A BMW R 12 nineT

Legyen az utca a saját színpadod

Színpadra lép az R 12 nineT! Ezzel a feltűnő roadsterrel garantáltan sikeresen léphetsz színre! Karakter: Közvetlen. Dizájn: Kifejező. A fejlesztés során gyakorlatilag minden csavar megújult. A forradalmian új koncepciójú váz ideálisan testre szabhatóvá teszi ezt a motort. Bátran kiegészítheted tehát a motorodat, így igazán a sajátoddá válhat. Az R 12 nineT segítségével kifejezésre juttathatod magad az úton. Ünnepeld a #soulfuel érzést, ahogy csak te tudod!

Tiéd az utca

A stílus mestere

Az R 12 NineT akárhol tűnik fel, mindenütt automatikusan a középpontba kerül. Az aranyszínű fordított villa, a sok alumínium elem, a két kerek műszer, valamint minden egyéb részlet is a felejthetetlen megjelenést támogatja.

Blackstorm metallic

Első sárvédő, Airbox burkolat, ülés: A fekete szín mindenütt felbukkan, és különösen menő kinézetet kölcsönöz az R 12 nineT-nek. Az alumínium látványoptikás fekete tank izgalmasan árnyalja a képet.

San Remo Green metallic

A San Remo Green metallic szín kiemeli az R 12 nineT nosztalgikus kinézetét, és két lábbal a földön álló karaktert biztosít a motornak. Az alumínium látványoptikás elemek izgalmas kontrasztot adnak.

Option 719 Aluminium

Tökéletesen passzol a színpadra: A tank és a púp szálcsiszolt és átlátszó lakkal bevont alumíniumból van. A piros keret illik az Airbox burkolat piros szalagjaihoz. Az Option 719 mart alumínium elemei hangsúlyozzák a látványos fellépést.

Nem igazodik semmilyen trendhez. Maga teremti meg a trendet.

Az R 12 nineT nem utánoz senkit, hanem saját maga a stílusikon. Már messziről felismerhető autentikus kinézetéről és összetéveszthetetlen roadsteres vonalvezetéséről. Közelről pedig láthatóvá válnak az ikonikus részletek, például a kerek műszerek, a krómozott kipufogókönyökök, az alumínium tank és a kifejező, tömlő nélküli bicolor kerekek. Szállj fel, és tedd az utat a Te fellépésed színpadává! Az utazást a kétutas kipufogórendszer összetéveszthetetlen hangja festi alá.

+ További információk

Maradj hű magadhoz, de sose állj meg! Ez a motor megmutatja, milyen lehet a sikeres evolúció.

 ”

Edgar Heinrich

A BMW Motorrad vezető formatervezője

A legfeltűnőbb jellemzők: Alumínium felületek
A BMW Motorrad R 12 NineT modellje szálcsiszolt alumínium felületekkel
Nemes kinézet: fekete küllős kerekek
Az opcionális fekete küllős kerekek a BMW Motorrad R 12 NineT modelljének nemes kinézetet kölcsönöznek
Ikonikus hajtás: Boxermotor
Kollázs a BMW Motorrad R 12 nineT modelljének ikonikus boxermotorja
Megadja az alaphangot: a kipufogódob
A BMW Motorrad R 12 nineT modelljének kétjáratú kipufogódobja
Lezseren útra készen a komfort csomaggal
Opcionális komfortcsomag Pro váltóasszisztenssel a BMW Motorrad R 12 nineT motorjához
Modern felszereltség: digitális kijelzővel
A BMW Motorrad R 12 nineT modelljének opcionális digitális kijelzője
Utánafordulnak az emberek: a fordított villa
A BMW Motorrad R nineT modelljének állítható fordított villája
Okosság: ConnectedRide Control
ConnectedRide Control és okostelefon-tartó a BMW Motorrad R 12 nineT modelljéhez

Szabd a saját ízlésedre

Szabd a saját ízlésedre

Alapkivitelben: maximális testreszabhatóság. A kreativitás szárnyalását a motor gerince teszi lehetővé: a klasszikus csőrácsos váz, a laposan felfekvő rugóstag és a teljesen átdolgozott motorperiféria ugyanis optimálisan támogatja a testre szabást. A moduláris koncepciót mintha csak az olyan egyéniségeknek találták volna ki, amilyen Te is vagy. Vidd ki ötleteidet az utcára!

 

+ További információk

Egyedi menetélmény – számokban

109
LE (80 kW)
220
kg Terheletlen súly, menetkészen, teljesen megtankolva
16
literes tank
795
mm ülésmagasság, szériafelszereltségben
Lég-/olajhűtéses kéthengeres négyütemű boxermotor

Mindörökké boxer!

Sok mindent átdolgoztunk, de a boxer maradt – és, ahogy szokásos, már az első másodperctől fogva garantálja a libabőrt! Utánozhatatlan teljesítménye már évtizedek óta lenyűgözi a rajongókat. A három menetüzemmódnak köszönhetően mindig a helyzettől és a hangulattól függően adja az érzést. A RAIN üzemmódban a gázreakció óvatosabb, a kipörgésgátló előbb avatkozik be. A ROAD üzemmódot a mindennapokra és a felüdítő országúti közlekedésre optimalizáltuk. A DYNAMIC üzemmódban a boxermotor teljes potenciálja kihasználható, és a vezetés öröme a maximálisra csavarható fel. A motor csúszási nyomatékának dinamikus szabályozása mindenkor maximális menetstabilitást biztosít.

 

+ További információk

Minden kezdet könnyű – az F 12 nineT A2 változata

Az R 12 nineT egy A2 jogosítványhoz is alkalmas változatban, 35 kW (48 LE) teljesítménnyel is kapható. A gép így akkor is a Te oldaladon áll, ha A2 kategóriás jogosítványod van. Ennek köszönhetően már a kezdetektől élvezheted az R 12 nineT intuitív kezelhetőségét. További információkat itt találsz:

Készen áll arra, hogy megrengesse az utcát

Helyet ad élményeidnek

Helyet ad élményeidnek

Gondtalan, ugyanakkor dinamikus közlekedés: ezt nyújtja a tipikus roadster ergonómia, valamint a felszereltségi elemek, pl. az ABS Pro és a DTC. A klasszikus formájú tank és a kompakt arányok jó testhelyzetet formáznak meg, az átdolgozott kormány- és lábtámasz-pozíciók pedig javítják a dinamikus menetergonómiát. Az osztott ülésen ketten is utazhattok, az opcionális együléses változaton pedig egyedül közlekedhetsz nagy kényelemben.

 

+ További információk

Kényelem, kompromisszumok nélkül

Kényelem, kompromisszumok nélkül

Nagyok az igényeid? Ez a roadster kielégíti őket! A Keyless Ride rendszernek hála csak felülsz és elindulsz. Az opcionális ConnectedRide Control funkció megléte esetén okostelefonodat a mobiltartóba helyezve és motoroddal összekötve minden út könnyebb lehet. Az opcionális komfortcsomag még kényelmesebbé teszi az utazást a Pro váltóasszisztenssel és a fűtött kormánymarkolattal.

 

+ További információk

3 év gondtalanul.

Motorozz tovább és tovább és tovább 3 év gyári jótállással!

Felár ellenében a jótállás meghosszabbítható 4 vagy 5 évre. 

Tudj meg többet

Még több #soulfuel

spinner