A BMW R 18 Transcontinental

Az út legjobban öltözött ikonja

Az R 18 Transcontinental modellel garantált az exkluzív és luxus utazás. Az R 18 család tagjaként a BMW Motorrad hagyományait képviseli. Összetéveszthetetlen eleje a magas szélvédővel és a hatalmas boxermotorral kényelmes, erőteljes motorozást ígér. Az automatikus terhelés-kiegyenlítés a futóművet pontosan a motor terheléséhez igazítja. A testreszabási lehetőségekhez való kialakításának köszönhetően pontosan meghatározhatod vele, amit minden utad során kerestél eddig: Önmagadat. Klasszikus #Soulfuel.

A klipben a The Cadillac Three együttes és az új Heritage R 18 B és R 18 Transcontinental modellek láthatók.

Az R 18 Transcontinental dizájnja

Az utazás formál – például a jellemedet

Az R 18 Transcontinental úgy néz ki, mint ami csak úgy falja a kilométereket. A nagyméretű első kerék borítás és a jellegzetes első rész a két kiegészítő fényszóróval felvezeti az elegáns áramvonalat. A 24 literes tank, a szélterelők, a lábtartók és a háttámlával ellátott topcase teszi teljessé a motor letisztult megjelenését.

R 18 Transcontinental First Edition

A fekete (Blackstorm metallic) fényezés a fehér kettős vonalazással, a kontrasztos mart ezüstszürke kerekek és a számos krómozott bevonat, csak úgy, mint a hengerfejburkolat és a motorházfedél mind azt mutatja, hogy a stílus és a magabiztosság mindennél fontosabb.

Fekete (Blackstorm metallic)

Ez a fényezés kiemeli az R 18 Transcontinental elegáns karakterét. A Big Boxer és a parádés felszereltség azt sugallja, hogy itt egy erőbomba vár, amely mindenre készen áll.

Option 719 Galaxy Dust metallic/Titan Silver 2 metallic

A kilométerek elsuhannak, a táj megváltozik: akárcsak a motorod. A fény beesési szöge és a napfény függvényében a motorod lilától türkizkékig csillog – hatékonyan kombinálva a matt fekete Big Boxer blokkal.

Manhattan metallic matt

Nemes, mozgékony és energikus: ez a színvilág megmutatja azt a tiszta motorozási élményt, amellyel minden kilométert magad mögött hagysz. A láthatár itt egy nagy mosollyá válik.

Option 719 Mineral white metallic/Meteorit metallic

Egy útitárs, akit eleganciában aligha lehet túlszárnyalni. Ahol csak megjelenik, minden róla szól. Ragyogó fehér felületeivel és arany árnyalataival lenyűgöző hatást kelt, bármerre is jár.

Gravityblue metallic

Harmonikus, kiegyensúlyozott, vonzó: Színével géped magabiztosságot sugároz és mindig élen jár.

Kövesd a saját utadat!

Az R 18 Transcontinental mindenre fel van készülve. Úgy van kialakítva, hogy könnyedén személyre szabhasd elképzeléseidnek megfelelően. Az eredeti BMW Motorrad tartozékokkal még könnyebb valóra váltanod terveid. A Roland Sands Design segítségével létrehozott „Machined” és „2-Tone-Black” kollekciók, valamint a klasszikus „Option 719”, például az AERO design csomaggal, még tovább hangsúlyozzák a motorod luxusmegjelenését. Ezenkívül az R 18 Transcontinental tovább testreszabható és bővíthető elegáns és kényelmes túrafelszereléssel, például belső táskákkal.

+ További információk
Tovább a testreszabáshoz external-link-arrow-slim
Menet közbeni felvételek az R 18 Transcontinentalról.

Fedezd fel! A klasszikus elemektől a modern motorkerékpár-technológiáig – az R 18 Transcontinental mindent biztosít, amit elvársz tőle. Sőt, még többet is!

+ További információk
Erőtartalék
A Power Reserve mutató mint klasszikus kerek műszer.
Marshall Gold Series Stage 2
A Marshall márkájú beépített hangszóró.
Műszeregység
A vezérlőpult az analóg kerek műszereket és a TFT kijelzőt mutatja.
Active Cruise Control (ACC)
Az ACC-érzékelő, amely meghatározza a követési távolságot az előtte lévő járműtől.
Utasülés
Utasülés kényelmes háttámlával.
TFT-kijelző
Az R 18 Transcontinental TFT-kijelzője.
Első burkolat
Az R 18 Transcontinental elülső burkolata.
Védelem a szél ellen
Az R 18 B szélterelői.

Hallgasd meg az R 18 Transcontinental motorját!

Az erő a nyugalomban rejlik – és minden kilométerben

Már a motor beindításánál rájössz, miért viseli a Big Boxer nevet. Minden méteren érzed a hatalmas hengerűrtartalmat. 2.000 és 4.000 min-1 fordulatszám között legalább 150 Nm rendelkezésre álló forgatónyomatékkal gurulsz a boxermotorral. Az erős nyomaték és a természetes húzóerő garantálja a tiszta élvezetet hosszú távon – lazán, de soha nem unalmasan. A nyitott, fényes nikkelezett kardántengely pedig megmutatja, hogy mennyi történelmet pakoltunk az 1802 cm3-be. És most? Itt az idő, hogy megírd a saját történetedet!

+ További információk
1802
cm3-es hengerűrtartalom
740
mm-es ülésmagasság
158
Nm forgatónyomaték, 3.000 ford./percnél
24
literes tankméret (kb.)
Az 1802 köbcentis kéthengeres boxermotor vázlatos ábrázolása.

Kényelem és biztonság

Lazán és biztonságban fald a kilométereket!

Lazán és biztonságban fald a kilométereket!

Az R 18 B Transcontinentallal könnyedén magad mögött hagyhatod a kilométereket: A Dynamic Cruise Control (DCC) és a válaszható Active Cruise Control automatikusan szabályozza a sebességet és a követési távolságot a motor előtt haladó járműhöz képest. Ezen kívül három menetprogram, az ASC (kipörgésgátló) és az alapfelszereltséghez tartozó MSR fékerőnyomaték-szabályzó gondoskodik a még nagyobb biztonságról. A tolatósegéd, a Hill Start Control, valamint a doboz és a topcase központi zárja opcionálisan még nagyobb kényelmet nyújtanak.

+ További információk

3 év gond nélkül.

Motorozz tovább és tovább és tovább! Adunk neked egy évet ajándékba!

A BMW Motorrad új motorkerékpárokra már 3 év jótállást biztosít.

Részletek

További információ a #Soulfuel hashtagről

spinner