen. Ebben a két emberben van más közös is: a BMW R 80 G/S. Hing kedvenc motorkerékpárja. Ez egy ikonikus és legendás gép a motorkerékpárok világában. „Ez a legjobb motorkerékpár, amit valaha is készítettek", lelkendezik Hing. A tucatnyi motorkerékpárja közül hat BMW enduro: három R 80 G/S, egy R 80 G/S HPN Dakar replika és két R 80 G/S Paris-Dakar. Mindegyik legendás motorkerékpár. Az R 80 G/S a győztesek motorkerékpárja: a Dakar Rallyn 1981-ben, 1983-ban, 1984-ben és 1985-ben első lett. Amikor Hing ezen legendás motorkerékpárok egyikének nyergébe pattan, akkor újraéli a történelmüket.

+ További információk

Hing szeret a pillanat hatására, különösebb tervek nélkül utazni. Csak pörgesse fel, és gyerünk. Szüksége van arra a szabadságra, hogy ott és akkor álljon meg, ahol és amikor akar. Anélkül, hogy más motorosokkal foglalkoznia kellene. „Az úton mindig lehet emberekkel találkozni". És ő a motorkerékpárja fényesítése helyett inkább emberekkel beszélget. A motorkerékpár mosási módja nem nevezhető hagyományosnak: „Ha esik az eső kimegyek motorozni. Ez nagyon könnyű, és nem tart tovább öt percnél". Motorozás közben a „Come get it Bae": „Gonna pop a wheelie, don't try to high" Pharrell Williams dalt hallgatja.

+ További információk

Egyértelmű, hogy Hing nem élhet a motorkerékpárjai nélkül. De a hivatásos kreatív igazgató az okostelefonja nélkül is elveszett lenne. A telefont navigációra, barátok hívására és nagyszerű felvételek készítésére használja. És mivel az úton könnyen megéhezik az ember, ezért a „Food Finder" mobilalkalmazással keresi meg a közelben levő éttermeket. Hing mindig útra kész. „Többet felfedezni" – ezt a mottót írná fel az üzemanyagtartályára. Ez a világjáró még további 25 országot kíván felfedezni. És ő megy.

+ További információk

További történetek, amelyek érdekelhetik.

Tegye a magáévá

spinner