Izgalmas változatosság kalandvágyók, felfedezők és rajongók számára: GS családunk három új taggal bővült. Akár egy hétvégi kirándulást tervezel a legközelebbi barátaiddal, akár a vidéket vagy az egész világot szeretnéd meghódítani - ezekkel a modellekkel minden ajtó nyitva áll előtted. Ismerd meg, melyikük illik legjobban hozzád és az elképzeléseidhez és tudj meg minden fontos részletet.

+ További információk
„ 

Hungry for more adventure

 ”

A BMW F 800 GS

A BMW F 800 GS

Az új BMW F 800 GS mindig melletted áll, bármit is hozzon az út. Erőteljes új motorjával és számos fejlesztésével a rövidebb és a hosszabb kalandokhoz egyaránt tökéletes. Csomagolj, fogd a barátaidat és tapasztald meg testközelből a #SpiritOfGS élményt.

+ További információk

A BMW F 900 GS

A BMW F 900 GS

A mindennapokból a terepre: A BMW F 900 GS tökéletes motorkerékpár mindazoknak, akik keresik a kihívásokat. Sziklákon és kavicsokon át, szélben és vízen keresztül, mély árkokba és magas hegyekbe - ez az enduro motor tökéletes társ az páratlan élményekhez.

+ További információk

A BMW F 900 GS Adventure

A BMW F 900 GS Adventure

Készen állsz a kalandra? A BMW F 900 GS Adventure bármikor! Elkísér téged a Föld körül, különböző éghajlati övezeteken, nagy hegyeken és völgyeken át. Élj át izgalmas túrákat a szükséges kényelem feláldozása nélkül. Mindegy, hogy egyedül vagy kettesben, rövid sprintre vagy hosszabb útra.

+ További információk

Több #spiritofgs

spinner