A motorozás életérzés – ha minket kérdezel, szerintünk a legszebb! Biztosítjuk számodra a motorodhoz tökéletesen illő – motorosok által motorosok számára kifejlesztett – ruházatot, hogy tetőtől talpig eltölthessen a BMW Motorrad nyújtotta élmény. 2021-es motorosfelszerelésünkben is biztonságot szolgáló intelligens funkciókkal ellátott menő szereléseket találhatsz. Szeretnél egy kis ízelítőt? Rajta hát!

+ További információk

Nemcsak technikai szempontból kiemelkedő motorosruházatot kell készíteni, hanem olyat, ami jól is néz ki – a motoron ülve és arról leszállva egyaránt.

 ”

Andy Dukes

Tiéd a város. Hogy ez így is maradjon, stílusos ruházatot biztosítunk Neked, amely szembe tud nézni a nagyváros állította kihívásokkal, és még ennél is többre képes. A modern dizájn okos funkciókkal és láthatatlan biztonsági technológiával párosul. Ezek egyetlen célt szolgálnak: a határtalan nagyvárosi vezetési élményt.

+ További információk

Menekülj el a hétköznapok elől – de a komfortzónádtól ne. Kényelmes úti ruházatunkkal mindig készen állhatsz a kalandokra. High-tech anyagaink és 40 éves tapasztalatunk gondoskodik arról, hogy mindeközben a lehető legnagyobb biztonságban legyél, mégis abszolút rugalmas maradhass. Indulhatunk a következő útra!

+ További információk

Tisztelgés a régi, fesztelen idők előtt – modern értelmezésben, fényesre polírozva. Motorosfelszerelésünkkel egyediségre törekedhetsz anélkül, hogy lemondanál a biztonságról. Hódítsd meg stílusoddal az utakat!

+ További információk

A világ a Te játszótered. Sehol egy út közel s távol? Semmi probléma, hiszen ahol akarat van, ott nem kell út. Fedezd fel az ismeretlent úgy, hogy közben mindig minden támogatást megkapsz ehhez! Élvezd a maximális mozgásszabadságot, miközben az időjárási körülményektől függetlenül mindig biztonságban vagy. Kezdődhet a kaland!

+ További információk

Aktuális kollekciónk

spinner