Megjegyzés: A motorkerékpárokat a jogszabályokban szereplő kötelező felszerelésekkel szállítjuk (pl.: sárga fényvisszaverők a villaszáron – Euro 4). A honlapon található képeken és videókban nem minden esetben láthatóak ezek a kötelező felszerelések.
Kíváncsivá tettünk? Regisztrálj most és tudj meg többet!

A BMW CE 02

Kerekedj fel

Ideje felkelni! Újabb nap vár arra, hogy elkezdd. A mai nap azonban más lesz. Nem csak azért kelsz fel, hogy a saját dolgodat végezd. Azért kelsz fel, hogy valami nagyot alakíts. Mit kell tenned ezért? Fel kell ülnöd egy új járműre, amely egy új valóságba röpít. Néhány másodperc alatt. Teljesen elektromos. Szűk sikátorokon és széles utcákon. A városon keresztül, amely a szívedhez nőtt. És érzed, hogy: #PluggedToLife vagy miközben a CE 02-esen forradalmasítod a mobilitást, mi több, az egész világot. És közben jól is nézel ki.

Ideje indulni

Ugorj fel

A CE 02-est bárki könnyen vezetheti. Az 50 cm3-es mopedekhez hasonlóan, AM kategóriás jogosítvánnyal már 14 éves kortól vezetheted. Személygépkocsi vagy A1 kategóriás jogosítvánnyal is felszállhatsz rá.

Lépj be a játszóteredre

A CE 02-es rendhagyó. Vidám elemek teszik optikailag vonzóvá – így néz ki a vezetés öröme. Hangos kinézet, ugyanakkor mozgásában halk. Forradalmi. Ikonikus. A környezettudatosság lehet stílusos.

Fedezd fel a várost

Elektromos roller? E moped? E robogó? Nem! Az eParkourer az új Urban Mobility ikonja. Egy parkour futóhoz hasonlóan mozog a városban. Gyorsan, fürgén, kreatívan. És meghódítja egy szempillantás alatt.

„ 

Alakítsd a napod. Fedezd fel a várost.

 ”

Egy új generáció dizájnja

Végtelen ötletek

Te a napod alakítod, az eParkourer a környezetet. Ahol csak felbukkantok, feltűnést keltetek. A progresszív stílus üzeni: Ugrásra készen álltok új cél meghódítására. Ideje indulni.

Cosmic black uni

Fekete, vakmerő – bevállalod. Sorozatgyártásban a Cosmic black egyszínű fényezésű CE 02-es és az ülés is egyszínű fekete. A gránitszürke metálfényezés modern kontrasztokat képez, a Tape dizájn frissítően hat.

Cosmic black uni 2

A Highline-csomaggal a CE 02-es még extrovertáltabb: exkluzív Cosmic black uni 2 fényezéssel, 3 színű üléssel, és 22 Tape-pel, felni Tape-készlettel. Az arany színű villa tovább emeli a vonzerejét.

Egy utcai műalkotás

A hosszú, mélyen elhelyezkedő ülés mintha csak lebegne az ikonikus tárcsás kerekek felett. A feltűnő sziluett azonnal felismerhető. Azok, akik valami exkluzívabbat szeretnének, dönthetnek az opcionális Highline-csomag mellett. A kifejezőbb dizájn mellett ez magában foglalja a nagymértékben integrált SP Connect okostelefon-tartót is. A további harmadik vezetési üzemmód felgyorsítja a pulzust, a fűtött markolatok nagyobb vezetési kényelmet biztosítanak a menetszélben. A 11 kW-os változatban a rendkívül nagy teljesítményű 1500 wattos gyorstöltő készülékkel gyorsabban szállhatsz újból nyeregbe. A backend Connectivity pedig megkönnyíti a mindennapjaidat.

+ További információk

Ugorj fel és robogj

Ugorj fel és robogj

A CE 02-esen minden a könnyen kezelhetőség és a vezetés maximális örömének jegyében lett kialakítva. A Keyless Ride-dal csak felugrasz, és máris indulhatsz is. A könnyű 120 kg-os súlyával minden mindig kéznél van. A gyakorlatilag karbantartásmentes szíjhajtással gazdaságosan közlekedhetsz. Az eParkourer a technika, a kényelem és a Connectivity terén kínált számos újdonságával messzemenően támogat a következő célpontod elérésében.

