Megjegyzés: A motorkerékpárokat a jogszabályokban szereplő kötelező felszerelésekkel szállítjuk (pl.: sárga fényvisszaverők a villaszáron – Euro 4). A honlapon található képeken és videókban nem minden esetben láthatóak ezek a kötelező felszerelések.

A BMW C 400 GT.

A város új dimenziója.

Mi tesz egy várost érdekessé? Az emberek sokszínűsége? Az itt életre kelő trendek? A számtalan lehetőség? Igen, mindez együtt! Ennek felfedezéséhez már komoly erőnlét kell – valaki, aki a változatos városi léthez kapcsolódó hosszabb utakon is elkísér és kényelmet biztosít: a BMW C 400 GT. Vele a város kicsit jobban lüktet és a Te hatóköröd is megnő, ahogy a világgal fenntartott digitális kapcsolataid is. Hiszen ezzel a közepes méretű robogóval a városban ugyanolyan kényelmesen és agilisen tudsz mozogni, mint az agglomerációban. Fedezd fel a C 400 GT segítségével a városod új dimenzióit és fedezd fel azt a sok dolgot, ami a Te városodat érdekessé teszi.

A C 400 GT dizájnja

Válaszd ki a stílusod!

A C 400 GT robogód tükrözi a stílusod. Melyik szín emeli ki legjobban a személyiséged?

  */-->

  Fehér (Alpine White)

  A fehér a touring robogónak könnyed és agilis kinézetet kölcsönöz. Ez az időtlen szín optimálisan hangsúlyozza ki az egyedülálló dizájnt.

  */-->

  Szürke (Moonwalkgrey metallic)

  Erőteljes és dinamikus: a klasszikus szürke metál fényezés letisztult, sportos külsőt kölcsönöz.

  */-->

  Fekete (Blackstorm metallic)

  Fekete metálfényezéssel a robogó egyszerűnek és klasszikusnak hat.

  Akár 5 év gond nélkül.

  Motorozz tovább és tovább és tovább!

  A BMW Motorrad új motorkerékpárokra már 3 év jótállást biztosít, amely további 1 vagy 2 évvel meghosszabbítható.

  Részletek

  Progresszív, innovatív, tele érzelemmel.

  Be a városba! Vagy inkább: gyerünk szórakozni! Ezzel a közepes méretű, fürge robogóval meghódítod a várost és hosszabb túrákat is tehetsz az agglomerációban. Pontosan ezt közvetíti a C 400 GT dizájnja: az elegáns burkolati elemek sportos V-formája és a nagy szélvédő megvédenek a széltől és az időjárás viszontagságaitól, továbbá a városi kalandvágyról tanúskodnak. Ehhez hozzájárul az ergonomikus kialakítású ülés, amely kényelmes és magabiztos üléspozíciót biztosít – legyen szó egy rövid túráról vagy egy hosszabb kirándulásról. Különösen szembeötlő a LED-fénytechnológia: az ikonikus központi fényszóró az opcionálisan rendelhető nappali menetfénnyel, valamint a beépített első irányjelzővel már az első pillanattól kezdve együtt gondoskodnak a meggyőző megjelenésről. És ami elölről is jól néz ki, az hátulról is meggyőző: keskeny, progresszív és tele érzelemmel. A város így még több örömet szerez.

  + További információk

  Kapcsolatban a várossal – és az egész világgal.

  Kapcsolatban a várossal – és az egész világgal.

  Ilyen érzés a jövő: a BMW Motorrad Connectivity alkalmazással a C 400 GT robogódon ülve a hálózati összekapcsolódás valódi forradalmát élheted át. Ezzel a különleges felszereltséggel az okostelefonod és a robogód egy egységgé válnak. Ennek során a telefonod összekapcsolódik a szériafelszereltséghez tartozó TFT-kijelzővel és a kormányon található Multicontroller segítségével intuitív módon irányítható. A tárolórekeszbe épített dugalj gondoskodik arról, hogy az okostelefonod ugyanúgy telve legyen energiával, mint te. Legyen szó a kedvenc zenéidből álló válogatásról vagy a legjobb útvonalról keresztül a városon: az innovatív, kijelzőn látható fordulóról-fordulóra (turn-by-turn) navigációban megjelenő nyilak segítségével gyorsan és biztonságosan tudsz navigálni. Barátaiddal is folyamatosan kapcsolatban maradsz. A BMW Motorrad kommunikációs rendszerében a Multicontroller segítségével egészen egyszerűen eléred okostelefonod névjegyzékét és így útközben is tudsz telefonálni.

  Nézd meg a bemutató videóban a Connectivity használatát.

