100 éve mindent megteszünk azért, hogy ötleteinket eljuttassuk az utcára, megdöntsük a rekordokat, új terepeket fedezzünk fel, és mindig szembeszálljunk a status quo-val. Az évforduló két új fénypontja az egyenként 1923 darabra korlátozott BMW R 18 100 Years és a BMW R nineT 100 Years. Az érdem nem csak a miénk, hanem az exkluzív Paint-on-Chrome technológiáé is. Csatlakozz hozzánk és ünnepeljük együtt a „Make Life a Ride Spirit” 100 évét!

+ További információk
„ 

#SoulFuel a legexkluzívabb formájában: az R 18 100 Years.

A BMW R 18 100 Years 

A BMW R 18 mindig is egy ikon volt és az is marad. Számos jellemzője, például a boxermotor vagy az összetéveszthetetlen cseppformájú tartály kiemelt helyet követel magának a motorozás történelmében. A BMW R 18 100 Years már megjelenésében is egy kultikus motor. Az Edition modell a már jól ismert alkatrészeket tartalmazza sok-sok krómmal – egy igazi rajongói modell. Az „1 of 1.923” felirattal ellátott 100 éves embléma nyomatékosítja az exkluzív megjelenést.

+ További információk

Fedezd fel mindkét Edition modellt 

Egy Roadster saját egyéniséggel: az R nineT 100 Years.

 ”

A BMW R nineT 100 Years 

A BMW R nineT 100 Years láthatóan megtestesíti a történelmünket, és közben mindvégig korszerű marad. A BMW Motorrad Heritage világának alapítójaként már kultikus státuszba lépett. Ez a motor maga a megélt egyediség. Az Edition modell különleges jellemzői: az alapfelszereltséghez tartozó fekete Option 719 mart alkatrészek a domináns, kiváló minőségű megjelenés érdekében. Igazi mestermű – amely a tartályon található exkluzív 100 éves emblémáról ismerhető fel.

+ További információk

Az évforduló fénypontjai 

spinner