2024 M 1000 XR

Hamarosan kapható

A BMW M 1000 XR

Born to lead

Az M család új tagja. Az M XR modell az M DNS-ének két alapelemét, a maximális teljesítményt az exkluzivitással ötvözi. Fölényes dominancia egy csuklómozdulattal. Aki vezeti, annak semmit sem kell bizonyítania. Vezető pozíció: nem kötelező, de bármikor lehetséges. Nem csak a versenypályán, hanem hosszú utakon is. Tipikus XR: arra született, hogy falja a kilométereket. Készen áll a piaci szegmens legerősebb és legkönnyebb motorjára?

2023 őszén minden megtudhatsz a sorozatgyártású M XR modellről. És már ma mindent megtudhatsz az aktuális prototípusról.

Az M Power és az XR Performance találkozása

Az M Power és az XR Performance találkozása

Sok karbon, M fékek, M belső szárnyak Race Pro vezetési módok: az M XR a teljes M élményt nyújtja. Mindössze 223 kg-os tömegével – amely az opcionális M Competition csomaggal még könnyebbé tehető – ez egy igazán könnyűsúlyú motor. Kiváló ergonómiájával végtelen utazásokra való – ahogy egy igazi XR-hez illik. Az RR modell XR-hez igazított BMW ShiftCam négyhengeres erőforrása több, mint 200 lóerő (147 kW) teljesítménnyel akár 280 km/h sebességre is képes gyorsítani a motort, ha adrenalinlöketre vágysz.

+ További információk

Adrenalinlöket, amikor akarod

Adrenalinlöket, amikor akarod

Szeretnél többet megtudni az M XR modellről? Érdekel, mikor lesz elérhető a te márkakereskedődnél? Értesülj a legújabb hírekről az e-mail fiókodban és légy naprakész, mert alig néhány hét múlva ez az új bajnok meghódítja az utcákat, és legyűri az első kihívásokat. Légy kész az indulásra!

+ További információk

Ez a motor egyesíti magában mindazt, amire a pályán kívül vágyom: olyan hihetetlen a teljesítménye, hogy az ember nem akar róla leszállni.

 ”

Peter Hickman

Angol motoros

Még jobb teljesítmény

spinner