A motorozás egy ezer arcú életstílus: a közösségi élménytől a teljesen személyre szabott stílusodon át egészen a felfedezés színtiszta vágyáig. Annak érdekében, hogy a BMW Motorradot teljes körűen élvezhesd, olyan ruházatot kínálunk, amely tökéletesen illik a szenvedélyedhez. Bármerre is járj, bárhogy legyél is úton. Motorosok alkották motorosoknak. Így új kollekciónkban olyan összeállításokat is megtalálsz, amelyek nemcsak funkcionálisak, de jól is néznek ki -  és neked is megnyerő külsőt kölcsönöznek.

+ További információk

Rengeteg nagyszerű új termékünk van, de néhány klasszikus darabunk is megújult.

 ”

Markus Pfister

A BMW Motorrad Gear & Garment igazgatója

Érezd a várost pulzusát. Pontosan úgy, ahogy te szeretnéd. A munkába menet és a pihentető vacsora felé vezető úton is. Ruháinkkal nem csak modern vagy, többet is tudsz: az okos funkciók és láthatatlan biztonsági technológia könnyű anyagokkal és abszolút kényelmes viselettel párosulnak - a nagyvárosi vezetés egyedülálló élményéért.

+ További információk

Heritage és Vintage: A lezser, régi idők még nem tűntek el. Senki nem tudja ezt jobban mint te - és természetesen mi: Mert a motoros felszerelésünk a legkiválóbb anyagminőséget és a tiszta kivitelezést ötvözi a tiszta mestermunkával. De emellett semmiképpen sem mondunk le a biztonságról, inkább gondoskodunk róla, hogy a stílusod teljes mértékben ki tudd élni.

+ További információk

A nap végén az út csak annyira kényelmes, mint a felszerelés, amiben úton vagy: Ezt több mint 40 évnyi tapasztalatunkból tudjuk. Ezért túraruházatunk esetében maximálisan ügyelünk a minőségre és biztonságra, az átgondolt kényelemre és a praktikus funkciókra. Hogy minden egyes kilométert élvezhess bármilyen szélben és időjárásban.

+ További információk

A sportos kihívásoktól a kompromisszumok nélküli kalandvágyig: Egy kicsivel mindig átléped a saját határaid és horizontot? Szívesen elkísérünk. Felszerelésünkkel mindig maximális védelemben érezheted magad, élvezheted a maximális mozgásszabadságot, és felfedezheted a világot bármilyen időjárási viszonyok között.

+ További információk

A szezon összeállításaihoz

Kapd fel a motorosszerkót és pattanj a motorra

A várakozás a legszebb öröm - persze csak a vezetés élménye mögött. Itt már most megtalálod a 2022-es szezon összes összeállítását és felszereltségét. Ne maradj le, és nézz be hozzánk!

A BMW Motorrad motoros felszereléshez
spinner