A város a lábaidnál hever.

A BMW Motorrad Concept Link új, összekapcsolt útvonalakon közlekedik.

Nagyváros. Vég nélküli városi kanyonok, amelyek között minden kanyarban valami újat lehet felfedezni. Ugyanakkor igény is van a mozgásra, a szabadságra, és az egyik helyről a másikra való gyors eljutás lehetőségére. A BMW Motorrad a Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2017 eseményen lerántja a leplet a Concept Linkről. Ez a járműkoncepció a holnap városi mobilitásának kihívásait a digitalizált világ lehetőségeivel igyekszik ötvözni.  

Ha az autók és motorok esztétikájáról, eleganciájáról és időtlen dizájnjáról van szó, a Concorso d’Eleganza Villa d’Este az első állomás. 1929 óta évente egyszer az olasz Cernobbio városa a járműbarátok Mekkájává változik, kiváló és előretekintő dizájnjával kápráztatva el mindenkit. A történelem a jelennel és a jövővel találkozik, ami nem ritkán valami egészen különleges dolgot eredményez: ihlet száll a levegőben, amikor az el nem feledett klasszikusok virítanak a legújabb járműkoncepciók mellett. A BMW Motorrad Concept Link egy ilyen járműkoncepció. Olyan koncepció, amely bizonyítja: a vezető, a jármű és a környezet összekapcsolása teljesen új vezetési élményt indukál.  

+ További információk

A városi mobilitás új értelmezése.

A városi mobilitás új értelmezése.

Ha városi környezetben mozogsz, egy dolgot mindenképpen szem előtt kell tartanod: mindenkor tarts fenn kapcsolatot. A barátaiddal, a munkatársaiddal, az okostelefonoddal vagy a várossal. A BMW Motorrad Concept Link ezen kapcsolatok logikus folytatása: az elektromos hajtásnak, a nulla kibocsátásnak és a teljes kapcsolatnak köszönhetően a járműkoncepció nemcsak egy egyszerű közlekedési eszköz, hanem kommunikációs csatorna is. Ennélfogva a BMW Motorrad Concept Link egyesíti a digitális és az analóg világ előnyeit. És emiatt  a városi mobilitás új korszakának képzeletbeli szimbólumává válik.  

+ További információk
A BMW Motorrad Concept Link időtlen, letisztult stílusa révén több, mint egy tanulmány: egy új korszak szimbóluma. ”

Edgar Heinrich, a BMW Motorrad vezető tervezője

A metropoliszhoz tervezve.

A metropoliszhoz tervezve.

Ha magabiztosan, nyugodtan és valamihez kapcsolódva kívánsz átjutni a városon, olyan járműre van szükséged, amelyet ehhez a terephez terveztek. A BMW Motorrad Concept Link egy két keréken járó vízió, amely a városi mobilitás jövőjét jelképezi. Ennélfogva a vezető mobilitási követelményei kerülnek előtérbe. Ez a dizájnnal kezdődik: a fenéklemezre telepített lapos energiatároló berendezés és a hátsó keréken elhelyezett kompakt meghajtás képezik az alapját a BMW Motorrad Concept Link modern, letisztult és dinamikus sziluettjének. A testreszabás sokrétű lehetőségei – az üléstől a színezett oldallemezeken át egészen a különféle szélvédőkig – minden vezető egyedi személyiségét kiemelik.  

+ További információk

Az ember, a jármű és a környezet összekapcsolódása.

A városban hozzá vagy szokva, hogy mobilis vagy és kapcsolódsz valamihez. És ezt a kapcsolódást az utazás során is elvárod. Nos, itt jön képbe a BMW Motorrad Concept Link. A képzeletbeli koncepciós tanulmány a vezető korábbi mobilis élő környezetét új lehetőségekkel egészíti ki: a jármű összekapcsolható a naptárral, felhívva a figyelmet a következő úti célra, és ezáltal a leggyorsabb és legfestőibb útvonalat tudja javasolni, sőt, kérésre zenét is szolgáltat. A koncepció egy lépéssel továbbmegy: intelligens megoldással még a vezető ruházata is hozzákapcsolható a járműhöz. A ruhaujjra gyakorolt kis nyomás például elegendő ahhoz, hogy bezáruljon a csomagtér tolóajtaja. A BMW Motorrad Concept Link révén a városi mobilitás teljesen új értelmezést nyer: intelligens, integrált és tökéletesen ösztönös.  

+ További információk
A Concept Link rendkívül gördülékenyen kapcsolja össze az analóg és a digitális világot. Lehetővé teszi, hogy a felhasználó mindig kapcsolódjon valamihez, és új mobilitási élményt szolgáltat a jövőre vonatkoztatva. ”

Timo Resch, a BMW Motorrad értékesítési és marketing részlegének alelnöke

Járműkoncepció az alapokra fókuszálva.

Ha egy nagyvárosi dzsungelt szeretnél megvalósítani, soha ne veszítsd el a rálátásodat. Koncentrálj a városra és arra, hogyan jutsz át rajta. Gondolj arra, hogyan találod meg a rendkívüli dolgokat, és hogyan érsz minél gyorsabban az úti célodhoz. És itt jön képbe a BMW Motorrad Concept Link: a sebesség, a navigáció és az akkumulátor állapota megjelenik a szélvédőn, miközben egy érintőfunkcióval ellátott nagyméretű panel minden információt elárul az információs szórakoztatásról (infotainment), a kapcsolódásról és az útvonaltervezésről. A vezető és a jármű közötti még hatékonyabb testreszabási és kapcsolódási lehetőségek megteremtése érdekében egyedileg programozható gyorsbillentyűk állnak rendelkezésre a kormányon, érintőfunkcióval.  

+ További információk

Amikor az álomból valóság lesz.

Amikor az álomból valóság lesz.

Pillanatnyilag a BMW Motorrad Concept Link csak egy prototípus. Azt mutatja, hogy a BMW Motorraddal mi lenne az utazás végcélja. Az összekapcsolt megoldások a kapcsolódást, a kényelmet és nem utolsó sorban a biztonságot jelképezik. A BMW Motorrad Concept Link így képez hidat a tradíciók és a modernség között a Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2017 eseményen. Előrejelzés arról, mi lesz fontos a jövőben a városi környezetben: tiszta vezetési élmény, az ember és a jármű összekapcsolódása, valamint az alapvető dolgokra való összpontosítás.  

+ További információk

További történetek, amelyek érdekelhetnek.

Megfelelő motorok.

spinner