A BMW M 1000 XR

Irányításra született

Ez a világ legkönnyebb és legerősebb sorozatgyártású crossover motorja. Ennyi, és nem kevesebb. Ez ízig-vérig M motor. Maximális teljesítményre szabva – esetünkben a hosszú távú teljesítményre. Emiatt hívják M XR-nek. Vagy ahogy mi nevezzük: MaXimizeR. Mivel ez a gép mindenben a maximumot hozza: vezetési élményben, kitartásban és az adrenalinszintben, amikor csak akarod. Nagy távolságok megtétele során is nyugodtan és magabiztosan figyelhetsz magadra. Mert tudod, hogy bármikor lehagyhatsz bárkit. #NeverStopChallenging

Maximum a felszereltség terén

Tökéletes kezdés: az M indítási animáció
TFT-kijelző a BMW Motorrad M 1000 XR motorjának M indítási animációjával
Karbon alkatrészek: nagyobb teljesítmény könnyedén
Karbon alkatrészek az BMW Motorrad M 1000 XR motorjának M Competition csomagjában
Elejétől a végéig teljesítményre tervezve
A BMW Motorrad M 1000 XR motorjának keskeny hátsó része és mart alkatrészei
Nagy teljesítményű és direkt: az erőforrás
A BMW Motorrad M 1000 XR modelljének ShiftCam erőforrása
Ami uralhatóvá teszi a teljesítményt: M fék
A BMW Motorrad M 1000 XR motorkerékpárjának M féke
Szabályozott erő: az M belső szárnyakkal
A BMW Motorrad M 1000 XR motorjának belső szárnyai
Csak előre: az igazán sportos elülső rész
A BMW Motorrad M 1000 XR motorjának sportos elülső része
Fokozott kezelhetőség: M Carbon kerekek
A BMW Motorrad M 1000 XR motorjának opcionális M Carbon kerekei

Born on the Racetrack

Azonnal érezni fogod: Az M XR motor magában hordozza az M DNS-t. Megtestesíti mindazt, amit a világ legerősebb betűje képvisel: Vezetés, magabiztosság és játékos dominancia egy csuklómozdulattal. Az M betű első osztályú kivitelezést ígér, kiváló anyagokkal és funkciókkal. Egy M-es motor vezetéséhez kimagasló vezetési készségek kellenek. Az M egyesíti a motorsport varázsát a gyorsítósávra jellemző életmóddal. A harmadik M modell teszi teljessé négyhengeres családunk.

+ További információk

Maximális exkluzivitás

Maximális exkluzivitás

Nem csak látszatra M. Az M XR motoron mindenhol találhatók M alkatrészek. Az M indítási animáció már induláskor, a kijelzőre pillantva elvezet a M sport világába. Míg az M sportülés lehetővé teszi a fáradtság nélküli vezetést, addig az M belső szárnyak által létrehozott leszorítóerő az útra tapasztja a motort. Az M fék pedig pontosan ellenőrizhetővé teszi a teljesítményt.

+ További információk
147
kW (201 LE), 14 600 ford./percnél
275
Maximális sebesség, km/h
223
DIN szerinti üres tömeg, kg (menetkészen, teljesen megtankolva)
7,2
másodperc alatti gyorsulás 0-ról 200 km/h-ra
Víz-/olajhűtéses, négyhengeres soros motor BMW ShiftCam technológiával

M + XR = hosszútávú teljesítmény

M + XR = hosszútávú teljesítmény

A tipikus M teljesítmény és az XR-re jellemző kényelmes hosszútávú vezethetőség páratlan ötvözete egy különleges vezetési élményben. Nem akarsz majd leszállni a motorról, köszönhetően a királyi kényelmű ergonómiájának, illetve a Pro és RACE vezetési módoknak. Tényleg minden benne van, és nem csak felszereltségében. Sportos, túrázós és kétszemélyes képességeivel az M XR igazán sokoldalú. Tömege az M Competition csomaggal még tovább csökkenthető, hogy a lehető legdinamikusabban közlekedhess az utadon.

