2023 R 12 nineT

Hamarosan elérhető

A BMW R 12 nineT

A legendák tovább élnek

Egy R nineT? De ha felszállsz, mindjárt érzed: Valami megváltozott. Készen állsz, hogy felrázd az utat – minden eddiginél jobban. Készen állsz a testreszabásra? Mi az, hogy! A boxermotor hangja változatlan: libabőr már az első másodperctől. A retró karakter az oldalakon még jobban látszik. Ehhez jönnek az ikonikus dizájn-csúcsfelszereltségek – a Retro Roadsteren minden kerek. We proudly present: R 12 nineT.

Izgalmasan hangzik? 2023 őszén mindent meg fogsz tudni az R 12 nineT-ről.

Több retró, több egyediség, egy nagyobb rész belőled.

Az ikonikus boxermotor még zökkenőmentesebben illeszkedik a gépbe. Mély hangzását az ismert kétcsöves kipufogórendszeren keresztül adja ki. A kerek műszerek és a klasszikus fényszóró kihangsúlyozzák a retró karaktert. Az R 12 nineT színtiszta #SoulFuel. A moduláris felépítés: tökéletesen alkalmas a testreszabásra. Az új Option 719 felszereltséggel pedig megvalósíthatod a vízióidat.

+ További információk

Ez az e-mail történelmet ír

Ez az e-mail történelmet ír

Szeretnél többet megtudni az R 12 nineT-ről? Érdekel, mikor lesz elérhető a kereskedődnél? Akkor kérd a Retro Roadstert az e-mail postafiókodból: Iratkozz fel a hírlevélre, és legyél naprakész. Ez a történet éppen most kezdődött. Maradj velünk, és tudd meg, hogy folytatódik a történet!

+ További információk

Hű marad magához, és soha nem ragad le. Ez a motor megmutatja, hogyan is nézhet ki a sikeres egyedfejlődés.

 ”

Még több Heritage

spinner