Mint az olajozott istennyila.

Nick Huber a száguldó démon.

Gyengéi a BMW klasszikus motorok. Mindig szakít időt a motorozásra. Megáll egy kis étkezde előtt, leállítja a motort az ablak előtt, és bedob egy hamburgert, miközben hosszasan csodálja hű társát. Nick mindig is imádta a sebességet, és nagyon sok motor nyergében élvezte az őrült száguldást. Barátai azonban nem ragasztották rá a „Villám” becenevet. „Egy száguldó démon vagyok” – tartja magáról.

Villámnak szólítanak. #MAKEITSPEZIAL ”

Mindig útra kész.

Mindig útra kész.

Nick úgy gyűjti a motorokat, mint más a bélyeget. Ha éppen nem a BMW nyergében foglal helyet, akkor Bultaco, Honda, Husqvarna, Kawasaki, Moto Guzzi, Norton, Suzuki vagy Triumph márkájú járgánnyal száguld. Nick mindig mindent belead. Számos alkalommal bizonyította már, hogy mennyire ért a motorokhoz. Mindig valami egyedit alkot a kétkerekűn, felidézve egy régi kor hangulatát.

+ További információk

„Villám” ügyel motorjai tisztaságára és megfelelő állapotára. Keze nyomán mindegyik csillog-villog. „A javításuk is könnyebb így, és bármilyen felmerülő problémát gyorsabban el lehet hárítani. Sokkal jobban néznek ki, ha gondjukat viseli az ember.” A megjelenés nagyon fontos tényező. Ezért is húzza fel annyira szívesen kedvenc bőrdzsekijét. Enélkül fel sem szállna a motorra. Ez egy igazán egyedi darab. „A korral megszépül.”

+ További információk

Főleg egyedül szeret motorozni, de nincs ellenére, hogy egy kisebb csapat tagjaként rója az utakat. „Ha nagyon sokan vagyunk, az már fárasztó. Mindenki el akarja engedni magát, és ki akarja venni a részét a szórakozásból az úton.” És hogy minek örülne igazán hősünk? „Egy repülőgéphangárnak.” Hiszen így az összes motorjának elegendő helyet tudna biztosítani, és mindig készen állna az indulásra. 

+ További információk

Nick hamarosan újra útra kel, bejárja Európát, és meglátogatja régi otthonát – a bajorországi Tegernsee-tó mellett látta meg a napvilágot. Még kisgyerekként került ki az Egyesült Államokba, és jelenleg Minneapolisban él. Új ötletekkel és álmokkal kacérkodik: fontolgatja, hogy részt vesz a mexikói Baja 1000 Rally nevű versenyen. Esetleg hosszú utazásra indul Argentínába, és újra szinte eggyé válik motorjával.

+ További információk

További portrék, amelyek érdekelhetik.

Tegye a magáévá

spinner