Nem egy öreg, begyepesedett ember.

Kelsey Coppetti szereti a szelet és a motorozás szabadságát.

A felismeréssel kezdődött. Kelsey még San Franciscóban élt, amikor észrevette, hogy egyre több és több nő közlekedik motorkerékpárral. Azok az idők elmúltak, amikor még csak a férfiak közlekedtek két keréken a városban. Miért nem vásárolt még mindenki egy motorkerékpárt? A motorkerékpár vásárlásának gondolata nem hagyta őt békén.

A motorom a „Nagyapó mágnes" nevet kapta. De nem gondolom, hogy úgy vezetnék, mint egy nagymama. #MAKEITSPEZIAL ”

Gyors és nyugodt.

Gyors és nyugodt.

A Los Angelesben dolgozó marketing menedzser 2012 óta imádja a motorozás által nyújtott mentális, fizikai és érzelmi kihívásokat. „Néha a motorkerékpárom a saját világomba visz el engem". Kelsey számára a motorozás elsimítja a lelket és kiragadja őt a mindennapi életből. Egy kis kaland. „Érzem a szelet, néha egész csendes. És körbevesz az áramlás".

+ További információk

Kelsey ismeri a motorozás veszélyeit, különösen azért, mert Los Angeles-i lakos. A bukósisakja mentette meg az életét. „Egy esés után az egész gondolkodásmódod megváltozik, és nagy kihívást jelent ezen az érzésen túllépni". De semmiképpen sem akarta feladni a hobbiját. Az idők során megszokta a hajába kapó szelet és a szabadságot.

+ További információk

Az első motorját úgy vette, hogy 9000 mérföld volt az órájában Két korábbi tulajdonosa volt „Ő most már mellettem éli az életét". Az eltelt évek során Kelsey lojális maradt a „Nagyapó mágneshez" – ez a kedves beceneve a motorkerékpárjának. Egy hálás motorkerékpár, habár ahogy egy mosollyal bevallja, néha elhanyagolja az ápolását. „Amikor már nem bírom tovább, akkor megmarkolom a vizesvödört".  

+ További információk

És hogy szeret motorozni? „Gyorsan és nyugodtan", mondja nevetve Kelsey. Nála ez nem tekinthető ellentmondásnak. Vasárnaponként szeret spontán módon egymagában motorozni menni - gyakran a "The Black Angels" zenéjét hallgatva. Természetesen szeret a barátaival is túrázni Elutazik egy hétvégére a kempingfelszerelésével a csomagjában. A barátja is motorozik – Kelsey mindenkinek csak ajánlani tudja ezt a felállást. „Sokkal nagyobb az élvezet, ha a társad is motoros".

+ További információk

További történetek, amelyek érdekelhetik.

Tegye a magáévá

spinner