  + További információk

  Egyhengeres motor

  25
  kW (34 LE) 7500 ford./percnél
  212
  terheletlen súly, menetkészen, teljesen megtankolva
  775
  mm ülésmagasság (terheletlen)
  3,5
  liter fogyasztás 100 km-en WMTC szerint
  Egyhengeres motor (víz hűtés)

  Hatékonyság, amely örömet szerez.

  Hatékonyság, amely örömet szerez.

  Az új közepes méretű robogók számára olyan motorkoncepciót fejlesztettünk, amely ideális módon felel meg a városi forgalom különleges kívánalmainak. A C 400 GT esetén ez különösen érezhető: a hatásfok-optimalizált kialakításnak, a hatékony égésnek és a minimális súrlódási veszteségnek köszönhetően a fordulatszám alacsony tartományban marad. Ez nem csak alacsony fogyasztást, hanem nagyobb motorozási élvezetet is eredményez. Mindez természetesen az Euro 4 szabványnak megfelelő kibocsátási értékekkel. Minden út bizonyítani fogja, hogy a hatékonyság sok örömet tud szerezni.

  + További információk

  A C 400 GT LEGFONTOSABB JELLEMZŐI

  Nagyobb kényelem - több élmény.

  Nagyobb kényelem - több élmény.

  Nem elég a város? Több élményt szeretnél? Semmi gond, itt a C 400 GT. Fürgén visz el a legszűkebb utcákon, de nagyobb utak során is egyedülálló kényelemet bizonyít. Kitűnő menettulajdonságokat fogsz tapasztalni, rezgéstől mentesen és teljes stabilitással – legyen szó egyenes útszakaszokról vagy kanyargós utcácskákról. Az alapfelszereltséghez tartozó ABS és az ASC (automatikus kipörgésgátló) minden helyzetben gondoskodnak a biztonságról. A C 400 GT alapfelszereltségéhez tartozó Keyless Ride még nagyobb kényelmet biztosít.

  + További információk
  A legfontosabb jellemzők részletesen.
  • Kényelmesen véd a széltől és az időjárástól.

   A nagyfelületű burkolati elemek, valamint a magas és széles szélvédő optimális védelmet biztosít a szél és az időjárás ellen. A kormány helyzete, a speciális kialakítású ülés, valamint a láb laza helyzete az ergonómia tökéletes háromszögét kínálják, amely hosszabb utakon nagyon kényelmes.

  • Mindig kapcsolatban maradsz a világgal, még az utakon is.

    

   A C 400 GT a robogók kategóriájában innovatív világújdonságot kínál az extra felszereltségek között, ez a BMW Motorrad Connectivity. A nagy felbontású, 6,5” méretű, színes TFT-kijelző segítségével egyszerűen és biztonságosan tudja használni az okostelefon alkalmazásait, a telefonálást, a zenehallgatást vagy a navigációt, akár motorozás közben is.

  • Hatékonyan, erőteljesen, optimalizált fogyasztással.   A C 400 GT motorjának kialakítása tökéletesen megfelel a városi közlekedés követelményeinek, de az agglomerációs utakra is alkalmas: 350 köbcentiméteres lökettérfogatával és 7500 ford./percnél leadott 25 kW-os (34 LE) teljesítménye révén nem csak az ereje, hanem az alacsony fogyasztása is meggyőző.

  • LED – a láthatóan több biztonságért.   A következetesen LED-technológiával gyártott ikonikus központi fényszóró kiemeli a LED-es nappali menetfény (opcionális) különleges kialakítását és a tompított fény ill. a reflektor hatalmas fénykibocsátását. Az első irányjelzők a burkolatban, a hátsók a hátsó lámpatestben kerültek elhelyezésre.

  • Stabilitás és biztonság.


   Az ASC-nek (kipörgésgátló) köszönhetően az irányítás még kedvezőtlen útviszonyok közben is a kezedben marad. A kipörgésgátló megakadályozza a hátsó kerék kipörgését és gondoskodik róla, hogy az erő hatékonyan kerüljön továbbításra az útra, ezáltal jelentősen növelve a tényleges motorozási biztonságot.

  Tapasztald meg a C 400 GT hangját

  A BMW C 400 GT-vel megfelelően kifejezheted személyiségedet.

  A C 400 GT robogóval megmutathatod személyiséged. Kinézetéről Te döntesz az eredeti BMW Motorrad tartozékok és extrafelszerelések segítségével.

  Részletek

  C 400 GT kiegészítők

  Ruházat BMW Motorradtól.

  Ruházat és felszerelés, amely tökéletesen passzol a közepes méretű robogóhoz – szóval nyugodt lehetsz, mert a stílus és a funkcionalitás is tökéletesen rendben van

  Márkakereskedéshez
  Érdekességek.
  További Városi mobilitás modellek.