A BMW R 18 Transcontinental

Az út legjobban öltözött ikonja

Az R 18 Transcontinental modellel garantált az exkluzív és luxus utazás. Az R 18 család tagjaként a BMW Motorrad hagyományait képviseli. Összetéveszthetetlen eleje a magas szélvédővel és a hatalmas boxermotorral kényelmes, erőteljes motorozást ígér. Az automatikus terhelés-kiegyenlítés a futóművet pontosan a motor terheléséhez igazítja. A testreszabási lehetőségekhez való kialakításának köszönhetően pontosan meghatározhatod vele, amit minden utad során kerestél eddig: Önmagadat. Klasszikus #Soulfuel.

Az R 18 Transcontinental dizájnja

Az utazás formál – például a jellemedet

Az R 18 Transcontinental úgy néz ki, mint ami csak úgy falja a kilométereket. A nagyméretű első kerék borítás és a jellegzetes első rész a két kiegészítő fényszóróval felvezeti az elegáns áramvonalat. A 24 literes tank, a szélterelők, a lábtartók és a háttámlával ellátott topcase teszi teljessé a motor letisztult megjelenését.

R 18 Transcontinental First Edition

A fekete (Blackstorm metallic) fényezés a fehér kettős vonalazással, a kontrasztos mart ezüstszürke kerekek és a számos krómozott bevonat, csak úgy, mint a hengerfejburkolat és a motorházfedél mind azt mutatja, hogy a stílus és a magabiztosság mindennél fontosabb.

Fekete (Blackstorm metallic)

Ez a fényezés kiemeli az R 18 Transcontinental elegáns karakterét. A Big Boxer és a parádés felszereltség azt sugallja, hogy itt egy erőbomba vár, amely mindenre készen áll.

Manhattan metallic matt

Nemes, mozgékony és energikus: ez a színvilág megmutatja azt a tiszta motorozási élményt, amellyel minden kilométert magad mögött hagysz. A láthatár itt egy nagy mosollyá válik.

Option 719 Moonstone

A Mineralweiß metallic fényezés lenyűgöző megjelenést biztosít, bárhol is motorozz az R 18 Transcontinental gépeddel.

Gravityblue metallic

A Racingblue metallic/Blackstorm metallic fényezés harmonikus és vonzó sziluettet kölcsönöz a motorkerékpárnak.

Kövesd a saját utadat!

Az R 18 Transcontinental mindenre fel van készülve. Úgy van kialakítva, hogy könnyedén személyre szabhasd elképzeléseidnek megfelelően. Az eredeti BMW Motorrad tartozékokkal még könnyebb valóra váltanod terveid. A Roland Sands Design segítségével létrehozott „Machined” és „2-Tone-Black” kollekciók, valamint a klasszikus „Option 719”, például az AERO design csomaggal, még tovább hangsúlyozzák a motorod luxusmegjelenését. Ezenkívül az R 18 Transcontinental tovább testreszabható és bővíthető elegáns és kényelmes túrafelszereléssel, például belső táskákkal.

+ További információk
Tovább a testreszabáshoz external-link-arrow-slim

Fedezd fel! A klasszikus elemektől a modern motorkerékpár-technológiáig – az R 18 Transcontinental mindent biztosít, amit elvársz tőle. Sőt, még többet is!

+ További információk
Erőtartalék
A Power Reserve mutató mint klasszikus kerek műszer.
Marshall Gold Series Stage 2
A Marshall márkájú beépített hangszóró.
Műszeregység
A vezérlőpult az analóg kerek műszereket és a TFT kijelzőt mutatja.
Active Cruise Control (ACC)
Az ACC-érzékelő, amely meghatározza a követési távolságot az előtte lévő járműtől.
Utasülés
Utasülés kényelmes háttámlával.
TFT-kijelző
Az R 18 Transcontinental TFT-kijelzője.
Első burkolat
Az R 18 Transcontinental elülső burkolata.
Védelem a szél ellen
Az R 18 B szélterelői.

Hallgasd meg az R 18 Transcontinental motorját!

Az erő a nyugalomban rejlik – és minden kilométerben

Már a motor beindításánál rájössz, miért viseli a Big Boxer nevet. Minden méteren érzed a hatalmas hengerűrtartalmat. 2.000 és 4.000 min-1 fordulatszám között legalább 150 Nm rendelkezésre álló forgatónyomatékkal gurulsz a boxermotorral. Az erős nyomaték és a természetes húzóerő garantálja a tiszta élvezetet hosszú távon – lazán, de soha nem unalmasan. A nyitott, fényes nikkelezett kardántengely pedig megmutatja, hogy mennyi történelmet pakoltunk az 1802 cm3-be. És most? Itt az idő, hogy megírd a saját történetedet!

+ További információk
1802
cm3-es hengerűrtartalom
740
mm-es ülésmagasság
158
Nm forgatónyomaték, 3.000 ford./percnél
24
literes tankméret (kb.)
Az 1802 köbcentis kéthengeres boxermotor vázlatos ábrázolása.

Kényelem és biztonság

Lazán és biztonságban fald a kilométereket!

Lazán és biztonságban fald a kilométereket!

Az R 18 B Transcontinentallal könnyedén magad mögött hagyhatod a kilométereket: A Dynamic Cruise Control (DCC) és a válaszható Active Cruise Control automatikusan szabályozza a sebességet és a követési távolságot a motor előtt haladó járműhöz képest. Ezen kívül három menetprogram, az ASC (kipörgésgátló) és az alapfelszereltséghez tartozó MSR fékerőnyomaték-szabályzó gondoskodik a még nagyobb biztonságról. A tolatósegéd, a Hill Start Control, valamint a doboz és a topcase központi zárja opcionálisan még nagyobb kényelmet nyújtanak.

+ További információk

3 év gondtalanul.

Motorozz tovább és tovább és tovább 3 év gyári jótállással!

Felár ellenében a jótállás meghosszabbítható 4 vagy 5 évre. 

Részletek

További információ a #Soulfuel hashtagről

spinner