AZ ÚJ BMW R 1250 RT.

JÁRD A MAGAD ÚTJÁT!

Az új BMW R 1250 RT szabadságot ad neked – mégpedig többet, mint valaha. A BMW ShiftCam változó szelepvezérlés elképesztően selymes járásúvá teszi a motort, fokozva ezzel a kényelmet. Mindemellett az erőforrás támogatja a tempós kanyarvadászatot, temérdek nyomatéka pedig nagyon jól jön az egyenesekben. Az új kéthengeres boxermotor 1250 cm3-ből kihozott 136 LE (100 kW) teljesítményével lehetővé teszi a vidék könnyed bejárását. A fentieken túl RT-d különleges is az új testre szabási lehetőségeknek köszönhetően. Elvégre ez a Te utad – és a Te motorod.

AZ R 1250 RT DIZÁJNJA

A Te utad, a Te stílusod.

Az R 1250 RT-hez kínált három alapszín, valamint az elérhető kétféle Option 719 minőségi fényezés mindenütt a figyelem középpontjába helyez téged. A színek kifejezik a motor dinamizmusát, emellett erőteljes és lebilincselő megjelenést biztosítanak a számára.

*/-->

Style Elegance (Manhattan Metallic)

Barna színben az R 1250 RT kimondottan modern és elegáns.

*/-->

Piros (Mars red metallic / Dark slate metallic matt)

A piros fényezés letisztulttá teszi az RT-t – a magabiztosan megtett utazások és a sportos megjelenés jegyében.

*/-->

Fehér (Alpine white)

Könnyed és elegáns: a fehér fényezés az R 1250 RT sportos oldalát hangsúlyozza.

*/-->

Option 719 Barna (Stardust metallic)

Energikus és mindig készen áll a következő utazás kihívására: ezt sugallja az Option 719 Barna fényezés.

*/-->

Option 719 Kék (Blue planet metallic/Ivory)

A Blue planet metálfényezés formájában egyéni színnel gazdagíthatod motorodat.

Akár 5 év gond nélkül.

Motorozz tovább és tovább és tovább!  

A BMW Motorrad új motorkerékpárokra már 3 év jótállást biztosít, amely további 1 vagy 2 évvel meghosszabbítható.

Részletek

100
kW (136 LE), 7750 ford./percnél
143
Nm max. forgatónyomaték, 6250 ford./percnél
1254
cm3-es hengerűrtartalom
226
kg max. terhelhetőség (széria felszereléssel)
Kéthengeres boxermotor 1250 cm3 (levegő-folyadék hűtés)

KÉTHENGERES BOXERMOTOR

Túrára termett.

Túrára termett.

Minden túra legkellemesebb útitársai: a felfűtött várakozás és az izgalom. Amint beindítod R 1250 RT-det, azonnal érzed, hogy mire is képes a kéthengeres boxermotor. Az erőforrás teljesítménye, valamint a korábbiaknál is tökéletesebb járáskarakterisztikája bármilyen fordulatszámon elkápráztat. A BMW ShiftCam változó szelepvezérlés a teljes fordulatszám-tartományban egyenletesen engedi áradni az erőt, amely minden eddiginél jobban kontrollálható. A nagyobb hengerűrtartalomnak, valamint a nagyobb hatékonysággal párosuló nagyobb teljesítménynek köszönhetően kilométerről-kilométerre intenzívebbé válik a motorozás élménye. A fennsíkszerű nyomatékgörbe, a rugalmasság és a kevesebb váltásnak köszönhetően még zökkenőmentesebben felszínre törő, ellenállhatatlan erő hamar pótolhatatlan útitárssá válnak.

+ További információk

HALLGASD MEG AZ ÚJ R 1250 RT HANGJÁT

Az újdonság erejével.

DBC fékezéssegítő.

DBC fékezéssegítő.

A DBC vészfékezés közben nyújt számodra segítséget azzal, hogy ellensúlyozza az ilyen rendkívüli helyzetekben gyakran előforduló, akaratlan gázadás hatásait: a motorvezérlésbe beavatkozva csökkenti a nyomatékot, egyúttal megnöveli a fékerőt a hátsó keréknél. Az eredmény: fokozott biztonság, valamint a fékkapacitás lehető legnagyobb mértékű, a motor stabilizálását és a féktáv csökkentését célzó kihasználása. A felsőfokú magabiztosságért túrázás közben.

+ További információk

AZ R 1250 RT LEGFONTOSABB JELLEMZŐI

Szükségleteidnek megfelelően.

BMW R 1250 RT-d rangját az exkluzív, kitűnő minőségű BMW Motorrad Spezial Option 719 kiegészítő felszerelésekkel fokozhatod. A BMW Motorrad tartozékok választékában megtalálod azt a csomagtárolási megoldást is, amely megfelel elvárásaidnak és igényeidnek – akár távoli országba utazol, akár a hazai utakon túrázol.

Részletek

RUHÁZAT A KÖVETKEZŐ TÚRÁIDHOZ

HASONLÓ MOTORKERÉKPÁROK