+ További információk

Highend felszereltség

Nagymértékben integrált okostelefon-tartó SP Connect technológiával
A BMW Motorrad CE 02 eParkourer nagymértékben integrált, dizájnos okostelefon-tartója
Tökéletesen összehangolt vezetési üzemmódok
A CE 02 eParkourer 3 különböző vezetési élményt biztosító SURF, FLOW és FLASH üzemmódja
Stílusos Pro ülés
A BMW Motorrad CE 02 eParkourer Highline ülése
A legújabb LED-fénytechnológia
A BMW Motorrad CE 02 eParkourer LED-es fényei
Elektromos hátrameneti fokozat
A BMW Motorrad CE 02 eParkourer elektromos hátrameneti fokozata
Ikonikus hátsó lengőkar
A BMW Motorrad CE 02 eParkourer hátsó lengőkarja
Okos Connectivity funkciók
A BMW Motorrad CE 02 eParkourer kezelőgombjai a kormányon
3,5" mikro TFT-kijelző
A BMW Motorrad CE 02 eParkourer TFT-kijelzője
„ 

Egy új generáció ultimatív közlekedési eszköze.

 ”

Eljött a szórakozás ideje

A kormányon található gombokkal választhatsz a különböző vezetési élményt nyújtó üzemmódok között, és meghatározod a saját motoros élményedet. A SURF a nyugodt gurulást és a ráérős vezetést jelenti. Válaszd a FLOW-t, ha a forgalommal optimálisan összehangolva szeretnél haladni. A Highline-csomaggal elérhető egy harmadik üzemmód: a FLASH. A név maga a program: A katapultszerű indulással és a maximális energia-visszanyeréssel a lámpánál minden indulásnál te lehetsz az első, sportosan vezethetsz és elsőként érhetsz a löncsre.

+ További információk

3 év gondtalanul.

Motorozz tovább és tovább és tovább 3 év gyári jótállással!

Felár ellenében a jótállás meghosszabbítható 4 vagy 5 évre. 

Részletek

Késő éjszakáig kitartó energia

11
kW (15 PS) maximális teljesítmény
90
km hatótávolság a WMTC szerint (legalább)
3,0
mp alatt 0-ról 50 km/h-ra
100
perc 20%-ról 80%-ra gyorstöltő készülékkel (Highline-csomag vagy speciális felszerelés 11 kW) maximális töltőáram esetén
Léghűtéses szinkrongép

A pihenőidő töltési idő

A pihenőidő töltési idő

Pontosan tudod, mikor kell kikapcsolnod, hogy feltöltődj energiával. Tökéletes alkalom, hogy ezalatt feltöltsd a CE 02-est. Mint az okostelefont, a CE 02-est is feltöltheted a háztartási csatlakozóaljzatra csatlakoztatva. A 4 kW-os változatot 1 óra 25 perc alatt töltöd fel 20%-ról 80%-ra. Az opcionális gyorstöltő készülékkel a 11 kW-os változatnak ehhez 1 óra 40 percre van szüksége. Teljesen feltöltve a 11 kW-os változat akár 90 kilométert is képes elmenni, a 4 kW-os modell pedig 50 kilométert, ami több mint elégséges a célod elérésére.

+ További információk

Stílusosabb. Szabadabb. Fokozott sokoldalúság.

Stílusosabb. Szabadabb. Fokozott sokoldalúság.

Az eParkourer illeszkedik az életstílusodhoz. Még feltűnőbbet és még stílusosabbat szeretnél? Vagy inkább több szabadságot szeretnél, és tökéletesen felszerelve szeretnél lemenni a tóhoz? Vagy a lehető legtöbbet szeretnél úton lenni, és szükséged van arra, hogy a CE 02-es védett legyen az időjárás viszontagságaival szemben és egyben praktikus is legyen? Nézd meg a CE 02-es testreszabási lehetőségeit.

+ További információk

Maradj összeköttetésben

Ne maradj le semmiről

Tartsuk a kapcsolatot e-mailben. Iratkozz fel az eParkourer hírleveleire, és kövesd figyelemmel hogy miként száguldozik az izgalmas városban.

Iratkozz fel most external-link-arrow-slim

Maradj #PluggedToLife

spinner