Mindegy, hogy motorodba számtalan kilométert teszel, távoli tájakat fedezel fel, lazán cirkálsz az országúton, elmerülsz a városokban, vagy akár a versenypályán próbálgatod a határaidat: motoros felszerelésed minden esetben igen erősen befolyásolja a menetélményedet. A BMW Motorrad Riders Gear kollekciója teljesíti a biztonsággal és a kényelemmel szemben támasztott szigorú követelményeinket. A felszerelés igényes anyagainak és kiválóan illeszkedő formájának köszönhetően valósággal szabványteremtő. Emellett azonban tervezőink az új színvilággal a kinézet terén is ismét erősen a gázra léptek.

+ További információk

SPÓROLJ AKÁR 190 000 FT-OT*

Fedezd fel legújabb motoros ruházat kollekciónkat és élj az akár 190 000 Ft-os* kedvezmény lehetőségével. Válaszd ki kedvenc ruhadarabodat és motorozz stílusosan – akár lezserül motoroznál vidéki utakon, akár a világ meghódítására vágysz, vagy a városi dzsungelben közlekednél kényelmesen, vagy a versenypályák királya lennél. Ne feledd: minél többet vásárolsz, annál többet spórolsz. Állj készen a stílusos motorozásra! 

  • *A kedvezmények az alábbiak (a vásárlás végösszege számít):
  • 380 000 Ft feletti vásárlás esetén 59 000 Ft, 
  • 590 000 Ft feletti vásárlás esetén 95 000 Ft,
  • 760 000 Ft feletti vásárlás esetén 152 000 Ft,
  • 950 000 Ft feletti vásárlás esetén 190 000 Ft.

*Az ajánlat 2024. március 1. és április 30. között, kizárólag az adott BMW Motorrad márkakereskedőnél raktárkészleten lévő termékekre vonatkozik. Az ajánlat az akcióban résztvevő BMW Motorrad márkakereskedőknél érvényes.

+ További információk

Motorosok fejlesztették motorosoknak: A BMW Motorrad Riders Gear kollekciója egyesíti a biztonságot, a kényelmet és a stílusosságot.

 ”

Kiemelt elemek a Street Style kínálatából

Városban legszívesebben robogóddal vagy elektromos eParkourer-eddel közlekedsz. Ezekkel gyorsan, fürgén és rugalmasan juthatsz el egyik kedvenc helyedről a másikra. Felszereléseink ebben tökéletes támogatást nyújtanak. Egyaránt láthatóvá tesznek téged és járművedet is a városi forgalomban. A #PluggedToLife kollekció kiemelt elemeihez tartoznak a Tokyo Connect Gore-Tex és a Singapore dzsekik, a csípő- és térdprotektoros London nadrág, valamint a szuperkönnyű Seoul tornacipők és.

+ További információk

Kiemelt elemek kényelmes túrázáshoz

Téged is vonz a messzeség varázsa: ez a kollekció így vagy úgy, de mindig megadja, hogy még hosszú utakon is jól érezd magad, és egyáltalán ne kívánkozz le a túramotorodról. Az anyagkeverék a varázsszó az optimális védelemhez, a kényelmes illeszkedéshez és a mozgásszabadsághoz. A kellő helyen vízállóak, a kellő helyen légáteresztőek, ahol pedig arra van szükség, ott rugalmasak. A #RideAndShare kollekció kiemelt elemeihez tartozik többek között a System 7 Carbon Evo sisak, az Aravis Air dzseki és nadrág, valamint a vízálló Gerlos nadrág.

 

+ További információk

Kiemelt elemek a nagy kalandhoz

Meredek dombok, laza hordalék és futóhomok – a terepen egy pillanat alatt fordulhatnak kényelmetlenre a dolgok. Emiatt teszünk meg mindent azért, hogy kalandozás közben minden szempontból jól érezd magad a felszerelésedben. A #SpiritOfGS kollekciót pontosan arra tervezték, hogy az enduróddal mostoha terepre is elmerészkedhess. A kiemelt elemek közé tartozik többek között a GS Rallye Gore-Tex és GS Puna Gore-Tex dzseki és nadrág, az eséskor veszélyeztetett helyeken elhelyezett megerősítésekkel, valamint a GS Competition csizma, ami még nehezített terepen sem adja fel – épp úgy, ahogy te.

 

+ További információk

Kiemelt elemek igényes teljesítményre

Performance motoroddal valószínűleg mindig épp a következő kihívást keresed. Az ezredmásodpercek vadászatához mindent milliméteres pontossággal kell kiszámítani. Felszerelésed maximális mozgásszabadságot enged, egyúttal a lehető legnagyobb fokú védelmet nyújtja. A #NeverStopChallenging kollekciót pontosan erre tervezték. A kiemelt elemekhez tartozik a M Pro Race integrál sisak, valamint a sztreccs bőrbetétekkel és protektorokkal ellátott Downforce dzseki.

 

+ További információk

Kiemelt elemek a Heritage karakterhez

Heritage motorodban minden bizonnyal az egyedi, nosztalgikus kinézetét szereted a legjobban. Ahhoz, hogy Te is olyan remekül nézz ki, mint a motorod, hozzáillő felszerelést fejlesztettünk ki a #Soulfuel rajongók számára. Ennek része például a Mitte dzseki és a Treptow Gore-Tex csizma is, ami minden körülmények között remek megjelenést kölcsönöz számodra. A klasszikus, ugyanakkor menő stílus mellett a kollekció minden darabja megfelel a motorkerékpáros használat legszigorúbb követelményeinek is.

 

+ További információk

A BMW Motorrad Riders Gear 2024-es kollekciója

Fedezd fel a BMW Motorrad motoros felszereléseinek teljes családját.

A motoros felszerelésekhez
spinner