A BMW R 1250 RT

Erőteljesen az út során, lazán és kényelmesen a célba éréskor

Az R 1250 RT tökéletes útitárs az útjaid során: A legendás BMW ShiftCam boxermotor ugyanolyan erőteljesen halad az otthoni országutakon, mint a hegyeken át vezető kanyargós utakon. Az új elülső rész dinamikusabb és karcsúbb benyomást kelt. Az olyan funkciók, mint az extra nagy, 10,25″ méretű TFT-kijelző vagy az Active Cruise Control (ACC) aktív sebességszabályozó extra kényelmet biztosítanak az utad során. A nap végére pedig tudatosul benned, hogy semmi sem érhet a közös élmények és a tökéletes útitárs nyomába. Megelevenedik a #RideAndShare szellemisége.

Túrák „beépített” újdonságokkal

Úton lenni, legyűrni a kilométereket, emberekkel találkozni, benyomásokat gyűjteni, sztorizgatni: Minden útnak megvannak a maga újdonságai. Éppúgy, ahogy az R 1250 RT-nek is. Funkcióinak sokfélesége kényelmes motorozást biztosít számodra, mindig jól felkészült leszel, és teljes egészében az előtted álló útra fókuszálhatsz.

+ További információk
Nagy felületű, 10,25” méretű, színes TFT-kijelző az alapfelszereltség részeként
Itt az R 1250 RT műszefalát látjuk nagy felületű, 10,25 coll méretű, színes TFT-kijelzővel.
Új első rész LED fényszóróval
Itt az új elülső részt látjuk az R 1250 RT LED fényszórójával.
Teljes teljesítmény minden fordulatszám-tartományban a BMW ShiftCam révén
Itt az R 1250 RT-t a BMW ShiftCam változtatható vezérműtengely-vezérléssel látjuk.
Végtelen teljesítmény a vezetéknélküli töltésnek köszönhetően
Itt látjuk a tárolórekeszt a vezeték nélküli indukciós töltési funkcióval rendelkező okostelefon számára.
Egyszerű kezelés a kedvenc gombokkal
Itt az R 1250 RT négy kedvenc gombját látjuk.
Navigálás a 10,25” méretű TFT-képernyőn
Itt a navigációval ellátott R 1250 RT-t látjuk a 10,25 coll TFT-képernyőn.
Szárnyalj gondtalanul az Aktív sebességtartó automatikával
Itt az R 1250 RT-t az Active Cruise Control sebességszabályozó rendszerrel látjuk.
Erőteljes hangzású, új audiorendszer
Itt látjuk az R 1250 RT-t az új audiorendszerrel.

Maximális kilátás

Maximális kilátás

Több hely, jobb áttekinthetőség: Az új, nagy felületű, 10,25” méretű TFT-kijelző egyesíti az R 1250 RT összes műszerét, és emellett praktikus funkciókhoz, például a navigációhoz és a Connectivity-hez is hozzáférhetsz. Az osztott képernyőn egyszerre több funkciót is láthatsz, az aktuális sebesség mellett megjelenítheted például a fedélzeti számítógépet is. A színes kijelző a robusztus, edzett és tükröződésmentes fedőüveg révén extra élességet és kontrasztot biztosít. A képernyőd ezáltal még a déli napfényben is jól leolvasható, és az ujjlenyomatvédő bevonatnak köszönhetően ez így is marad.

+ További információk

Biztonságos előrehaladás

Biztonságos előrehaladás

Gondtalan motorozási élmény: Az Active Cruise Control (ACC) sebességszabályozó új vezetéstámogató rendszerrel a sebességet és az előtted haladó járműtől való távolságot kényelmesen beállíthatod a kormányon található gombokkal. Az első részen lévő radarérzékelő meghatározza a jármű sebességét és a távolságodat az előtted haladó járműtől. Ha ez lecsökken, a rendszer automatikusan csökkenti a sebességet, és visszaállítja a kiválasztott távolságot. Amennyiben megnő, ismét növeli a sebességet. Így minden kilométeren nyugodt motorozás élvezhetsz.