 

+ További információk

Ez a motor egyesíti magában mindazt, amire a pályán kívül vágyom: olyan hihetetlen a teljesítménye, hogy az ember nem akar róla leszállni.

 ”

Peter Hickman

Angol motorversenyző

The Sound of M

Nyers erő a kezedben

Nyers erő a kezedben

Ülj fel rá és legyél biztos benne: Az M XR motor több mint 275 km/h sebességgel tud repíteni. 0-ról 100-ra 3,2 másodperc alatt, 200-ra 7,4 másodperc alatt gyorsul. Az RR típus XR-hez igazított BMW ShiftCam négyhengeres erőforrása több mint 201 lóerő (147 kW) teljesítménnyel akár 14 600 ford./perc maximális fordulatszám mellett. 4-es, 5-ös és 6-os fokozatban rövidebb áttételű sportváltóval és egy rövidebb második áttétellel az M XR-t a teljesítményorientált hosszú távú motorozáshoz optimalizáltuk. Ezzel bármikor átveheted a vezetést, amikor csak kedved tartja. 

+ További információk

Egy igazi bajnok kisugárzása

Összetéveszthetetlenül M

A teljesítménynek három színe van: világoskék, sötétkék, piros. A jellegzetes M színösszeállítás adja az M XR motor összetéveszthetetlen megjelenését. Ha egyszer kivételesen megáll, nemcsak a színeiben, hanem számos részletében is azonnal látszik a motorsport szeretete.

Lightwhite uni/M Motorsport

A Lightwhite uni színű és M csíkokkal ellátott széria-motorkerékpárt az erős kontrasztok jellemzik. Mint minden M motort, az M XR típust is az szériafelszereltségben kék színű M fékekről lehet felismerni.

Blackstorm metallic/M Motorsport

Az opcionális M Competiton csomaggal egy még agresszívabb Blackstorm metallic színben kapható M csíkozással, és ezt a hatást az M Carbon kerekek tovább erősítik.

Az összes dolog mértéke

Az összes dolog mértéke

A tökéletesség a részletek összessége. Egy millimétert sem bíztunk a véletlenre. A kidolgozott M fényezéssel és olyan exkluzív alkatrészekkel, mint a mart M kuplungkar és M fékkar, a formaterv mércét állít fel a sportosság terén. A rövidebb, sötétített sport szélvédő is azt jelzi: ez a motor az M versenysport kovácsműhelyéből származik.

+ További információk

Leadership par excellence

Készen állsz? Ülj fel rá, indítsd el a motort és merülj el az M világában. Mögötted a karcsú, teljesítményorientált hátsó rész rövid rendszámtáblatartóval. Azután jó sokáig semmi. Te vezetsz. Hallod a meredek állású Akrapovič Slip-on hátsó kipufogódobból érkező hangot. Utasod is átélheti a teljes M élményt, hála az utasülés kontúrjának, a keskeny kapaszkodóknak és az utaslábtartó konzolnak.

 

+ További információk

Van még tovább is

Ha szereted a kihívásokat, az opcionálisan rendelhető M Competition csomagot neked találtuk ki. A csomagban található M Carbon kerekek és a sokféle M Carbon alkatrész amellett, hogy igazán sportos megjelenést kölcsönöznek a motorodnak, mindössze 220 kg-ra csökkentik a tömegét, miközben maximalizálják a dinamikáját és a kezelhetőségét. Az M GPS Laptrigger segítségével célirányosan dolgozhatsz a legjobb időd megdöntésén.

+ További információk

3 év gondtalanul.

Motorozz tovább és tovább és tovább 3 év gyári jótállással!

Felár ellenében a jótállás meghosszabbítható 4 vagy 5 évre.

Tudj meg többet

Tedd egyedivé M motorod

Saját elképzeléseid vannak? Itt meg tudod valósítani. Magasabb ambícióid vannak? Itt kiélheted őket. Mindegy, hogy versenypályákra vagy túrázáshoz való képességből szeretnél többet: A különleges kivitelek és az eredeti BMW Motorrad tartozékok között mindent megtalálsz, amitől az M XR-ed álmaid motorja lesz.

A testreszabáshoz

Kézen állsz a további kihívásokra?

spinner