M Pro Race Comp ruha

Kiemelkedő teljesítmény igazi versenyzőknek

A pulzusod felgyorsul. A szemed előtt csőlátáshoz hasonlóan már csak a cél lebeg. Az M Pro Race Comp ruha pedig második bőrként simul a testedre. Arra terveztük, hogy kimagasló teljesítményt nyújthass a versenypályán. Az M Motorsport színei mutatják, mire is képes. Az átgondolt részletek és hightech anyagok biztonságot nyújtanak Neked. Mindemellett kényelmes és áramvonalas is. Nem a tömegízléshez igazodik: ugyanis Te magad alakíthatod ki egyedi stílusát.

Biztonságban elért csúcsteljesítmény

A BMW Motorrad M Pro Race Comp ruháját, valamint a versenyzőknek szánt, átgondolt biztonsági felszereltségeket bemutató videó.

+ További információk

Mesterművünk a Te rekordidődért született

Az M Pro Race Comp minden részletét arra terveztük, hogy védjen Téged és növelje a teljesítményedet. Azonban csak a személyre szabási lehetőségek kiaknázásával teheted ezt az egyrészes ruhát összetéveszthetetlen, egyedi saját darabbá – olyanná, amelyet még a csapattársaid is felismernek. A Made-to-Measure révén számtalan konfigurációs lehetőség érhető el számodra: a méretektől és az anyagoktól kezdve a színeken és a logókon át egészen a neved rányomatásáig.

+ További információk

Hogyan fest saját M Pro Race Comp ruhád?

Hozd létre saját, személyre szabott versenyruhádat a konfigurátorban, és kérj közvetlenül egyéni ajánlatot.

Konfiguráld most external-link-arrow-slim

Tedd teljessé a szerelésedet

spinner