+ További információk

3 év gondtalanul.

Motorozz tovább és tovább és tovább 3 év gyári jótállással!

Felár ellenében a jótállás meghosszabbítható 4 vagy 5 évre.

Részletek

Minden pillanat számít

Egy gép, számos arc

Dinamikus vonalak, lenyűgöző dizájn: Az R 1250 RT lenyűgöz erős formájával, amelynek köszönhetően sportosabb vagy elegánsabb is lehet. Te döntesz arról, hogy melyik stílus illik Hozzád a leginkább.

Option 719 Meteoric Dust II metallic

Feletted az ég, alattad pedig az R 1250 RT Option 719 Meteoric Dust II metallic színváltozatban. Ha a legmagasabb igényekhez passzoló dizájnt képzelünk el, akkor ez lenne az.

Triple Black

A Style Triple Black fekete fényezése különösen hatásosan emeli ki az R 1250 RT erőteljes és dinamikus vonalvezetését.

Sport

Színtiszta sportosság: a Racingblue metallic 2 fényezés dinamikus megjelenést kölcsönöz az R 1250 RT-nek.

Alpinweiß uni 3

Könnyű és egyenes profilú: Az Alpinweiß uni 3 kihangsúlyozza az R 1250 RT új, karcsúbb elejét.

Kényelem minden dimenzióban

Kényelem minden dimenzióban

A stílusod és a színed kiválasztása megtörtént: Most az következik, hogy az R 1250 RT-t még jobban előkészítsd túráidra. A Dynamic és a komfort csomag az adaptív kanyarvilágítás és az ACC mellett olyan kényelemnövelő funkciókat is biztosít számodra, mint például a Pro menetprogramok, az ülésfűtés és a kulcsnélküli indítás. Ezt további opcionális felszerelések és tartozékok széles körével egészül ki. Alakítsd ki R 1250 RT-det tetszésed szerint! A A Te utad, a Te élményed, a Te motorod

+ További információk

Az arcon tükröződő dinamika

Az arcon tükröződő dinamika

Kompakt és karcsú: Az R 1250 RT első része elegáns, és magába foglalja a LED fényszórót. A kompakt „karosszériával“ együtt így egyértelmű előnyt jelentő dinamikus egység jön létre: a még nagyobb látómező. Az új szélvédő a szabadalmaztatott levegővezetés révén tűnik ki: Az „előre szívás“ és a felsőtesten a levegő mozgása csökken – így több óra elteltével is teljes kényelemben motorozhatsz tovább. A kétrészes első sárvédő is hangsúlyozza a tömörséget, támogatja az aerodinamikát, és véd Téged és a motorod a beszennyeződéstől – különösen akkor, amikor esik az eső.  

+ További információk

Erőt sugároz minden kilométeren

70
liter rakodótér-tárolókapacitás (szériafelszereltség esetén)
1.254
cm3 hengerűrtartalom
143
Nm 6.250 1/perc esetén
226
kg terhelhetőség (szériafelszereltség esetén)
Levegő-/folyadékhűtéses, kéthengeres, négyütemű boxermotor

Túráidra felkészítve

Már az első métereken érzed a boxermotor erejét. Bárhová vezet Téged az utad: a teljesítmény és az egyenletesség minden fordulatszám-tartományban lenyűgöz. Erről a BMW ShiftCam változó vezérműtengely-vezérlése is gondoskodik. Független teljesítményleadásával az irányíthatóság növelését biztosítja számodra. A nagy forgatónyomaték, a rugalmasság és az ellenállhatatlan erő a ritkább sebességváltás következtében gondtalan utazást biztosít számodra. A bőséges lökettérfogatnak és teljesítménynek köszönhetően pedig a nagyobb hatékonyság mellett minden méterrel nő a motorozási élményed.

+ További információk

További #RideAndShare információ

spinner