MÉG NINCS BMW ID* AZONOSÍTÓD ?

* A BMW ID egy központi fiók, melyben az összes BMW és MINI márkához tartozó ajánlatot megtalálod.

My BMW Motorrad

REGISZTRÁLJ MOST ÉS VÁGJ BELE!

A My BMW Motorrad segítségével digitális garázst hozhatsz létre a motorjaid számára. Ez az oldal áttekintést ad az aktuális és a régi gépeidről, sőt az álommotorodról is. A portálunkon ráadásul online tudod igénybe venni a szolgáltatásainkat és funkcióinkat.

A SAJÁT GARÁZSOD.

A SAJÁT GARÁZSOD.

ITT MINDEN A MOTORJAIDRÓL SZÓL.

Itt teljesen olajozottan kaphatsz meg minden információt a BMW motorodról a műszaki adatokról kezdve az üzemeltetési útmutatóig. A konfigurátorunkban összerakott álommotorodat is megtalálod itt, amelyet akár tovább is tudsz tervezni. És mi a helyzet a más gyártótól származó motorjaimmal? Természetesen ők is helyet kapnak itt. 

+ További információk

A BMW MOTORRAD PARTNERED.

A BMW MOTORRAD PARTNERED.

HOZZÁFÉRÉS SZEMÉLYES SZOLGÁLTATÁSOKHOZ.

Használj közvetlen drótot a szervízpartneredhez. A digitális garázsodban álló összes BMW motorodhoz gyorsan és egyszerűen kínál megfelelő szervízszolgáltatást. Vagy mit szólnál egy tesztvezetéshez az álommotorodon? A BMW Motorrad segítségével ez is könnyen és kényelmesen elintézhető.

+ További információk

A SAJÁT FIÓKOD.

A SAJÁT FIÓKOD.

MINDEN EGY HELYEN.

A My BMW Motorrad fiókkal saját személyes BMW ID azonosítót kapsz. A BMW ID egy központi fiók, melyben az összes BMW és MINI márkához tartozó ajánlatot megtalálod. Ha saját BMW ID-val rendelkezel, azonnal be tudsz jelentkezni és a My BMW Motorrad valamennyi előnyét élvezheted. Jó szórakozást!

+ További információk

A My BMW Motorraddal minden motorod, minden információ és az összes aktuális adat elérhető egy helyen.

 ”

REGISZTRÁLJ MOST ÉS VÁGJ BELE!

REGISZTRÁLJ MOST ÉS VÁGJ BELE!

A teljesen saját ügyfélportálod csak egy kis gurulásnyira van. Regisztrálj rögtön és fedezd fel a My BMW Motorrad minden előnyét és funkcióját.

+ További információk
spinner