Új túramodelljeink stresszmentes megérkezést és kompromisszumok nélküli utazási élményt garantálnak - kényelmesen, dinamikusan és erőteljesen. Akár egyedül, akár kettesben, egynapos kiruccanásról vagy hosszabb túráról legyen szó: A legendás hathengeres motor szuverén vezetési élményt és tökéletes teljesítménytúrázást kínál a lezser tempótól a kanyargós szerpentineken át egészen a dinamikus vezetési élményig.

A műszerfal teljes mértékben a Te igényeidre van szabva. Nagyméretű, 10,25"-os, színes TFT-kijelzője a térképnavigáció területén új mércét állít fel. Az új 2.0-ás audiorendszer tökéletes hangzásról és új hangmélységekről gondoskodik. Az új teljes LED-s fényszórónak pedig minden funkciója a csúcstechnológiát képviseli.

+ További információk

Ez a négy motorkerékpár a BMW Motorrad túramotor mesterműve.

 ”

Timo Resch

A BMW Motorrad értékesítési és marketing alelnöke

A K 1600 GT és a K 1600 GTL

A K 1600 GT és a K 1600 GTL

A K 1600 GT és a K 1600 GTL modellek a kanyarokat és a kilométereket kényelmes élménnyé varázsolják - még az automatikus menethelyzet-kiegyenlítés is rendelkezésedre áll. Azonban egy apró csuklómozdulattal érezni fogod, hogy hasít a legendás hathengeres motor, és megtapasztalhatod a dinamikus teljesítménytúrák színtiszta élvezetét. A K 1600 GTL nagyfokú kényelmet biztosít és nagy felszereltséggel rendelkezik, és kifejezetten két személyes használatra terveztük.

+ További információk

Minden kényelmet és gyors vezetési élményt megkapsz, amit csak kívánsz.

 ”

Timo Resch

A BMW Motorrad értékesítési és marketing alelnöke

A K 1600 B és a K 1600 Grand America

A K 1600 B és a K 1600 Grand America

Lezser bagger stílus összetéveszthetetlen, hosszú flyline-nal. A két gép már ránézésre is pihentető gurulást ígér. De bármikor felébresztheted 180 Nm-re növelt forgatónyomaték szunnyadó erejét, hogy élvezd a hathengeres meghajtás kompromisszummentes teljesítményét. A K 1600 Grand America sokszínű felszereltségével nyűgöz le: Lábtartók, háttámlás topcase, két további doboz könyöklőként a kísérőd számára és a magas szélvédő gondoskodnak a páros utazás kényelméről.

+ További információk

Az Option 719 Midnight különkiadás

Az Option 719 Midnight különkiadás

Az Option 719 Midnight változatban a BMW K 1600 B és a BMW K 1600 Grand America a szó valódi értelmében egyedülállók. Karosszériaelemeiket kifinomult víztranszferes nyomtatási eljárással készítik el, ami most még egyedülállónak számít a motorkerékpár-sorozatgyártásban. A gondosan végrehajtott grafikai előkészületeknek, a kivitelezési precizitásnak és a tisztán kézi munkának köszönhetően minden motor igazi egyedi darab - egy kb. 340.000 csillagból álló galaxissal díszítve. Ehhez számos további különleges felszereltség társul, mint például a speciálisan kialakított ülés.

+ További információk

#Rideandshare - az utazás folytatódik

spinner