Elegáns izomkolosszus.

A BMW Motorrad bemutatja a Concept 101 túramotort.

A végtelen országút, a szabadság érzése és a teljes függetlenség által ösztönözve a BMW Motorrad tervezői csapat egy teljesen új túramotor, a Concept 101 ötletével állt elő: egy elegáns, exkluzív, extrovertált és tiszta teljesítménnyel jellemezhető motorról van szó.

Megfelelő váz.

Megfelelő váz.

A nyílt utcák szellemének üldözése közben a BMW Motorrad megalkotott egy erős, az érzésekre ható és rendkívül exkluzív hathengeres modellt, amellyel minden motorozás egyedi és felejthetetlen élményt jelent. Az elbűvölő motorkoncepció világpremierjére az exkluzív Concorso d’Eleganza Villa d’Este versenyen kerül sor, amely a világ egyik legjelentősebb, a régi autók és motorok népszerűsítését célzó eseménye az olaszországi Comói-tónál.

+ További információk

Csiszolt alumínium, karbon- és sötét fából készült alkalmazások.

Csiszolt alumínium, karbon- és sötét fából készült alkalmazások.

A BMW Concept 101 egy bagger interpretációja. Ez az exkluzív egyedi motorstílus különösen népszerű az USA-ban. Hosszúkás, csepp alakú karosszériája szemet gyönyörködtető. A letisztult vonalak és a gondosan modellezett felületek sportmotor karaktert kölcsönöznek – már a puszta látványa is egyedi vezetési élményt ígér. A csiszolt alumínium és karbon bevonatú ezüstözött felületek között található sötétfa-részletek exkluzív és meleg karakterről gondoskodnak. Edgar Heinrich vezető tervező, az amerikai Don Cammorata, valamint Roland Sands felelős a tervezésért.

+ További információk

A nyers erő hajtja.

A nyers erő hajtja.

A BMW Concept 101 az erő megtestesítője. Az 1649 köbcentis lökettérfogattal rendelkező erős hathengeres konstrukció hatalmas nyomatékról gondoskodik, és a motort a megszokottnál nagyobb lóerővel hajtja az aszfalton. Nemcsak a jármű teljesítménye, hanem esztétikája is magával ragadó. Új mércék meghatározása az anyag és a tervezési minőség tekintetében. Újraértelmezik a motorokra korábban alkalmazott kiváló minőség és exkluzivitás korlátait.

+ További információk

További történetek, amelyek érdekelhetnek.

Megfelelő motorok.

spinner