A BMW M 1000 R

A belső sáv ura

A határaidat feszegeti: az M 1000 R. Röviden az M R. A Superbike és a Dynamic Roadster találkozása. Génjeik: az M Rennsport Schmiede és a Racetrack. Brutális 210 LE 280 km/h csúcssebességgel az irányításod alatt – az országúton vagy a versenypályán. Sok mindent elnéz, soha nem áll le. Maximális teljesítmény: elengedhetetlen. Az Ön megrendelése: Tegyél ki magadért – urald az utcát. Az M színek a szembetűnőséget jelzik. Jól hallható: az M R négyhengeres motor hangja. Hallod, hogy hív téged? Indítsd el a motort. #NeverStopChallenging

Egy csipetnyi őrület

Nagy teljesítményű M fék
Az M 1000 R M féke
Markáns kormányvégtükrök
Az M 1000 R kormányvégtükrök
Exkluzív M Competition csomag
Az M 1000 R M Competition csomagja
Markáns elülső rész M belső szárnyakkal
Az M 1000 R belső szárnyai
Rövid rendszámtáblatartó
Az M 1000 R rövid rendszámtáblatartója
Exkluzív M indítási animáció és Race menetprogramok
Az M 1000 R M indítási animációja
M R négyhengeres performance motor
Az M 1000 R motorja
Könnyű M karbonkerekek Tape-pel
Az M 1000 R M karbonkerekei

M Tökéletesség: a belső szárnyak

M Tökéletesség: a belső szárnyak

A tökéletesség a részletekben rejlik. Annak érdekében, hogy a motor ne emelkedjen fel, az M Winglets aerodinamikai hajtóerőket hoz létre. 220 km/h sebességnél ezáltal az első kerék terhelése 11 kg-mal nő. Amit ezzel nyersz: maximális menetstabilitás, kisebb Wheelie-dőlés, valamint későbbi fékezés és korábbi gyorsítás a kanyarokban.

+ További információk

M Élmény: elektronika

M Élmény: elektronika

Tiszta M Élmény: A 6,5 hüvelykes TFT-kijelző az M indítási animációval köszönt a nagy teljesítményű motorosok exkluzív körében. A négy képernyőváltozat egyike a memóriafunkciónak köszönhetően automatikusan megjelenik az indítás után. A versenypályára optimalizált M megjelenés: Az új váltólámpának köszönhetően a beállított fordulatszám elérésekor a teljes fordulatszámmérő villog.

+ További információk
154
kW (210 LE), 13.750 ford./percnél
280
km/h legmagasabb sebesség
199
kg DIN terheletlen súly (menetkészen, teljesen megtankolva)
7,2
másodperc alatti gyorsulás 0-ról 200 km/h-ra
Víz-/olajhűtéses, négyhengeres soros motor BMW ShiftCam technológiával

M Dominancia: a motor

A Hyper Roadsterekhez tökéletesített superbike motor: Az RR négyhengeres motorja a BMW ShiftCam technológiával 3,2 másodperc alatt kilő 0-ról 100 km/h-ra. Az M R 14 600 ford./perc maximális fordulatszámával egyértelműen a legerősebb Roadsterünk. 10 000 ford./perc értéktől így nagyobb forgatónyomatékot és gyorsulást érzel. Az M R áttételezése egy foggal több, mint az RR-é: 47 fog a 46 fog helyett másodlagos áttételben, és rövidebb áttétel a 4., 5. és 6. sebességfokozatban – a teljesítményorientált vezetéshez az országúton. A Pro váltóasszisztens emellett gyors fel- és visszakapcsolást tesz lehetővé. A titán kipufogódob telt hangja lenyűgözően kiemeli ezt.

+ További információk

M Vezetési élmény: a futómű

M Vezetési élmény: a futómű

Világos visszajelzés és lélegzetelállító célpontosság: a futómű szériafelszereltségként DDC-vel, valamint teljesen állítható rugós elemekkel, állítható kormánylengés-csillapítóval és túlmart kormányrögzítéssel rendelkezik. Az M R-hez ez az RR-ből a Dynamic Roadster igényeit szem előtt tartva készült. Az új ergonómia és kormány elsőkerék-orientált üléshelyzetet biztosítanak.

+ További információk

M Intelligencia: az asszisztensek

M Intelligencia: az asszisztensek

Dopping helyett: Csúcsteljesítmény a High End asszisztenseknek köszönhetően. A Rain, Road, Dynamic, Race és Race Pro menetprogramokkal összekapcsolt három gázkarakterisztika optimális kezelhetőséget biztosít. A vezetési módtól függően a DTC maximális biztonságot és maximális menetdinamikát biztosít. A Brake Slide Assist pedig segít Neked a kanyarokban a fékezési sodródás során.

+ További információk

Rebellis a Hyper Roadsterek között

Born in M Town

Fehér vagy fekete: Itt nincsenek szürke zónák. De attól függetlenül, hogy az alap M R-t vagy az M Competition csomaggal felszerelt változatot választod, mindig valódi M-et választasz – ez felismerhető az exkluzív színekről, aszimmetrikus színvilággal az elülső részen.

Lightwhite uni/M Motorsport

Világoskék, sötétkék, piros: itt nagy kontrasztban használják a Lightwhite uni-val. Klasszikus, és mégis progresszív. Könnyű, de mégis agresszív. Az extrovertált megjelenést alumínium kovácsolt kerekek teszik teljessé.

Blackstorm metallic/M Motorsport

Az M R az M Competition csomaggal a tiszta erőt és a dinamikát képviseli. Az erő színei: Blackstorm metallic az M színekkel kombinálva. Számos csomagelem teszi tökéletessé a nyers megjelenést.

3 év gondtalanul.

Motorozz tovább és tovább és tovább 3 év gyári jótállással!

Felár ellenében a jótállás meghosszabbítható 4 vagy 5 évre.

Tudj meg többet

M Statement: a dizájn

M Statement: a dizájn

Domináns elülső rész, agresszív hátsó rész: Az M R a legjobb formájában. Helyet foglalhatsz az M ülésen tökéletes magasságban, és megfoghatod a lézeres „BMW M 1000 R” felirattal ellátott, kiszélesített csőkormányt. A pillantásod a kormányvégtükrökre esik. Hang be, fény be: Az M logó látható a LED-fényszóróban. Jól tudod: Tiéd az utca.

+ További információk

Minőségi M Competition csomag

Minőségi M Competition csomag

Ennél többet nem is kívánhatsz. Exkluzív M karbon alkatrészek, például hátsó sárvédő és láncvédő, első sárvédő, üzemanyagsapka, légszűrőház Tape-pel, szélterelő, lánckerékburkolat, az M GPS Laptrigger engedélyező kódja, az M utascsomag és egy mart M vezetői lábtartó: Ez a motor felülmúlhatatlan. És semmi nem állíthatja meg: az M karbonkerekeknek köszönhetően 1,6 kg súlycsökkenéssel.

+ További információk

M egyediség: Egyedi tartozékok

Nagyobb versenypálya, nagyobb biztonság, több dizájn – több Belőled. Az M R-edhez az M Competition csomag mellett számos speciális felszerelés áll rendelkezésedre, pl. az M utasülés vagy a Sport szélvédő, valamint az M Performance Parts, például az M motorvédő és a 6 fokozatban állítható M lábtartó.

Tovább a testreszabáshoz

Teljesítmény a plexiben

spinner