Lorem Ipsum

„A Nemzetközi GS Trophy társalapítójaként és a Nemzetközi GS Trophy eddigi versenyeinek követőjeként elmondhatom: Ez a motorkerékpár tökéletesen fel van szerelve Albániához és számos más kalandhoz is.”

 ”

Christian Pingitzer

Manager Product Offer Strategy

A motorkerékpár vízen való áthajtás közben és a stoplis profil közeli felvétele az iszapágyban
A gép részletes felvételei, mint pl. a motorvédő, valamint az első lámpa védőüvege és a gép profilból

A BMW R 1250 GS-sel, a Nemzetközi GS Trophy 2022-es modelljével már szinte készen is állsz a 2022-es Nemzetközi GS Trophy-ra. A „GS Trophy” rallye-ülést nemesacél csomagtartósínnel látták el, és kemény offroad bevetésekre tervezték. Emellett a fekete keresztküllős kerekek a magasfényű, nemesacél küllőkkel nemcsak lenyűgözően néznek ki, hanem a durva stoplis gumiabroncsnak köszönhetően terepre is kiválóan megfelelnek.

+ További információk

A 2022-es Nemzetközi GS Trophy motorosai: A kétrészes GS Karakum GTX öltözet a több rétegnek köszönhetően melegebb és hidegebb éghajlaton való használatra is megfelelő. Nagy légáteresztő képességgel rendelkező anyaga a legnagyobb igényeket is kielégíti és maximálisan sportos vezetésmódot tesz lehetővé. Hiszen csak az tud maximális teljesítményt nyújtani, és csak az tudja a kihívásokat élvezni, akit a ruházat jól véd és akinek az útközben kényelmes viseletet nyújt.

+ További információk
A BMW Motorrad kollekcióhoz external-link-arrow-slim

Még több felfedeznivaló

spinner