Legyen szó akár egy gyors oda-vissza útról vagy arról, hogy egyszerűen csak útnak indulnál valahová. A BMW C 400 GT és a BMW C 400 X a várost a versenypályáddá teszik. Választhatsz: dinamikusan, sportosan, vagy inkább elegánsan? Mindkettő stabil és rezgésmentes vezetést biztosít számodra – az új Ride by Wire-nek köszönhetően. Melyik illik hozzád?

+ További információk

Új városrészek felfedezése

Új városrészek felfedezése

Spontán a város másik végébe indulás vagy rendszeres ingázás: a C 400 X gyorsan és fürgén átvisz téged a sűrű forgalmon éppúgy, mint a szűk utcákon. Ez a robogó új oldaláról mutatja meg neked a városodat. Intuitív, határozott, agilis.

+ További információk

A hatókör kibővítése

A hatókör kibővítése

Kényelmes utak a városon keresztül vagy kirándulások a város határain túlra: ez a robogó magabiztosan elvisz téged a következő célpontodig, rezgésmentes és kényelmes utat biztosítva számodra. A lehetőségek határtalanok, az utat te határozod meg, és a meghajtást a C 400 GT biztosítja hozzá.

+ További információk

Útközben és mindenkor összeköttetésben

Útközben és mindenkor összeköttetésben

Az okostelefonod, a bukósisakod és a robogód: a BMW Connectivity egy egységbe kapcsolja ezeket. A nagy 6,5 collos TFT-kijelző minimális mértékű figyelemelvonás mellett maximális mennyiségű információt biztosít. A multi-controller segítségével intuitív módon irányíthatsz: válthatsz a zeneszámok között, felhívhatod útközben a barátaidat, vagy elvitetheted magad a robogóddal következő célpontig a Turn-by-Turn nyílnavigáció segítségével – mindig #PluggedToLife.

+ További információk

A város mobilitás jövője

A BMW Motorrad Definition CE 04

Fedezed fel, hogyan viszi tovább a BMW Motorrad Definition CE 04 a városi mobilitásról alkotott jövőképünket.

Tovább a Definition CE 04-hez
spinner