A BMW R 12

Éld meg egyéniségedet a túrákon

Nem kell Kaliforniáról álmodnod. Ez a laza cruiser motor házhoz hozza neked a fesztelenséget. Alacsony ülésmagassága valósággal csábít arra, hogy azonnal nyeregbe pattanj. A még ellazultabb utazáshoz talán megfelelő hangaláfestést is szeretnél. És azután: elmotorozhatsz a végtelen nyár irányába. Vagy ehelyett a boxermotor hangját hallgatva, erejét élvezve gurulhatsz a városban, vagy kanyaroghatsz az országúton is. Élvezd az egyedi #soulfuel érzést – az R 12 nyergében az élet szép.

Összetéveszthetetlenül eredeti

Nyugi a pörgés helyett

Az R 12 laza életérzést ad. Öltözködési kódex: Smart Casual. Stílus: Klasszikus. Az ikonikus formatervi elemek, például a kerek műszer félreismerhetetlenné teszik a gépet. A látványos alakvilágot elsősorban a tank, az ülés, az Airbox burkolat, valamint az első és a hátsó sárvédő határozza meg.

Blackstorm metallic

Paint it Blackstorm metallic: A fekete szín nagyvonalú használata a menő cruiser körvonalakat optimálisan juttatja érvényre.

Aventurinrot metallic

Kihangsúlyozza a retró jelleget: Az első és a hátsó kerékborítás, valamint a tank Aventurinrot metallic fényezése még klasszikusabbá teszi az R 12 kinézetét.

Option 719 Thorium

Aranyszínű ülésvarratok, aranyszínű kormány, Avus Silver metallic színvilág és élénk színű mart alkatrészek – ezzel a felszereltséggel már elsőre meglesz a kémia!

Azt érzed, amit látsz

Pont ilyen: mint egy ígéret. Eléri, hogy minden út során együtt élj vele: egyszerűen, szépen, lazán. A klasszikus, a far felé ereszkedő cruiseres körvonalat az egyes ülés, valamint a hátsó kerék nagyméretű burkolatának kombinációja adja ki. A korábbi „toaster” tankokra emlékeztető, csepp alakú acéltank mindebbe harmonikusan beleillik. A farrész az integrált irányjelző lámpákkal és hátsó helyzetjelzővel kompakt, hangulatos érzetet kelt. A lapos, hátradöntött megjelenést a 19“-es első és a 16“-os hátsó kerék teszi teljessé.

+ További információk

A BMW Motorrad lezser Cruiser motorja valósággal csábít az utazásra.

 ”
Ragyogj: Arany-fekete küllős kerekek
Opcionális arany-fekete küllős kerekek a BMW Motorrad R 12 modelljéhez
Műszaki jellemző: LED-es fényszóró
A BMW Motorrad R 12 modellje nappali menetfényes LED-fényszórókkal
Csábító: Extra alacsony ülés
A BMW Motorrad R 12 modelljének alacsony üléspozíciója
Csúcstechnológia a fedélzeten: A fékrendszer
A BMW Motorrad R 12 modelljének részben integrált fékrendszere
Dinamika és komfort: Pro váltóasszisztens
Komfortcsomag a BMW Motorrad R 12 modelljéhez, a Pro váltóasszisztenssel együtt
Nemes részlet: a krómozott vázplakett
A BMW Motorrad R 12 krómozott vázplakettje
Modern retró: a kerek műszer
A BMW Motorrad R 12 modelljének klasszikus kerek műszere
Erős szív: Boxermotor
A BMW Motorrad R 12 modelljének boxermotorja

Szabd testre!

Szabd testre!

Az egyedi ötletek alapjául a „gerinc” koncepció szolgál. A klasszikus csőrácsos váz, a laposan felfekvő rugóstag és az új Airbox maximális szabadságot hagy a tank-ülés zóna alakítására. Az egyedi alkatrészekkel, például a „drag” kormánnyal vagy az egyedi hátsó lezárással R 12-det például gyerekjáték markáns „bobber” stílussal felruházni.

+ További információk

Hadd szóljon

95
LE (70 kW)
227
kg Terheletlen súly, menetkészen, teljesen megtankolva
14
literes tank
754
mm ülésmagasság
Lég-/olajhűtéses kéthengeres négyütemű boxermotor

Rock and roll az országúton

A legendás hajtásrendszerrel, valamint a ROLL és ROCK menetüzemmódokkal lazáról bármikor dinamikusra veheted a figurát. A Custom Cruiser jelleghez optimalizált boxermotor már alacsony fordulaton is nagy nyomatékot és jó gyorsulást biztosít. A ROLL menetüzemmódot a kiegyensúlyozott cruiser-élményhez méreteztük. A ROCK menetüzemmód optimális stabilitás mellett felébreszti a vágyat a dinamikus kanyarvadászatra. Az R 12 különlegessége, hogy alapjáraton is kissé dinamikusabban mozog.

 

+ További információk

Minden kezdet könnyű – az R 12 A2 változata

Az R 12 egy A2 jogosítványhoz is alkalmas változatban, 35 kW (48 LE) teljesítménnyel is kapható. A gép így akkor is a Te oldaladon áll, ha A2 kategóriás jogosítványod van. Ennek köszönhetően már a kezdetektől élvezheted az R 12 nineT intuitív kezelhetőségét. További információkat itt találsz:

 

Hamisítatlan cruiser érzés

Csak lazán

Csak lazán

Olyan gondtalanul, ahogyan csak el lehet képzelni az utat. A kormány és a lábtartó speciális ergonómiája rendkívüli cruiser érzést biztosít, ellazult ülőhelyzet mellett. Az alacsony ülésmagasság csábító, és (újra)kezdőknek is tökéletes. További indokok, amik az ellazultság mellett szólnak: Az ABS Pro a lejtőszögtől függetlenül szabályozza a fékhatást, a DTC pedig tovább növeli a menetbiztonságot. Dőlj hátra, és élvezd az utazást.

 

+ További információk

A könnyedség szelleme

A könnyedség szelleme

Just get on. The R 12 will take you anywhere in comfort. Start without a key thanks to Keyless Ride. Use your smartphone for sat nav with the optional ConnectedRide Control, including mobile phone holder. Have everything displayed even more clearly on the optional Digital Display. Shift between gears without actuating the clutch with the shift assistant of the optional comfort package.

+ További információk

3 év gondtalanul.

Motorozz tovább és tovább és tovább 3 év gyári jótállással!

Felár ellenében a jótállás meghosszabbítható 4 vagy 5 évre. 

Tudj meg többet

Még több pozitívum a Heritage kedvelőinek

spinner