A szenvedélyedet a motorodon éled meg. Gondoskodunk arról, hogy ne csak a legnagyobb védelemben legyen részed, de nagyszerűen is nézz ki. Mindegy, hogy a Heritage motorodon csodálod a naplementét, a túramotoroddal minden kanyart kiélvezel egy végtelen szerpentinen, az enduródon dacolsz sárral és porral a semmi közepén, a versenypályán körről-körre javítod a futamidőd, vagy épp az elektromos robogódon meghódítod a nagyvárost – a BMW Motorrad vezetői felszerelés minden igényedhez igazodik.

+ További információk

Biztonság, kényelem és stílus: A Riders Gear kollekciót a motorosok magas igényeire terveztük.

 ”

A Heritage Lifestyle legfontosabb jellemzői

Lélek és Szenvedély: Ami téged arra késztet, hogy egy Heritage klasszikust vezess, megmutatkozik a Heritage kollekció megtervezésében. A stílus itt épp olyan fontos, mint a funkció. Erre a legjobb példa a RoadCrafted 100 Years farmerdzseki. A vintage megjelenést a biztonsággal ötvözi a kopásálló farmerszövetnek és az NP-Flex protektoroknak hála. A farmer- vagy bőrdzsekit és -nadrágot, a Grand Racer sisakot vagy a PureShifter csizmát viselve Neked és a motorodnak egységes, klasszikus és menő megjelenében lesz része.

+ További információk

Különlegességek a túráidhoz

A túramotoroknál rendkívül fontos  a maximális utazási kényelem. Ezt a kényelmet nyújtja a kollekciónk is, például a 3D-re formázott arcpárnákkal ellátott Xomo Carbon sport integrálsisak. Ahhoz, hogy a lehető leggyakrabban el tudj menni túrázni, szinte bármilyen időjárási viszonyhoz találsz itt cuccokat: az erős bőrből készült Gotthard GTX csizmától a gallérba integrált símaszkkal ellátott Moreno GTX dzsekiig vagy a a melegebb napokon hordható Aravis AIR dzsekiig, amely nagy hálóbetétekkel rendelkezik a légáramlás és a mozgásszabadság érdekében.

+ További információk

Különleges felszerelés a következő kalandodhoz

Szeretnéd feszegetni a határaidat a terepen? Ez a kollekció neked készült. Úgy alakítottuk ki, hogy legalább annyira szívós legyen, mint Te. A GS Puna GTX dzsekit például az esésnek kitett helyeken kerámiarészecskéket tartalmazó PU-bevonatokkal erősítettük meg. A hozzáillő nadrághoz hasonlóan természetesen vízálló és légáteresztő. A kollekció további darabjai, például a dzsekik, nadrágok, sisakok vagy a VentureGrip csizmák is tökéletesen alkalmasak terepre.

+ További információk

Az erő és a teljesítmény legfontosabb jellemzői

Ha ezredmásodpercekről van szó, minden részlet számít. A sportkollekciónk is odafigyel azokra a részletekre, amelyek segítik az egyre jobb futamidők elérését. A rendkívül ütés- és kopásálló marha nappabőrből készült Hotlap dzseki és Hotlap nadrág protektorai ellenére is optimális mozgásszabadságot biztosít. Az M színű Sidepod Air dzseki nemcsak nagyon sportos viselet, de melegben is optimális védelmet nyújt. Az M Pro Race sisak maximalizálja az aeroteljesítményt, és döntő szerepet játszhat a győzelmedben.

+ További információk

A városi életstílus fénypontjai

A robogóddal meghódítod a nagyvárost, mindig menetkész vagy és közben tökéletes összeköttetést élvezel. Ez a kollekció neked készült. Nem úgy néz ki, mint a klasszikus motoros ruhák, de ugyanolyan jó védelmet biztosítanak. A beépített sarok- és bokavédővel rendelkező stílusos Seoul GTX edzőcipőtől az NP-Flex-3D protektorokkal ellátott Singapore cipzáros pulcsin át a Brussels vagy a Tokyo Connect GTX dzsekiig. A Tokyo Connect GTX dzseki két legfontosabb jellemzője: a beépített fényvezető és az ujjakon elhelyezett érintőpanel Connectivity funkciókkal.

+ További információk

Tökéletesen illik hozzád

Fedezd fel a BMW Motorrad legújabb vezetői felszerelését.

A vezetői felszereléshez
spinner