Tokyo Connect GORE-TEX dzseki

Stílusos védelem

A Tokyo Connect GORE-TEX dzseki a stílus, funkció és védelem tökéletes kombinációját nyújtja. A hátrészen és az ujjban található aktív világítással, a jobb ujjrészbe integrált érintőpanellel és az okostelefon zsebével új szintű biztonságot és kényelmet kínál. A Gore-Tex háromrétegű laminátumból készült víz- és szélálló parka egész évben használható az integrált AirVent rendszernek és a kivehető belső résznek köszönhetően.  A kivehető NP-Flex váll- és könyökprotektorok könnyűek és alig észrevehetők. A teljes hosszon futó cipzár és a két nagy elülső zseb nagyobb mozgásszabadságot és tárhelyet biztosít.

A városi életre tervezve

A Tokyo Connect GORE-TEX dzseki kényelmének és hétköznapi stílusának köszönhetően természetesen illeszkedik a mindennapokba. Nem számít, hogy az irodába vagy egy kávézóba tartasz, vagy sportolni indulsz. A rugalmas és tökéletesen illeszkedő protektorok elegendő védelmet nyújtanak anélkül, hogy feltűnőek lennének. A lélegző Gore-Tex anyag, a kivehető belső kabát és az állítható kapucni egész évben megvéd a széltől és az időjárás viszontagságaitól. A két nagy elülső zsebben bármikor hozzáférhetsz a pénztárcádhoz, kulcsaidhoz és fejhallgatódhoz, és még az iPad-nek is van hely. Nagyobb kényelmet élvezhetsz a robogón ülve a dzsekik kétirányú cipzárának, amelyeket felülről és alulról is kinyithatsz, valamint az oldalt található kiegészítő cipzáraknak köszönhetően.

+ További információk

Aktív megvilágítás

Aktív megvilágítás

A hátba és az ujjakba integrált fénycsíkok vízállóak és rugalmasan alkalmazkodnak mozgásodhoz. Növelik a láthatóságot mind gyenge fényviszonyok között eső, köd vagy szmog miatt nappal, mind pedig a sötétben éjszaka. Ezzel biztosítják, hogy a forgalomban észre vegyenek, és így nagyobb biztonságot nyújtanak. Könnyen be- és kikapcsolható a BMW Motorrad Connected alkalmazással vagy az integrált érintőpanellel. És simán kimoshatod a dzsekivel együtt.

+ További információk

Integrált éintőpanel

Integrált éintőpanel

A jobb alsó ujjrészben található a láthatatlan érintőpanel, amelyet csak egy grafika jelöl. Így egy egyszerű érintéssel be- és kikapcsolhatod a dzseki aktív világítását. Vagy rendelhetsz hozzá egy másik kedvenc funkciót a BMW Motorrad Connected alkalmazásban. Így például az érintőpanellel előhívhatod a navigációs kedvenceid, átugorhatsz egy számot, vagy működtethetsz és beállíthatsz más Connected ruházati termékeket.

+ További információk

Töltőtok és áramellátás

Töltőtok és áramellátás

A töltőtok a dzseki bal belső zsebében található. Amikor elhagyod a házat, egyszerűen beteszed az okostelefont, és az automatikusan tölteni kezd. Így többé nem kell aggódnod, hogy lemerül. A zsebet egy szintén a dzsekibe beépített powerbank látja el árammal. Alternatív megoldásként a dzsekit a tápkábel segítségével is csatlakoztathatod a motorodhoz. Eldöndheted a BMW Motorrad Connected App-pel, hogy az okostelefonodat vagy a powerbanket akarod-e tölteni.

+ További információk

BMW Motorrad Connected App

BMW Motorrad Connected App

A BMW Motorrad Connected App Bluetoothon keresztül összeköti az okostelefonodat a dzseki vezérlő egységével és a motoroddal. Így mindig összeköttetésben maradsz és minden funkciót irányíthatsz. A fénycsíkokat nemcsak be- és kikapcsolhatod, hanem a színt is módosíthatod ízlésed szerint. Az érintőpanel kedvenc funkciójával rugalmas maradsz, és azt bármikor a saját igényeidhez szabhatod. A tápellátás vezérlésével pedig biztosíthatod, hogy mindig elérhető legyél az okostelefonodon.

+ További információk

Kösd össze magad a motoroddal!

Próbáld ki!

Felkeltettük az érdeklődésedet? Akkor próbálj fel egy Tokyo Connect GORE-TEX dzsekit a márkakereskedődnél!

Márkakereskedő keresése

Tedd teljessé megjelenésed!

spinner